Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Σημάδια κατάρρευσης του "νου Ρώμης" (εγκλήματα και τελετουργικές θυσίες / αποκαθήλωση της εκκλησίας της Ρώμης)


Στις προηγούμενες τρεις αναρτήσεις είδαμε πως οι ενέργειες και αστρικές επιρροές της περιόδου που διανύουμε προετοιμάζουν και οδηγούν στην κατάρρευση του ιεραρχικού "νου Ρώμης", του συστήματος δηλαδή που στηρίζεται στο φόβο, την (τυφλή) υπακοή σε "αρχές", την στυγνή (έως απάνθρωπη και αφύσικη) ιεραρχική δομή εξουσίας και την σημαντική διαφορά στις συνθήκες ζωής όσων ανήκουν στο σύστημα της δομής αυτής σε σχέση με όσους είναι εκτός...

Ουσιαστικά μιλήσαμε για ένα παρασιτικό νου, που επί δύο χιλιάδες χρόνια συντήρησε τέτοιου είδους άρρωστες (αρσενικές καθαρά) δομές, με χαρακτηριστικότερη τη δομή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Η θηλυκή ενέργεια, η ενέργεια της ίδιας της ζωής, είχε κατά κόρον λεηλατηθεί και στραγγαλιστεί... τόσο εντός της πολιτικής, όσο και εντός της θρησκευτικής ιεραρχίας.

Ένα από τα πρώτα ίσως οφθαλμοφανή παραδείγματα τούτης της κατάρρευσης αποτελούν οι ειδήσεις που αφορούν την αποκαθήλωση της εξουσίας της εκκλησίας της Ρώμης μετά τις αποκαλύψεις για φρικιαστικές πρακτικές που ασκούνταν στα πλαίσια της ρωμαιοκαθολικής και αγγλικανικής εκκλησίας, όπως και από Ιησουίτες και Ιπποτικά τάγματα σαν τους "Ιππότες του Σκότους".

Σύμφωνα με τη Δημόσια ενημέρωση από το Γραφείο του Εισαγγελέα του Διεθνούς Δικαστηρίου κοινού δικαίου στις Βρυξέλλες, μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ολλανδίας, του Βελγίου και της Αγγλίας συνδέονται με εξαφανίσεις και θανάτωση παιδιών στην Εκκλησία της Αγγλίας του ινδικού σχολείου Mohawk του οικισμού Brandford στον Καναδά. (Ανάμεσα σε άλλους κατηγορείται και ο γνωστός πρίγκηπας Bernhard ιδρυτής της Λέσχης Bilderberg.)

Παράλληλα αναφέρεται πως αρχεία των Ιησουιτών, που περιγράφουν το "Δεσποτικό προνόμιο" που θεσπίζει την παπική συμμετοχή στον "ένατο κύκλο" τελετουργικής δολοφονίας νεογέννητων παιδιών εισήχθησαν ως αποδεικτικά στοιχεία. Τα ίδια στοιχεία αναφέρουν τον Joseph Razinger (πρώην πάπας Βενέδικτος) ως μέλος της θυσιαστικής λατρείας των "Ιπποτών του Σκότους" S.S. κατά τη διάρκεια του Β'Παγκοσμίου Πολέμου. 

Τα στοιχεία που διαθέτει στα χέρια του ο εισαγγελέας φανερώνουν πως σε τέτοιες τερατώδεις τελετουργικές θυσίες παιδιών επιδόθηκαν όλοι οι πάπες της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας από το 1773 τουλάχιστον και εδώ.(!) 
Όπως αναφέρεται μάλιστα οι πρακτικές αυτές του "Ένατου Κύκλου" των Ιησουιτών προσαρτήθηκε μετά το 1773 στα πλαίσια των πρακτικών των Illuminati. ...

Το Δικαστήριο μάλιστα προέβη σε δημόσιες διακηρύξεις σε όλες τις καθολικές εκκλησίες του κόσμου,  την περασμένη Κυριακή 20 Απριλίου, και σε δημόσιες ενέργειες στο Βατικανό. Παράλληλα, όπως αναφέρεται, διεξήχθησαν τελετές εξορκισμού και κάθαρσης από τη σκοτεινή ενέργεια της παπικής εκκλησίας. (!!!)

Λεπτομερής περιγραφή της τερατώδους υπόθεσης τελετουργικών δολοφονιών παιδιών στο κείμενο που ακολουθεί:


































Τέλος αξίζει να αναφέρουμε απόσπασμα της Διακήρυξης που έγινε την περασμένη Κυριακή, όπου αναφέρεται:

"Μάαστριχτ, Ολλανδία και Ρώμη

Σήμερα , με την ανατολή του Πάσχα , 20 Απριλίου, 2014 , διεξήχθησαν τελετές στη Ρώμη , το Λονδίνο , το Μάαστριχτ και τα βασικά ενεργειακά κέντρα της γης, ανακηρύσσοντας και καλώντας την πνευματική αποκαθήλωση της εκκλησίας της Ρώμης και της οντότητας που το κυβερνά. Η Διακήρυξη του Μάαστριχτ έγινε από τον Kevin Ανέτ στην παλαιότερη καθολική εκκλησία έξω από την Ιταλία .

Της Διακήρυξης προηγήθηκαν με την ανατολή του ήλιου τελετές εξορκισμού στο Βατικανό και δεκάδες άλλες περιοχές υπό την εξουσία πνευματικών γερόντων. Για να παραθέσω μέρος της δήλωσή τους:

"Αυτός ο τρίτος και τελευταίος εξορκισμός της σκοτεινής οντότητας της Ρώμης έχει επιτευχθεί. Η δύναμη αυτής της ψευδούς εκκλησίας έχει για πάντα σπάσει, και θα αντικατασταθεί από μια νέα πνευματική συγκέντρωση των ελεύθερων ανδρών και γυναικών, σύμφωνα με μια νέα διαθήκη με τον Δημιουργό.

" Η Νέα Διαθήκη υπόκειται αποκλειστικά στην αρχή , την κρίση και τους νόμους του Θεού , και ακυρώνει την de facto εξουσία της εκκλησίας και του κράτους που εσφαλμένα τέθηκαν ως νόμιμες και θεμιτές Αρχές πάνω στην ανθρωπότητα. Η Νέα Διαθήκη αντικαθιστά εκείνες τις de facto εγκληματικές δυνάμεις με την de jure έννομη κυβέρνηση του Θεού, η οποία αντιστρέφει και αντικαθιστά όλες τις άδικες, ανθρωπογενείς αρχές εκκλησίας και κράτους . "

Η διακήρυξη έχει υπέρτατη πνευματική και νόμιμη εξουσία και δεσμευτική ισχύ σύμφωνα με τους νόμους του ουρανού και της γης , και καλούνται όλοι οι ελεύθεροι άνδρες και γυναίκες να την επιβάλλουν ενεργά .

Εκδόθηκε από το ITCCS Central , Νέα Υόρκη - 20 του Απρίλη 2014 
Τη διακήρυξη, όπως και σχετικά βίντεο μπορείτε να δείτε εδώ (http://itccs.org/)


vickytoxotis


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα