Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η σχέση των γυναικών με τα ρούχα

Δεν ξέρουν τι θέλουν κι ας δοκιμάζουν πάνω από 40.000 κομμάτια 
Οι γυναίκες έχουν μια σχέση μίσους και αγάπης με τη… ντουλάπα τους.

Κάποιες μέρες είναι απόλυτα ευχαριστημένες και ευτυχισμένες με όσα κομμάτια διαθέτει η γκαρνταρόμπα τους, κι άλλες δε μπορούν να βρουν «ένα κομμάτι της προκοπής» ακόμη κι αν έχουν πετάξει επάνω στο κρεβάτι τους τρεις βαλίτσες από ρούχα!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα και με το ντύσιμό τους, οι γυναίκες είναι αναποφάσιστες και κατά τη διάρκεια της ζωής τους δοκιμάζουν και απορρίπτουν πάνω από 40.000 κομμάτια, μέσα στα δοκιμαστήρια των καταστημάτων. 



Σύμφωνα με μια έρευνα που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι γυναίκες παραδέχονται ότι δοκιμάζουν κατά μέσο όρο 12 ρούχα κάθε φορά που βγαίνουν στα μαγαζιά, με το μέσο όρο πηγαίνει για ψώνια τουλάχιστον πέντε φορές το μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζουν τουλάχιστον 720 κομμάτια το χρόνο, ή 43.000 ρούχα και αξεσουάρ κατά τη διάρκεια της ζωής τους (οι ερευνητές υπολόγισαν περίπου 60 χρόνια).

Κι όμως, παρότι δοκιμάζουν πάνω από τέσσερις φορές περισσότερα ρούχα απ’ ό,τι οι άντρες, οι γυναίκες αγοράζουν λιγότερα κάθε φορά που βγαίνουν για ψώνια.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι γυναίκες βρίσκουν κάτι που να τους αρέσει και να θέλουν να το αγοράσουν κάθε επτά κομμάτια, ενώ οι άντρες θέλουν να αγοράζουν τα δύο από τα τρία κομμάτια που παίρνουν μαζί τους στα δοκιμαστήρια.

Πολλοί άντρες ανέφεραν ότι είχαν ήδη αποφασίσει τι θα αγοράσουν, προτού το δοκιμάσουν αν τους κάνει, ενώ συνηθίζουν να βγαίνουν για ψώνια, όταν έχουν ήδη στο μυαλό τους τι θέλουν να αγοράσουν.

Σε σχέση με τις γυναίκες πηγαίνουν στα μαγαζιά τις μισές φορές το μήνα (2,5), δοκιμάζοντας κατά μέσο όρο τρία κομμάτια τη φορά, δηλαδή, γύρω στα 90 το χρόνο ή 5.400 κατά τη διάρκεια της ζωής τους (οκτώ φορές λιγότερα απ’ ό,τι οι γυναίκες).


pestanea

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα