Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Το μαξιλάρι του ταξιδιώτη



Οι ανάγκες των ταξιδιωτών για άνεση έχουν εμπνεύσει τη δημιουργία μερικών από τα πιο παράξενα και καμιά φορά αστεία gadgets που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε το απόλυτο ταξιδιωτικό μαξιλάρι, το μαξιλάρι στρουθοκάμηλος όπως το ονόμασαν οι εφευρέτες του. 

Το μαξιλάρι στρουθοκάμηλος είναι μια νέα και επαναστατική φορητή συσκευή που οι εφευρέτες του υποστηρίζουν ότι θα επιτρέπει σε κάθε ταξιδιώτη να απολαμβάνει έναν άνετο και αναζωογονητικό υπνάκο οπουδήποτε, ακόμα και στις άβολες και θορυβώδεις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων και στα αεροπλάνα.
 



Το μαξιλάρι μοιάζει με ένα στρογγυλό και αφράτο κράνος, που καλύπτει το κεφάλι γύρω γύρω. Είναι γεμισμένο με συνθετικό υλικό για μέγιστη άνεση και παράλληλα είναι ελαφρύ για εύκολη μεταφορά. Το μαξιλάρι έχει μια τρύπα στο στόμα για να επιτρέπει στο χρήστη να αναπνέει εύκολα, έχει όμως και δύο εσοχές αριστερά και δεξιά όπου μπορείτε να βάλετε τα χέρια σας στην περίπτωση που θέλετε να κοιμηθείτε πάνω σε τραπέζι. 


Η ιδέα αναπτύχθηκε από το Kawamura-Ganjavian, ένα στούντιο αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού, με γραφεία στη Μαδρίτη και τη Λωζάνη. Ανάμεσα σε άλλα προϊόντα, η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει μια συσκευή ενίσχυσης ήχου και έναν φορτιστή φορητών υπολογιστών με ηλιακή ενέργεια.
 


Το μαξιλάρι στρουθοκάμηλος θα μπει στην παραγωγή, εφόσον θα συγκεντρωθεί το απαραίτητο κεφάλαιο.


grizosgatos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα