Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

H Είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο


Είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο
Μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη στα αστρολογικά δεδομένα θα σηματοδοτήσει η ημέρα του Πάσχα φέτος, όχι μόνο εξαιτίας της θρησκευτικής συμβολικής της, αλλά εξαιτίας του ότι συμπίπτει με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου και το πέρασμα του στο ζώδιο του Ταύρου.
Η θέση του Ήλιου στο χάρτη τοποθετείται στον 12ο οίκο σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο, υποδηλώνοντας αν μη τι άλλο το συντονισμό του κλίματος στην ανάγκη όλων μας για ξεκούραση και υλική και ηθική ανάκαμψη. Η ανάκτηση εμπιστοσύνης στον εαυτό μας, μέσα από την υλική και ηθική στήριξη θα είναι η φροντίδα μας για τον επόμενο μήνα. Χαρακτηριστικό του χάρτη το τρίγωνο των δύο Φώτων, Ήλιου και Σελήνης που υποδηλώνει ακόμη περισσότερο την ανάγκη του κόσμου να διαχειριστεί τις άμεσες ανάγκες του και να λύσει τα προβλήματα βιοπορισμού του.

Δεύτερο γνώρισμα του χάρτη όμως είναι και ο μεγάλος Σταυρός, που τοποθετεί τα παρορμητικά ζώδια στους μεταβλητούς οίκους όμως, μειώνοντας σε κάποιο βαθμό την επιρροή τους. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο δεν μπορούν να αγνοηθούν οι εντάσεις, που θα μετακομίσουν όμως περισσότερο σε επικοινωνιακό ή ιδεολογικό επίπεδο. Συναισθηματικά μπλοκαρίσματα θα πρέπει επίσης να ελεγχθούν γιατί μπορεί να ξεσπάσουν σε ψυχοσωματικές ασθένειες.
Σημαντική επίσης η σύνοδος Αφροδίτης/Χείρωνα στον 11ο οίκο, που με τα δύο τρίγωνα που κάνει με Δία και Κρόνο αναμένεται να οδηγήσει στον καθρέφτη της αλήθειας (αλλά και της συγχώρεσης) κάποιες ομαδικές προσπάθειες ή σε κάποιες διαδικασίες ηθικής κάθαρσης πολιτικές οντότητες του Κοινοβουλίου. Η ανάγκη απαλλαγής από το αμαρτωλό παρελθόν θα είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία αυτής της περιόδου.
Είναι ενδιαφέρον ότι με την συγκεκριμένη Είσοδο θα διεξαχθεί και ο πρώτος γύρος των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Επομένως ο χάρτης αυτός έχει σίγουρα και πολιτική σημασία. Στο χάρτη της Μεταπολίτευσης ο Δίας αυτή την περίοδο βρίσκεται πάνω στην ακμή του Ωροσκόπου, υποδηλώνοντας ακριβώς τη μεγάλη βελτίωση στη διεθνή εικόνα της  χώρας που έδωσε η παραμονή του Δία και η διέλευση του από τις συγκεκριμένες μοίρες.
Sun Ingress in Taurus 1974
Σύγκριση με το Χάρτη της Μεταπολίτευσης
Τα προβλήματα δε θα εξαφανιστούν βέβαια, όμως με την είσοδο του Δία στο Λέοντα και εφόσον ο χάρτης αυτός κατά τη γνώμη μας λειτουργεί, θα βελτιωθεί σίγουρα η οικονομική κατάσταση τουλάχιστον όπως αποτιμάται σε πολιτικό επίπεδο. Η μοίρα της Εισόδου του Ήλιου στον Ταύρο όμως είναι ακόμη περισσότερο ενδιαφέρουσα γιατί ταυτίζεται με την μοίρα του 11ου οίκου του χάρτη της Μεταπολίτευσης. Σημαντικές κοινοβουλευτικές δράσεις λοιπόν θα πρέπει να αναμένονται, συμμαχίες βασισμένες κυρίως στο αμοιβαίο συμφέρον και ενδεχομένως ρύθμιση εκκρεμοτήτων των κομμάτων με τα οικονομικά τους και όσα χρωστάνε στο κράτος.
Από την άλλη η παρουσία του Ερμή στον γενέθλιο Χείρωνα και της Συνόδου Αφροδίτης/Χείρωνα πάνω στο γενέθλιο Δία υποδηλώνουν την – με κόπο αλλά και χάρη – αποκάλυψη αληθειών για την κυβέρνηση αλλά και επίτευξη των χρηματοδοτήσεων μας.
Αυτά υποδηλώνουν βεβαίως τα πράγματα όπως τα βλέπει το πολιτικό σύστημα της χώρας, που στη σύγχρονη εποχή ρυθμίζεται από την ημερομηνία της Μεταπολίτευσης. Η εξέταση της ίδιας Εισόδου στο Χάρτη της Ελλάδας του 1830 ενεργοποιεί το Χείρωνα της Ελλάδος στο 12ο οίκο, το αδύνατο σημείο της, δηλαδή που είναι το Σύστημα Υγείας και η Ασφάλιση, που δεινοπαθεί αυτό το διάστημα.
Sun Ingress in Taurus 1830
Σύγκριση με το χάρτη του 1830
Η ανάδειξη των προβλημάτων στην περιοχή αυτή όπως και των ζητημάτων των εγκλημάτων που γίνονται στα σωφρονιστικά συστήματα, θα γίνει προσπάθεια να τακτοποιηθεί και να ρυθμιστεί. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία της χώρας παραπέμπει σε αναμονή χρημάτων από το λαό και από τα δάνεια του εξωτερικού (βλέπε παροχές), ενώ Αφροδίτη και Ποσειδώνας που πλαισιώνουν τον 11οοίκο δίνουν άλλη διάσταση σε αυτό που είπαμε για κοινοβουλευτικές εξελίξεις στο χάρτη της Μεταπολίτευσης.
Ενδιαφέρουσες λοιπόν οι συγκρίσεις μεταξύ των δύο χαρτών και η κατανόηση του πώς η οπτική γωνία του συστήματος μπορεί να διαφοροποιήσει και τις προβλέψεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα