Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ο Εργάτης Του Φωτός

Πώς ανοίγει η Αστρική Πύλη....Μέρος Πρώτο

Αστρική Πύλη τα βήματα εισόδου

Από τη στιγμή που είμαστε πια μέσα στην Αστρική Πύλη από την οποία αντλούμε γνώση και «εντολές» αποστολής, έχουμε γίνει Εργάτες Του Φωτός. 

Μη νομίζετε ότι ο Εργάτης του Φωτός φαίνεται, έχει κάτι το διαφορετικό επάνω του, μπορεί να σας μοιάζει πιο απαθής και πιο αποστασιοποιημένος από τα γήινα δρώμενα- προβλήματα, να έχει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης γιατί όλα όσα συμβαίνουν ξέρει ότι είναι διαδρομές εκπαίδευσης και γνωρίζει ακριβώς τον σκοπό και στόχο της κάθε «κακοτυχίας» που όλοι οι άλλοι βλέπουν. 

Ο Εργάτης Του Φωτός από τη στιγμή που για να φτάσει στη συγκεκριμένη είσοδο δούλεψε σκληρά με το εγώ του αλλά και με τα εγώ του περίγυρού του, γιατί αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις μάχες όλων, ξέρει πια πως κάθε δρόμος είτε ατομικός είτε συλλογικός έχει ένα γιατί και έναν σκοπό.

Ο σκοπός γενικά σε όλο το πλανητικό σύστημα είναι να έρθει η ισορροπία στον πλανήτη μας, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη παραφωνία σε όλο το σύστημα. 

Οπότε για να εναρμονιστεί ο πλανήτης μας με τη συμφωνία στο Σύμπαν ο μόνος δρόμος είναι της αγάπης δίχως όρους και όρια και φυσικά χωρίς κανέναν εγωιστή πάνω στον πλανήτη. 

Η μεγαλύτερη μάστιγα ασθένεια που υπάρχει στον πλανήτη μας είναι ο εγωισμός ο οποίος έχει μέσα του την κατάρα της έπαρσης η οποία μας έχει φέρει να είμαστε εντελώς το μεγαλύτερο καρκίνωμα στον πλανήτη. 

Δυστυχώς ο άνθρωπος κατάφερε να πετάξει στον ουρανό ως μυαλό, αλλά ως καρδιά και αίσθημα έφτασε να πέσει τόσο χαμηλά ώστε να τα βάζει με τι ? Μα με όλη τη φύση και να την εχθρεύεται σε τέτοιο βαθμό λες και μας έχει κάνει κάτι η φύση, ενώ από αυτή ζούμε και χάρις αυτή υπάρχουμε. 

Ωστόσο δε τίποτε από τον πλανήτη δεν μας ανήκει, απλώς το δανειζόμαστε από τα παιδιά μας και πάει λέγοντας. Άρα αφού ο άνθρωπος έχει ξεπέσει τόσο χαμηλά με οδηγό την έπαρση και τον εγωισμό, αυτό πρέπει να τελειώσει.

 Οι εργάτες Του Φωτός αυτή τη στιγμή είναι οι αφανής ήρωες, αυτοί που δίνουν καθημερινές μάχες με το εγώ τους για το καλό του πλανήτη. 

Είναι αυτοί οι άνθρωποι σκιές που έχουν κάνει πίσω το προσωπικό τους όφελος και δρουν μέσα από την αλληλεγγύη και την ανθρώπινη υπόσταση στηρίζοντας τον διπλανό τους ή κομμάτια της φύσης ( όπως ζώα- φυτά κλπ). 


 Για τον εργάτη του Φωτός είναι χαρά του να προσφέρει και να βρίσκεται σε αυτή την αποστολή διάσωσης με έναν  και μοναδικό στόχο να επανέλθει στη γη ο Ιησούς. 

Ο Ιησούς για να έρθει στη γη πρώτα πρέπει να γεννηθεί μέσα μας, να γίνει μέσα σε κάθε άνθρωπο η ανάλογη κυοφορία η οποία θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα σκέψεις- λόγου και αισθημάτων. 

Βέβαια υπάρχει μία ημερομηνία τέλους, η οποία δε δύναται να αποκαλυφθεί για ευνόητους λόγους, γιατί όλοι θα περιμένουν αναπαυτικά στους καναπέδες και λίγο πριν την ημερομηνία θα τρέξουν να σωθούν και αυτό δεν θα είναι μέσα από τη θέλησή τους αλλά μέσα από δόλο. 

Οπότε η ημερομηνία σαφώς δεν υπάρχει περίπτωση να ειπωθεί, αυτό να το θυμάστε. Είναι ακριβώς σαν το τεστ που μας έβαζαν στο σχολείο ή όταν μας εξέταζε ο δάσκαλος. 

Εμείς έπρεπε να διαβάζουμε κάθε μέρα και να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Έτσι είναι και σε μας τους ανθρώπους, όταν έρθει η ώρα θα μπει το τεστ ποιοι θα είναι έτοιμοι και σε ποιο βαθμό θα το δούμε εκείνη την ώρα. 

Το μόνο που ξέρουμε και κανονικά πρέπει να μας πιάσει το πείσμα με την καλή έννοια να το αλλάξουμε είναι αυτό το 144.000.   

Το μόνο που μπορώ να πω εγώ είναι ότι η ώρα πλησιάζει, όχι για να κατέβει Εκείνος, όχι ακόμη, αλλά κάποια πράγματα έχουν μπει σε ευθυγράμμιση για να αρχίσουν. 

Είχαμε τη δυνατότητα να τα αλλάξουμε μέχρι πριν από το 2012, που παίζονταν αν θυμάστε όλο αυτό το θέμα με την αλλαγή, με την καταστροφή. Όπου φυσικά και δεν έγινε τίποτε ορατό, έγινε όμως αόρατο. Όλη η στάση του κάθε ένα από μας έχει τοποθετηθεί σε ένα «σεντούκι» αιθερικό πεδίο του πλανήτη και σύμφωνα με αυτό είναι έτοιμα πολλά πράγματα να γίνουν τα οποία θα βιώσουμε άμεσα ως έναρξη φυσικά. 

Ο εργάτης του Φωτός γνωρίζει λοιπόν ακριβώς τους κύριους σκοπούς της εποχής και μαζί με τους Ανώτερους Αδερφούς Του προσπαθούν να τονώσουν, να εξαγνίσουν και να συντονιστούν με τοαιθερικό σώμα. 

Το αιθερικό σώμα του πλανήτη δεν είναι μόνο ο πομπός του πράνα – αιθέρα, αλλά και το μέσον μεταβιβάσεως όλων των ενεργειών. 

Αυτό το κομμάτι από όσο μπορούμε να καταλάβουμε είναι πολύ σημαντικό, γιατί ο συγκεκριμένος πομπός είναι εντελώς τοξικός και οι εργάτες του Φωτός προσπαθούν με ότι μέσω διαθέτουν ο καθένας προσευχή, διαλογισμό, θετική σκέψη να τον καθαρίσουν αυτόν τον πομπό για να μειώσουν το κόστος την καταστροφής που έρχεται.  

Το πράνααιθερικό πεδίο αποτελείται ως ένα μέρος από την ύλη του φυσικού πεδίου και κυριολεκτικά από τη συνείδηση των ανθρώπων. Για να έρθει η αρμονία στην γη λοιπόν όλο αυτό το μαύρο πρέπει να αλλάξει. Να αλλάξει τι ? η κάθε συνείδηση να γίνει καθαρή σαν το μπαμπάκι. 

Με την κάθαρση αυτή σε κάθε άνθρωπο και σε κάθε συνείδηση είναι από τις πιο σπουδαίες επιλογές που μπορεί να κάνει ο καθένας μας από αυτή τη στιγμή και μετά. 

Οι τρόποι κάθαρσης της συνείδησης είναι αρκετοί, θεωρώ πως ο καθένας γνωρίζει τι έχει κάνει, τι έχει σκεφτεί και μπορεί να βρει τον τρόπο κάθαρσης.

Ίσως οι άνθρωποι που θα είναι έτοιμοι αυτή τη στιγμή να είναι τόσο λίγοι και να μη συμπληρώνετε ο αριθμός 144.000 και δυστυχώς αν είναι έτσι έχουμε ακόμη πολλά να δούμε ως εκπαιδευτικό δρόμο- πόνο για να ξυπνήσουμε.

Συνεχίζεται …  

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα