Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η μεγαλύτερη απειλή για τον Άνθρωπο είναι όχι οι φυσικές καταστροφές, αλλά η Άρρωστη ψυχολογική του κατάσταση!



Φαίνεται πώς η μεγαλύτερη απειλή για αυτόν τον κόσμο δεν είναι ο θάνατος από έλλειψη τροφής και νερού ,ούτε από κάποιον μακρινό αστεροειδή που θα εξαφανίσει ολόκληρη τη ζωή , ούτε από κάποιον θανατηφόρο ιό , ούτε από κάποια άλλη φυσική καταστροφή ... ! 

Οι πόλεμοι , οι παραδόσεις , οι θρησκείες , τα οργανωμένα εκπαιδευτήρια συμμόρφωσης και ανεκτικότητας , είναι υπεύθυνα για έναν άνθρωπο εσωτερικά πολύ άρρωστο και ανεύθυνο , αδιάφορο χωρίς ευαισθησία για το έδαφος που βαδίζει..

Στον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου κυριαρχεί η σύγκρουση, όπως σε ένα ηφαίστειο , που συνεχώς θα καίγεται εσωτερικά ... ! 


Είμαστε τόσο υγιείς στις ανακαλύψεις τεχνολογικών θαυμάτων αλλά τόσο βαθιά ,εσωτερικά μολυσμένοι, στην ανακάλυψη της υγείας στο μικρόκοσμό μας ... 

Φαίνεται πως η σημερινή κοινωνία που συνεχώς μολύνει τον πυρήνα των ατόμων της, τα καθιστά ανίκανα για ορθές σκέψεις , ώστε να είναι ελεύθερες απο τα πολιτικά , θρησκευτικά , κοινωνικά και ατομικά υποδείγματα ... 

Ο ψυχολογικός εγκλεισμός φέρνει τη βία , αποσύροντας κάθε δημιουργική ευαισθησία, και εκφυλίζοντας όλη τη κοινωνία σπρώχνοντάς τη στα σύμβολα και στις πίστεις, έτσι ώστε να είναι πάντα φοβισμένη και διαιρεμένη ... ! 

Η Μεγαλύτερη ασυνείδητη Απειλή που ακόμα ο Άνθρωπος δεν έχει κατανοήσει και δείχνει να αδιαφορεί μάλιστα επιδεικτικά, και σε αυτήν θα οφείλεται προφανώς η Εξαφάνισή του , είναι όχι οι φυσικές καταστροφές, αλλά η Άρρωστη ψυχολογική του κατάσταση , ο πυρήνας του , οτιδήποτε φτάνει ή φεύγει από εκεί είναι και αυτό μολυσμένο και καταδικασμένο στη μιζέρια ,στη πονηριά, στην έλλειψη νοημοσύνης, που είναι ο Αληθινός Ναός της υγείας του Νου ! φέρνοντας πάντα τη νέα ανθοφορία τις στιγμές που δεν το περιμένεις ... !

Xaris Politis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα