Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ


Με τίποτα δεν αλλάζει ο κόσμος. Ακαταμάχητα πονετικός, δηλαδή αδύναμος, ηττοπαθής, ευκολοσυγκίνητος, ανθρώπινος που λένε. Σου δίνω αμέσως ένα παράδειγμα ζωντανό και πρόσφατο. Η Σοφία, η βασίλισσα της Ισπανίας, είναι καλοδεχούμενη για το 78% των Ισπανών. Γιατί; Επειδή είναι ένα πτώμα. Μία ανύπαρκτη. Μία αγαθιάρα. Μία κυρά Μελπομένη.
Η μάνα της Σοφίας ήταν η Φρειδερίκη της Ελλάδος. Η τσαούσα. Η δυναμική, η μέσα στα όλα. Να κουμαντάρει αυτή στο παρασκήνιο, και στα ίσα άμα λάχει.

Είσαι, κύριε, με τη βασιλεία, ναι ή, όχι; Είσαι της πλάκας σα λαός, και όλοι οι λαοί είναι της πλάκας, όταν δέχεσαι κατά 78% την βασίλισσα επειδή είναι “καλή”.  Και αν είναι κακή η βασίλισσα, τότε είσαι εναντίον της μοναρχίας.
Το ίδιο και με τον Χουάν Κάρλος. Άλλη περίπτωση, αλλά δείχνει επίσης τον κομπλεξισμό των λαών. Μιλάω για λαούς, όχι για άτομα. Δημοφιλής κατά 60% ο Χουάν Κάρλος επειδή παραιτήθηκε. Φοβερά πράγματα. Αν δεν παραιτούνταν η δημοτικότητά του θα ήταν πιο χαμηλά.
Αλλάζει τίποτα, ρε, που παραιτήθηκε ο βασιληάς; Όχι, βέβαια. Αναλαμβάνει βασιληάς ο γιος του. Ο κόσμος, όμως, εκδηλώνοντας πάλι την αδυναμία του, επικροτεί όταν οι θεωρούμενοι ισχυροί επιδεικνύουν “αδυναμία”.
Αυτοί που έχουν στο ορνιθοτροφείο και στο ιχθυοτροφείο τους λαούς, τους έχουν δώσει το δικαίωμα οι ίδιοι οι λαοί. Η σταθερή εδώ και αιώνες ψυχολογία των μαζών. Χαίρετε.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα