Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Επικοινωνία με το DNA

dna


Το DΝΑ ακούει τις σκέψεις μας σαν να μιλούσαμε σε κάποιον άνθρωπο και πραγματικά, ανταποκρίνεται άμεσα. Η συνειδητότητα βρίσκεται παντού, άρα η επικοινωνία είναι δυνατή με οτιδήποτε .
Μπορούμε να μιλήσουμε με το DΝΑ μας και να του ζητήσουμε “πράγματα”, να αναπτύξουμε “φιλία”, επικοινωνία και “επαφή”.
Από το DΝΑ ρυθμίζεται η υγεία του κάθε κυττάρου και η σωστή λειτουργία του. Μιλώντας στο DΝΑ μας, ζητώντας του αυτό που επιθυμούμε, μας ακούει, δρα και εκτελεί ανάλογα.

¦¦

“DNA μου, άκουσε με:

Ενεργοποίησε τις θεραπευτικές λειτουργίες του οργανισμού και αποκατέστησε την υγεία όλων των κυττάρων του σώματος μου. Ισχυροποίησε το ανοσοποιητικό μου σύστημα.
Ενεργοποίησε την έκκριση των ουσιών και των ορμονών της αγάπης, της ευτυχίας, της ομορφιάς, της υγείας και της γαλήνης.
Αύξησε τις ικανότητες και τα ταλέντα μου, τις νοητικές, συναισθηματικές και δημιουργικές μου δυνάμεις. Εξάγνισε και ενδυνάμωσε όλα τα γονίδια του σώματος μου”.

¦¦

Οι σύγχρονες θεραπείες της ιατρικής και της αισθητικής που χρησιμοποιούν laser, ραδιοσυχνότητες και άλλου είδους ακτινοβολίες, π.χ για την διέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου, αυτό που κάνουν είναι η εκπομπή κάποιων συχνοτήτων στο σώμα ώστε να διεγείρουν οργανικά σωμάτια και ουσίες, και να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Με τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας εκπέμπουμε και εμείς “παρόμοιες” συχνότητες δίνοντας αγνώστου εντολές στο σώμα μας. Η συνειδητή επικοινωνία και η άμεση ζήτηση αυτού ακριβώς που θέλουμε μας φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ζητώντας το κατευθείαν από το DNA.
Το DΝΑ μας καθορίζει την ποιότητα της ενέργειας μας, αλλά και το αντίστροφο. Βελτιώνοντας και καλλιεργώντας ανώτερες και πιο λεπτοφυείς ενέργειες, επηρεάζουμε και αλλάζουμε το DΝΑ μας βελτιώνοντας το.
Καλές συζητήσεις και “μεταμορφώσεις” λοιπόν ;)p…!!!
υ.γ Η ίδια τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την υπόφυση αν γνωρίζουμε την συγκεκριμένη ορμόνη σε κάθε περίπτωση για να ζητήσουμε. Αλλιώς ζητάμε γενικά θεραπεία. Το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο όργανο του σώματος αλλά και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στο σύμπαν… ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα