Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Οι Γενναίοι Πολεμιστές Όρκ


Το ανθρώπινο είδος δεν χρειάζεται να προβάλλει τα αιμοδειψή χαρακτηριστικά του απέναντι στους Γενναίους Ηρωϊκούς Πολεμιστές των Όρκς. Το μίσος της ανθρώπινης φυλής εναντίον τους, έχει προκαλέσει ποταμούς αίματος των γεννάιων αυτών Πολεμιστών της Φυλής των Όρκ. Όλες οι ράτσες του σύμπαντος είναι ίσες και ισότιμες στη συμπαντική πραγματικότητα.

Η ανθρωπότητα θα τιμωρηθεί για αυτό το ρατσισμό της και τη γεννοκτονία των γενναίων όρκ 
Τα Ορκ είναι πλάσματα που ζουν σε ένα σωρό σύμπαντα. Συγκεκριμένα, τα Ορκ παρατηρούνται σε κόσμους όπου συχνάζουν θαρραλέοι ιππότες, αγέρωχα άλογα, λαμπερά σπαθιά, πανύψηλα κάστρα, ζοφεροί μάγοι, πανέμορφες πριγκίπισσες και δράκοι με μεγάλα, σουβλερά δόντια.
Όταν τα Ορκ εμφανιστούν σε ένα οικοσύστημα, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρηθεί είναι η ξαφνική εξαφάνιση ενός μεγάλου αριθμού δράκων. Προφανώς, τα Ορκ τρέφονται και με δράκους εκτός από ανθρώπους (είδατε εσείς δράκους στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών;).
Τα Ορκ είναι όντα ταχείας ανάπτυξης. Με το που γεννηθούν, δεν χρειάζεται πάνω από ένας χρόνος για να ενηλικιωθούν, να βγάλουν μαλλιά, να κάνουν μπράτσα και να μάθουν να χειρίζονται όπλα.
Μία ακόμα σημαντική παρατήρηση είναι η τεράστια ποσότητα εγκεφαλικής δύναμης την οποία όλα κατέχουν χωρίς καμία διάκριση.
Τέλος συνηθίζεται να σφάζονται κατά χιλιάδες (Ορκοκτονία) για την απόκτηση του πολυπόθητου ΕξΠι που χρειάζονται κάτι κομπλεξικοί τύποι για να γίνουν πιο δυνατοί. 

Τα Ορκ (Orcs) και τα Τρολ των Σπηλαίων (Trolls) είναι πλάσματα του κακού τα οποία ο Μόργκοθ "δημιούργησε". Και αυτό γιατί δεν είναι αυθεντικές φυλές, αλλά "διαστρέβλωση" των χαρακτηριστικών των Παιδιών του Ιλούβαταρ και των Εντς αντίστοιχα, αφού μόνο ο Ιλούβαταρ έχει την ικανότητα να δίνει ζωή σε κάτι εντελώς νέο. Η λεπτομερής προέλευση των πλασμάτων αυτών δεν είναι ξεκάθαρη, καθώς ο Τόλκιν πολλές φορές άλλαζε τις ερμηνείες του. Φαίνεται ότι τελικά τα Ορκ δημιουργήθηκαν από τις παραλλαγές ή των ακρωτηριασμό διεφθαρμένων Ξωτικών, Ανθρώπων ή και των δύο. Τα Ορκ δεν αντέχουν το φώς του Ήλιου και γι' αυτό κινούνται μόνο τη νύχτα, ενώ τα Τρολ πεθαίνουν μόλις τα αγγίξει το φως του ήλιου, μεταμορφωνόμενα σε πέτρα. Αργά στην Τρίτη Εποχή, περίπου στο τέλος, μία νέα φυλή εμφανίζεται: Είναι οι Μαύροι Ουρούκ και οι Ουρούκ-Χάι (Uruk-hai), φυλή Ορκ με μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή από τους πρωτότυπους. Μερικοί υποστηρίζουν ότι οι Uruks που υπήρξαν μέχρι το τέλος της Τρίτης Εποχής υπηρετούσαν αποκλειστικά τον Σάρουμαν και ότι εκείνος τους δημιούργησε. Μερικές φορές πραγματοποιούσε πειράματα όπως την διασταύρωση Ανθρώπων με Ορκ κ.α. Έτσι προέκυπταν οι "Men-orcs" και οι "Orc-men": Κατά καιρούς, μερικά είδη που προέκυπταν αποκαλούνταν "ημίαιμα ορκ" ("half-orcs") ή "άνθρωποι-τελώνια" ("goblin-men"). Δεν υπάρχει όμως ένδειξη ή απόδειξη ότι οι Uruk-Hai του Saruman αποτελούσαν προϊόντα τέτοιων πειραμάτων.


Ονόματα των Όρκ
UgskabMorogSnagaslag
RotrotNarorkGutzod
MeklugGutfugSkararg
NubthugNubgrubBrubgor
WazgutDurgrimOgurty
NoborkGrimnobGorbag
OggulBrubsogRatzod
GrimbadSkumzodMugzod
NubargSkumfugUznob
GrotnobWaafugOggul
GrotnobBadnobMaguz
RatgulDakawortNubbog
NazskabZogfangRotkop
DakabogNazwortNarstuf
MagogNaffrotDuffork
BadgulBrubbadDregurty
WortogRotkopDurgrod
SkumbagWaaslagSkabstuf
DuffuzSnikgutMorgrot
SkabogRotstufDregnob
ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα