Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ηλιακές Καταιγίδες .....



Οι Ηλιακές καταιγίδες είναι ενέργεια  που ενεργοποιεί τις Ηλιακές ψυχές. Ο Ήλιος διαβάζει τα ψυχικά αρχεία και τα ενεργοποιεί.



Ηλιακές ψυχές είναι η 5η ρίζα φυλή.   Είναι η φυλή των ΕΛ.



Δεν έχει να κάνει με την χώρα Ελλάδα μόνο. Οι άνθρωποι έχουν χωρίσει την ΓΑΙΑ σε τοποθεσίες, και κράτη, αυτά είναι ανθρώπινα γνωρίσματα. ΕΜΕΙΣ βλέπουμε μόνο τις φυλές που υπάρχουν στην ΓΑΙΑ και με αυτές ασχολούμεθα....




Η Ελληνική ψυχή είναι Ηλιακή ψυχή και ζωογονείται  απευθείας  από τον Ήλιο, παίρνει δύναμη, ζωή και  ύπαρξη μόνο απ` αυτόν. ΙΧΩΡ σημαίνει ΨΥΧΗ ... ΡΟΥΑΧ  στα εβραϊκά λέγεται η ψυχή... κάντε αναγραμματισμό..... ΙΧΩΡ!!!



ΙΧΩΡ είναι η ψυχή με ανάμνηση  όπως αναφέρει ο Σωκράτης  στον Φαίδων. Μόνο η Ηλιακή ψυχή είναι ψυχή με ΜΝΗΜΗ  αυτό είναι το ΙΧΩΡ...   και Ηλιακές  ψυχές είναι παντού σε όλη την ΓΑΙΑ.



Ηλιακές  ψυχές με - Ενθύμηση -Μνήμη -Ανάμνηση. Τώρα ενεργοποιούνται  από τον Ήλιο με τις Ηλιακές καταιγίδες, ενεργοποιείται η Μνήμη-Ανάμνηση της κάθε Ηλιακής ψυχής. 



Ο Ήλιος διαβάζει τα ψυχικά  αρχεία της ψυχής και τα βάζει σε κίνηση.



ΒΓΕΙΤΑΙ  ΓΥΜΝΟΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ κι αφήστε τον  να σας διαβάσει, θα το νιώσετε καθώς θα σας αγγίζει, σαν να σας περνά σκάνερ έτσι θα είναι και μετά αναζωογόνηση, και πολύ ενέργεια θα τρέχει στο σώμα σας. Αυτοί οι οποίοι είναι άψυχοι δηλαδή χωρίς ψυχική μνήμη θα μπλοκάρουν και θα καίγονται.



Γι αυτό στα Ιερά μυστήρια απαγορευόταν δια θανάτου να μαρτυρήσουν στους αμύητους,  οτιδήποτε  μάθαιναν από τις Συμπαντικές γνώσεις, διότι θα έδιναν εργαλεία σ’ αυτούς, που δεν ήταν Ηλιακές ψυχές να τα χρησιμοποιήσουν για έλεγχο και χειραγώγηση της ανθρώπινης φυλής και καταλαβαίνετε πως θα τα χρησιμοποιούσαν  χωρίς έλεος.



Συμπαντικές γνώσεις θα χρησιμοποιούνταν χωρίς αγάπη, συναίσθημα και ακεραιότητα. Το βλέπεται εξάλλου τώρα πως χρησιμοποιούν την δύναμη του χρήματος χωρίς ΟΙΚΤΟ. Κινούν τα νήματα σαν να είμαστε όλοι ένα παιχνίδι τους που προσπαθούν να επιβάλουν την κυριαρχία τους .



Αυτές οι μέρες είναι μέρες Ηλιακής ενεργοποίησης και ενδυνάμωσης της Ηλιακής ψυχής μας.    Άφοβοι βγαίνουμε στον Ήλιο να τον χαρούμε και να τον αφήσουμε να διαβάσει τα ψυχικά αρχεία μας να τα βάλει σε κίνηση για να αρχίσουμε να θυμηθούμε  πλήρως την Ηλιακή καταγωγή μας και αποστολή μας.



ΟΛΟΙ λοιπόν στον ΗΛΙΟ να τον χαρούμε  να τον αφήσουμε να μας τραγουδήσει τον σκοπό της  ψυχής μας!!! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ!!


Παραμυθενιο Ξωτικο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα