Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ο διάβολος με έβαλε να το κάνω.




Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει,προσωπικά πολλές φορές,κάποιον να ρίχνει τα στραβά που συμβαίνουν στον διάβολο ή τον σατανά,ή τον έξω από δω..όπως θέλετε πείτε τον..

Για οτιδήποτε στραβό λοιπόν σε αυτή την ζωή φταίει ο διάβολος,αυτό λέει και η εκκλησία,ο διάβολος  μας κυνηγάει να μας παρασύρει στο δρόμο της ακολασίας..

Τα πράγματα πάνε στραβά στην δουλειά μας γιατί εμείς δεν αποδίδουμε;;Ποιος φταίει; Ο διάβολος..Βέβαια τώρα με την κρίση κανενός η δουλειά δεν πάει καλά,μας πήρε ο διάβολος και μας σήκωσε δηλαδή..
Χάλασε ο γάμος μας γιατί δεν ήμασταν ικανοί να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων; Ποιος φταίει; Σαφώς ο διάβολος..Χάλασε το αυτοκίνητο;;Μα είναι οφθαλμοφανές,ο διάβολος το χάλασε,λίγο αγιασμό στο κινητήρα και όλα θα δουλεύουν ρολόι..

Έχουμε αναγάγει τον διάβολο σε Θεό αποδίδοντας του όλες αυτές τις δυνατότητες και ποιος φταίει γι'αυτό;;Μα θέλει και ρώτημα; Ο διάβολος..Σε αυτό συμφωνούν και οι πατέρες της εκκλησίας μας,ο διάβολος φταίει για όλα τα δεινά του κόσμου..Ο διάβολος για τους πολέμους,ο διάβολος για την φτώχεια και γενικά για όλη την αδικία,ο διάβολος φταίει γιατί δεν κάθεται φρόνιμα και μας πυροβολεί με πειρασμούς..

Όποιον και αν ακούσεις,ακόμα και στυγερούς δολοφόνους σε δικαστήρια αποδίδουν την πράξη τους στο διάβολο..το δικό μας το κεφάλι δεν φταίει ποτέ;; Δεν είμαστε ποτέ υπεύθυνοι για τις πράξεις μας;;

Περνάει μια γυναίκα στον δρόμο προκλητικά ντυμένη και εμείς σαν αρσενικά σκεφτόμαστε ένα σωρό ανήθικα και απαγορευμένα κατά την θρησκεία πράγματα..Πάλι ο διάβολος φταίει γιατί αυτός την έστειλε στον δρόμο μας...Και γιατί να φταίει δηλαδή ο διάβολος και όχι ο Θεός;; Γιατί να μην την έριξε στο δρόμο μας ο Πανάγαθος για να μας δοκιμάσει;;

Κοίτα να δεις που έγινα δικηγόρος του διαβόλου,αλλά ξέχασα ο διάβολος με έβαλε να το κάνω..αυτός φταίει..μην πετροβολείτε αδέρφια..


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα