Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ένα Τεράστιο HOAX η ιστορία με τον πρώτο κλονοποιημένο δεινόσαυρο στον κόσμο!!!




Μια εκπληκτική ιστορία σχετικά με τον πρώτο κλωνοποιημένο δεινόσαυρο του κόσμου κάνει θραύση στο χώρο του διαδίκτυου φέρνοντας στο μυαλό κάτι από Jurassic Park.

Είναι, όχι απροσδόκητα, ένα τεράστιο ψέμα.

Το άρθρο υποστηρίζει ότι οι επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ επώασαν ένα μωρό Apotosaurus με το παρατσούκλι "Spot", μετά την ανάκτηση DNA του πλάσματος από απολίθωμα και την έγχυσή του σε μήτρα μιας στρουθοκαμήλου.


" Στην επιστημονική κοινότητα, λένε ότι η κλωνοποίηση των δεινοσαύρων - η πρώτη του είδους της - αποτελεί ορόσημο για τη γενετική μηχανική», αναφέρει το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο hound.org, ένα site που έχει επανειλημένως ξεγελάσει το διαδίκτυο, πρόσφατα με την ιστορία <<βρετανή ναυαγός σώθηκε μέσω google earth>>... "Shipwrecked British woman saved by Google Earth".

Η φάρσα περιλαμβάνει ακόμη και μια εικόνα του υποτιθέμενου μωρού δεινόσαυρου (στην πραγματικότητα είναι ένα πολύ νεαρό (μωρό) καγκουρό ), καθώς και κατασκευασμένα αποσπάσματα από επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο, ένας από τα οποίους συμβαίνει ακριβώς να έχει το ίδιο όνομα με την επιζών στην ψεύτικη ιστορία με το ναυάγιο. 

Το τεράστιο αυτό HOAX στην ιστοσελίδα http://news-hound.biz/british-scientists-clone-dinosaur/, στα αγγλικά φυσικά.

independent

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα