Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ναι σε όλα…


oxi
Μνημόνια, νομοσχέδια, πολυνομοσχέδια, τροπολογίες, κτλ, κτλ και η απάντηση μία: Ναι σε όλα. Σε ένα άρθρο ενός νομοσχέδιου μπορεί να περιέχονται τα πάντα. Από το γάλα και τα φάρμακα μέχρι εργασιακά και ταξί. Όλα μαζί, αχταρμάς, σε 250 και κάτι ψηλά σελίδες όπου ο μεγαλειώδους ευφυΐας και ευστροφίας Έλληνας βουλευτής θα διαβάσει σε 24 ώρες και θα εκφράσει μέσω της ψήφου του την άποψη του.
Ναι σε όλα λοιπόν… πως πηγαίναμε παλιά στις ταβέρνες και λέγαμε πιάσε μία απ” όλα με το γνωστό χαλαρό και μάγκικο στυλ. Ναι σε όλα, γιατί κάτι παραπάνω θα ήξερε ο Τζιμ Κάρεϊ στην ομώνυμη ταινία και ποίοι είμαστε εμείς να πάμε κόντρα σε ολόκληρο Χόλιγουντ;


Και αφήστε τους ξένους που δεν ξέρουν την Ελληνική πραγματικότητα. Ακόμη και δικοί μας καλλιτέχνες έχουν την ίδια τάση.Ναι σε όλα τραγουδά ο έντεχνος Γιάννης Κότσιρας… Ναι σε όλα τραγουδά και ο πιο λαϊκός Φώτης Λέντης… και φυσικά Ναι σε όλα λέει και ο πιο παραδοσιακός Νικόλας Χατζόπουλος.
Ναι σε όλα από εσάς τους ανυπόληπτους πολιτικούς…
Τι άλλο να πεις… τι άλλο να γράψεις που δεν περιέχεται στο συνοπτικό και ουσιώδες Ναι σε όλα….
Η αλήθεια του «Ναι σε όλα» από την ομάδα Streetlights
Ναι σε όλα (Yes to all) by Streetlights
Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροι σου.
Πλάτων
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα