Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

7 αλήθειες για τον μέσο άντρα στο σεξ

7 αλήθειες για τον μέσο άντρα στο σεξ

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έχει τις δικές του προτιμήσεις. Από το ντύσιμο, το αυτοκίνητο, το φαγητό μέχρι το σεξ. 

Το τελευταίο δεν είναι καθόλου έσχατο στη ζωή μας και αποτελεί συχνά – πυκνά αντικείμενο διαφόρων ερευνών. Η τελευταία προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και έγινε σε δείγμα 10.000 ανδρών οι οποίοι μίλησαν για όλες όσα τους αρέσουν ή συνηθίζουν να κάνουν με τις συντρόφους τους. 

Τα αποτελέσματα εκτός από άκρως ενδιαφέροντα προξενούν και έκπληξη. Αφού αποκαλύπτουν 7 σημαντικές αλήθειες για τις σεξουαλικές συνήθειες του μέσου άνδρα. Και τις σημαντικές διαφορές μεταξύ δεσμευμένων και ελεύθερων. 


1. Σε ερώτηση «πως βαθμολογείτε τη σεξουαλική σας ζωή σε κλίμακα από 1 (καθόλου ικανοποιητική) μέχρι 10 (απόλυτα ικανοποιητική) οι απαντήσεις διαφέρουν σημαντικά ανάμεσα σε όσους είναι σε γάμο ή σχέση και στους ελεύθερους. Οι πρώτοι συγκεντρώνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τους στο 8 (16%), στο 7 (13%) και το 3 (12%). Αντίθετα, οι ελεύθεροι αποδεικνύονται πολιορκημένοι με 21% στο 10, 13% στο 8 και από 11% στο 7 και στο 3.Στην ίδια κατηγορία, ενδιαφέρον έχουν οι ποσοστώσεις ανά πόλη. Στο Σικάγο είναι οι πιο ικανοποιημένοι γενικά στο σεξ αλλά παράλληλα έχουν και το μεγαλύτερο ποσοστό σε αυτούς που έχουν ερωτική επαφή μία φορά τον μήνα ή και λιγότερο (ο εαυτός τους δεν συμπεριλαμβάνεται). Στο Σαν Φρανσίσκο κάνουν περισσότερο σεξ από όλους σε καθημερινή βάση, στο Λος Άντζελες είναι τα πιο ικανοποιημένα ζευγάρια και οι λιγότερο ευχαριστημένοι ελεύθεροι ενώ στη Νέα Υόρκη βρίσκονται σε όλες τις κατηγορίες στο μέσο όρο.



7 αλήθειες για τον μέσο άντρα στο σεξ
2. Ο μύθος ότι οι ελεύθεροι άνδρες αλλάζουν διαρκώς ερωτικούς συντρόφους καταρρίπτεται –τουλάχιστον στις ΗΠΑ. Στην ερώτηση «πόσο συχνά κάνετε σεξ;» οι δεσμευμένοι αγγίζουν το 70% στην μία φορά την εβδομάδα (35%) και τις 2 με 3 (34%) και μόλις το 18% περιορίζεται σε μία φορά το μήνα. Αντίθετα στους ελεύθερους το 48% (!) περιορίζεται στη μία φορά το μήνα και το 23% στην μία την εβδομάδα. Στο «πόσους παρτενέρ είχατε στη ζωή σας» κυριαρχεί το 2-10 (38%) και ακολουθεί το 10-20 (22%) ενώ υπάρχει και ένα 9% που έχει γνωρίσει μόνο μία γυναίκα.

7 αλήθειες για τον μέσο άντρα στο σεξ
3. Με αφορμή την εορτή του Αγίου Βαλεντίνου οι ερωτήσεις απευθύνθηκαν μόνο στους έχοντας σχέση. Το 72% εξ αυτών απάντησε ότι το γιόρτασε με το ρομαντικό δείπνο να συγκεντρώνει 66% και η προσφορά άνθεων 50% (υπήρχε δυνατότητα πολλαπλών απαντήσεων). Ένα πιο αποτελεσματικό και ίσως κυνικό 11% αρκέστηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου… Άλλωστε 7 στους 10 περίμεναν να σταθούν τυχεροί εκείνο το βράδυ.

7 αλήθειες για τον μέσο άντρα στο σεξ
4. Αν κάποιοι λένε στις συντρόφους τους ότι δεν βλέπουν πορνό, τότε είτε ψεύδονται είτε ανήκουν στο πενιχρό 18% που δεν παρακολουθεί «ενήλικες» ταινίες. Το 35% βλέπει κάθε εβδομάδα, το 33% μερικές φορές το μήνα. Ένας στους δύο πάντως θεωρεί ότι δεν το επηρεάζει σεξουαλικά αλλά ένα ποσοστό 9% απάντησε ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι σαν υποκατάστατο ραντεβού (τα ευκόλως εννοούμενα…)

7 αλήθειες για τον μέσο άντρα στο σεξ
5. Όσον αφορά τις στάσεις που προτιμούν οι άνδρες, τα σκιτσάκια είναι χαρακτηριστικά. Γενικώς αποφεύγουμε τα κουραστικά πράγματα και την ορθοστασία ενώ περισσότεροι από τους μισούς (57%) έχουν βγάλει γυμνές φωτογραφίες των παρτενέρ των.

7 αλήθειες για τον μέσο άντρα στο σεξ
6. Οι άντρες φοβούνται τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες και ανησυχούν για τα «πάχη τους τα κάλλη τους». Ένα ποσοστό 54% απάντησε ότι θα έπαιρνε -αν υπήρχε- αντρικό αντισυλληπτικό (κάποιος να τους μιλήσει για τα προφυλακτικά) ενώ το 43% όταν γδύνεται ανησυχεί ότι το στομάχι του θα είναι αντιαισθητικό για την γυναίκα. Εντυπωσιακό το ότι ένα 3% ανησυχεί για τα μαλλιά του (!) ενώ πιο διπλωμάτες αποδείχτηκαν όσοι απάντησαν ότι έχουν μάτια μόνο για εκείνη (39%).

7 αλήθειες για τον μέσο άντρα στο σεξ
7. Η αλήθεια, ως έννοια, είναι υπερεκτιμημένη. Στην ερώτηση «ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχετε πει σε γυναίκα», το 48% απαντά «ότι είμαι σε σχέση» (προφανώς για να την ξεφορτωθεί), το 19% ότι «δεν ενδιαφέρεται για σχέση» (για τον ίδιο λόγο) και άλλο ένα 19% ότι «είμαι ελεύθερος» (μπας και σταθεί τυχερός). Τέλος, το 2% (προφανώς μέσα στην απελπισία του) της λέει ότι «η δουλειά μου θα σε βοηθήσει στην καριέρα σου».

7 αλήθειες για τον μέσο άντρα στο σεξ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα