Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ


Τίποτα δεν σε βλάπτει , όλα είναι φως , το φως μόνο να φωτίσει μπορεί , κανείς δεν μπορεί να βλάψει εσένα ή οτιδήποτε, εσύ είσαι συνείδηση η οποία είναι αγνή, είσαι η ίδια η πηγή, η ίδια καρδιά και αίμα που ταξιδεύει παντού στο άπειρο σώμα του σύμπαντος,δεν είσαι ούτε το γήινο σώμα, ούτε οι καταστάσεις και οι μνήμες που έχεις βιώσει, αυτά είναι κομμάτια του οργάνου που λέγεται εγκέφαλος και μόνο εκεί μέσα μπορούν να δημιουργηθούν πλασματικοί κόσμοι και εμπόδια.

Είσαι φως-είσαι συνείδηση η οποία ζει την προβολή του εαυτού της,ο πυρήνας της ύπαρξής σου είναι φως,εσύ δίνεις ζωή σε ότι ζει,ότι ζει είναι ότι φωτίζεις-βλέπεις, είσαι ότι είναι και ότι υπόλοιπο υπάρχει ,σε περιορίζουν εντός του μυαλού μόνο οι ψευδαισθήσεις που σου έχουν διδάξει για να σε φοβίσουν μιας και δεν μπορούν να σε ελέγξουν αλλιώς από το να καταφέρουν να σε πείσουν να κάνεις αυτό που θέλουν μέσω εκφοβισμού. 

Γιατί το κάνουν αυτό?


Γιατί δεν μπορούν να σου καταργήσουν την ελευθερία σου!, είσαι απεριόριστος/η,με κανέναν τρόπο δεν καταργείται η ισότητα μέσα στην δημιουργία, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σε φοβίσουν,μα εσύ για πόσο ακόμα θα τους αφήνεις?

Προσπαθούν συνεχώς να σε πείσουν ότι είσαι ότι ρούχο φοράς,ότι σε κρίνουν αυτοί, οι οποίοι σε θέλουν έτσι προφανώς για να ταιριάζεις με την ιδέα που έχουν για τον κόσμο τους και το αδύναμο εγώ τους το οποίο προσπαθεί να σε ταιριάξει με όλα τα άλλα στον κόσμο τους με τον λάθος τρόπο ώστε να βολεύονται πάντα αυτοί ,αυτό το εγώ τους προσπαθεί να κάνει τα πάντα σαν τον εαυτό του, είναι ο μόνος τρόπος για να βιώσει την αποδοχή, το λάθος ενός τέτοιου εγώ είναι ότι προσπαθεί να μεταβάλλει το έξω αντί για το μέσα,μην ακούτε τέτοιες κρίσεις , ξέρουμε καλά ότι ο καθένας βλέπει στα πάντα τον εαυτό του.

 Θέλουν να πιστεύεις ότι είσαι ότι προσφέρεις και ότι κάνεις και πως αυτό είναι το κλειδί το οποίο θα καθορίσει την ζωή σου,πόσο μακριά είσαι από το να συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν μπορεί να δοθεί, το μυαλό βάζει ταμπέλες, θέτει ιδιοκτησίες, χωρίς αυτό το μυαλό τι κόσμος να υπάρχει άραγε?

γιατί να αισθάνεσαι άδικο ξαφνικά?Δεν είναι τίποτα άδικο, εσύ δεν υιοθετείς απόψεις και καθορίζεις την ζωή σου και ορίζεις την δήθεν ποιότητα της σε σύγκριση με των άλλων με τα επίθετα που χρησιμοποιείς,πόσο αλήθεια κρύβει άραγε η φράση -Το γκαζόν του γείτονα δείχνει πάντα πιο πράσινο... , 

εσύ δεν όριο-θέτεις=θέτεις περιορισμούς?Άρα όρια και ορίζοντα στον ουρανό που μπορείς να πετάξεις?Αν σβήσεις την λέξη απόσταση σε κάθε παραλία υπάρχει και άλλη μια, κοντά σε κάθε πέτρα άλλη μια, ένας ήλιος εδώ και ένα ήλιος εκεί, όλα είναι έτσι, τίποτα δεν χάνεται, όλα γύρω αλλάζουν και όλα τα ίδια μένουν. 

Γιατί όλοι ζητούν να ασκήσουν απεγνωσμένα έλεγχο, στο μέλλον το παρόν ακόμα και στο παρελθόν τους, τι δεν αποδέχονται, γιατί ζητούν ασφάλεια!Γιατί ζητάμε ασφάλεια?Για ποιο αντικείμενο την ζητάμε? 

Το γήινο σώμα (Dna) καθώς και η προσωπικότητα είναι 100% τυχαίες συνθήκες, πόσο ανόητο είναι το να προσπαθείς να γίνεις κάτι ξέχωρο και πόσο μάλλον εφόσον ανήκει στην θάλασσα και είναι σταγόνα?

Προσπαθείς να βιώσεις ασφάλεια, εκεί που δεν υπάρχει κίνδυνος, με αποτέλεσμα να τρέχεις από φανταστικές σκέψεις και υπάρξεις που δημιουργείς στον δρόμο σου για να βρεις τον εαυτό σου.

Δεν είναι άδικο και παράλογο να οριοθετούν κάποιοι από γεννησιμιού σου το μεγαλείο της ύπαρξης υποθετικά, κάποια εγώ γεμάτα φόβο και παραλογισμό, κυβερνήτες και πολιτικοί, όπου μέσα στην αγάπη δεν χώρεσαν γιατί δεν άντεξαν να παραδοθούν στην ειρήνη και την γαλήνη που προσφέρει η συνειδητοποίηση του άπειρου κόσμου -εγώ (άρα εμείς) που είναι και αντιπροσωπεύει το κάθε τι?

Να την διαλύσεις με το φως σου αυτή τη χαζή την ψευδαίσθηση που φαντάζεσαι ότι σε βασανίζει για να μην σε ενοχλεί πια,θέλεις όμως άραγε ?

Εξαφάνισε τον κόσμο που ζεις εκεί που κυβερνάν οι ταμπέλες .Τίποτα δεν είναι υπό τον έλεγχο σου , όλα ρέουν . . .Η ροή υπάρχει εκεί που ότι δίνεται φεύγει, εκεί που ότι έρχεται πηγαίνει και εκεί που ότι πηγαίνει έρχεται χωρίς σταματημό . . . Συνεχώς χωρίς εγώ και εσύ, χωρίς εδώ και εκεί, αυτό λέγεται αγάπη όταν βιώνεται, όταν εκμηδενίζεται ο περιορισμός και η απολυτότητα υπάρχει ελευθερία(ελεύθερη ροή!) . . .


ΆγγεΛος ΜιχαήΛ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα