Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

“Τα αποτσίγαρα της Βουλής”


Τα αποτσίγαρα της ΒουλήςΟι υπάλληλοι της Βουλής καπνίζουν στην λούφα το τσιγάρο τους, όπως μας λένε και τα Μ.Μ.Ε… Η φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο από Κυριακάτικη εφημερίδα με ημερομηνία 19 Απριλίου του 2014.
Ε, που είναι το περίεργο θα μου πείτε… τόσοι και τόσοι το κάνουν.
Το παρόν κείμενο δεν το γράφω για να θίξω το γεγονός αυτό καθαυτό… το γράφω για να επιστήσω την προσοχή στην φωτογραφία.

Δύο παρατηρήσεις:1. Οι καλοπληρωμένοι νεροκουβαλητές των βουλευτών που με κάθε τους υπογραφή καταδικάζουν σε αργό και μαρτυρικό θάνατο δύο ολόκληρες γενιές Ελλήνων, γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους ανθρώπους που τους “ξεβρωμίζουν”… εννοώ τους υπαλλήλους καθαρισμού που θα μαζέψουν τα αποτσίγαρά τους από τα παράθυρα.
2. Οι άνεργοι, οι άστεγοι, οι συνταξιούχοι που τους έχουν πετσοκόψει τις συντάξεις πείνας με τις οποίες συντηρούν και τις οικογένειες των άνεργων παιδιών τους, ψάχνουν στους δρόμους να βρουν καμιά “γόπα” να καπνίσουν… δεν μπορούν να αγοράσουν ολόκληρο πακέτο.
Οι νεροκουβαλητές των βουλευτών κάνουν δύο τρεις ρουφηξιές από το τσιγάρο τους και το πετάνε σχεδόν ολόκληρο… έχουν λεφτά όχι απλά για φαγητό, αλλά και για “πολυτέλειες”.
Τους τα πληρώνει ο λαός…
με το αίμα του…
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα