Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ….ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ….! (μέρος 5ο )




Και μπαίνει το ερώτημα; Γιατί να μην έχουμε επαφή με τον ήλιο; Μήπως επειδή 26.000 χρόνια (ενιαυτός του Πλάτωνος)…που ζούμε αυτήν την αλλαγή….έχει να κάμει με την αλλαγή συχνότητας της ανθρώπινης μας υπόστασης; Έτσι και αλλιώς από τις παραπάνω προτάσεις τους….καμία από αυτές δεν δίνει τις «λύσεις» εκείνες και δεν αγγίζει το όλο πρόβλημα στη ρίζα του. Καμία…μα καμία δεν έχει ως στόχο να σταματήσει ή να περιορίσει τις εκπομπές του CO2. Ο στόχος όλων αυτών των εφαρμογών….που κατά καιρούς παρουσιάζονται δημόσια από τα Μ.Μ.Ενημέρωσης….ως «τρελές ιδέες…για την σωτηρία του κλίματος», είναι ένας και μοναδικός: να μην σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε ορυκτά καύσιμα (πετρέλαιο, λιγνίτη, φυσικό αέριο). Ο λόγος λοιπόν είναι προφανής.

Τα συμφέροντα είναι μεγάλα και τα οικονομικά κέρδη των εταιριών που πωλούν ή χειρίζονται τις παραπάνω μορφές ενέργειας (σε παγκόσμια κλίμακα) δεν πρέπει να απειληθούν ή να αλλάξουν χέρια….!!! Και σε αυτό το σημείο πρέπει να μας προβληματίζει ιδιαίτερα…διότι είναι ευκολονόητο, πως αυτοί που ελέγχουν την ενέργεια που χρησιμοποιούμε εμείς σήμερα, ελέγχουν και ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας…..θέτοντας φυσικά και τους δικούς τους όρους…στο παιχνίδι….!!!
Πολλοί αναρωτιούνται το τι επιπτώσεις μπορούν να προκαλέσουν οι αεροψεκασμοί στον άνθρωπο…με τη ρίψη των μεταλλικών στοιχείων των «χημικών αυτών ουρών..» όπως οι (ενώσεις Αλουμινίου και Βαρίου); Η επίδραση της δηλητηρίασης από τα μέταλλα αυτά, και τις ενώσεις τους το ξέρουμε έως τώρα από τη γνωστή  Ιατρική…..όπου προκαλεί διάφορες παρενέργειες που έχουν να κάνουν κυρίως με το νευρικό μας σύστημα, αλλά συγχρόνως και άλλα όργανα. Όταν λοιπόν αρχίζουν τα σωματίδια αυτά να εισέρχονται στα σε χαμηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας….. έρχονται άμεσα σε επαφή με το δέρμα μας ή εισπνέονται από το στόμα ή τη μύτη και άλλες καταλήγουν στο έδαφος αλλά και τον υδροφόρο ορίζοντα, οπότε μπαίνουν έτσι στην τροφική αλυσίδα. Μολύνουν τον αέρα μας, τη γη μας, το νερό μας και τους οργανισμούς ολόκληρης της τροφικής αλυσίδας. 
Εικάζεται ότι η Μοσάντο έχει βγάλει έναν σπόρο ή σπόρους που είναι ανθεκτικός στο αλουμίνιο και επιδιώκει αφού θα έχει εξαπλωθεί με αλουμίνιο όλος ο πλανήτης, τότε αυτοί να έχουν το μόνιμο μονοπώλιο διατροφής στον κόσμο μια και οι αεροψεκασμοί θα έχουν πέσει πάνω στο χώμα και στα φυτά, οπότε έτσι θα γίνουν κυρίαρχοι, μια τραβηγμένη θεωρία…αλλά δούμε όμως τι εστί Μοσάντο: Η Monsanto λοιπόν ιδρύθηκε το έτος 1901 στο «St. Louis» του Missouri των ΗΠΑ….από τον «John Francis Queeny» βετεράνο της φαρμακευτικής…όμως από τότε έχει αλλάξει άρδην την συμπεριφορά….καθώς η εταιρεία δημιούργησε δύναμη και ισχύ και εξαπλώθηκε διεθνώς. Το πρώτο της προϊόν υπήρξε η σακχαρίνη, η οποία είναι ένα τεχνητό γλυκαντικό….που χρησιμοποιείται ΑΔΕΛΦΙΑ…για να αυξήσει την αίσθηση του γλυκού σε ποτά, σε ζαχαρωτά, σε κουλουράκια, σε οδοντόπαστες, σε διάφορα φάρμακα κλπ. Η Monsanto κατάφερε και πούλησε το προϊόν της με επιτυχία στην Coca Cola. Όμως η κατάποση του γάλακτος αναμειγμένου με σακχαρίνη….από τα βρέφη έχει συσχετιστεί με ευερεθιστότητα, υπερτονία, αϋπνίες και στραβισμό, που υποχωρεί μετά από 36 ώρες…μετά την κατάποση. Θα μου πείτε ότι πολύ εύλογα πώς να περίμεναν της Μοσάντο ότι πριν από έναν αιώνα περίπου…. θα έχει τέτοια αποτελέσματα η σακχαρίνη; Όμως ας δούμε αν ευσταθεί αυτή ερώτηση. Το έτος 1919 η Monsanto εξαπλώνεται λοιπόν σε ολόκληρη την Ευρώπη παράγοντας ασπιρίνη, βανιλλίνη, συνθετικό καουτσούκ και σαλικυλικό οξύ. Στη δεκαετία του έτους 1920 η εταιρεία επεκτάθηκε σε διάφορα βασικά βιομηχανικά χημικά προϊόντα. Τη δεκαετία του έτους 1940  γίνεται κορυφαίος παραγωγός πλαστικών με τις συνθετικές ίνες και το πολυστυρένιο. Από τότε κατορθώνει και παραμένει μία από τις δέκα μεγαλύτερες χημικές βιομηχανίες ανά τον κόσμο. Η «χρυσή» περίοδος της Monsanto  είναι από το έτος 1940 έως  σήμερα και δυστυχώς είναι στιγματισμένη από αποτρόπαια εγκλήματα κατά της ανθρώπινης υγείας, του περιβάλλοντος.
Ένα από τα ιδιαιτέρως διάσημα προϊόντα της Monsanto σε συνεργασία με το αμερικανικό κράτος το Agent Orange (πορτοκαλί παράγοντας) που είναι εντομοκτόνο και αποφυλλωτικό, που χρησιμοποιήθηκε κατά τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Ο Πορτοκαλί Παράγοντας (Agent Orange) είναι η κωδική ονομασία για ένα από τα φυτοκτόνα και αποφυλλωτικά που χρησιμοποιήθηκαν από το Στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, για την απογύμνωση των δασών του Βιετνάμ. Το πρόγραμμα είχε το όνομα Επιχείρηση «Ranch Hand» και διήρκεσε από το έτος 1961 μέχρι το έτος 1971. Εκτιμάται από το Βιετνάμ πως η χημική αυτή ουσία σκότωσε ή ακρωτηρίασε 400.000 ανθρώπους και είναι υπεύθυνη για 500.000 παιδιά γεννημένα με δυσμορφίες
Η όλη ιστορία όμως,αρχίζει από το έτος 1944 στο Νίτρο της Δυτικής Βιρτζίνια, όπου μια έκρηξη σε εργοστάσιο της εταιρείας προκάλεσε απρόσμενες παρενέργειες….όπου 228 εργάτες ανέπτυξαν μια εξαιρετικά παραμορφωτική ασθένεια, την χλωρακμή. Η χλωρακμή προκαλείται από τη διοξίνη που είναι παραπροϊόν του 2,4,5 – Τ, δηλαδή το ζιζανιοκτόνο που χρησιμοποιήθηκε ως κύριο συστατικό στην παρασκευή του Agent Orange. Οπότε οι της Monsanto ήρθαν άμεσα αντιμέτωποι με τις συνέπειες του προϊόντος τους…αλλά ούτε όμως  τους άγγιξε αυτό, ούτε τους πτόησε…ώστε στη συνέχεια να το ξαναχρησιμοποιήσουν. Στο Βιετνάμ λοιπόν ψεκάστηκαν 40 εκατομμύρια λίτρα Agent Orange, τα οποία περιείχαν 400 κιλά
καθαρή διοξίνη. Τρία εκατομμύρια άνθρωποι μολύνθηκαν (συμπεριλαμβανομένων συγχρόνως και χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών). Σαράντα χρόνια μετά τον πόλεμο ο καρκίνος στην περιοχή εξακολουθεί να θερίζει….ενώ τα παιδιά που γεννήθηκαν με γενετικές δυσλειτουργίες ανέρχονται στις500.000 χιλιάδες. Αριθμός θανάτων και ακρωτηριασμών από τον Agent Orange: 400.000 χιλιάδες. Αυτά δεν τα ξέρετε…!!!....αλλά το έτος 1978 οι Αμερικανοί στρατιώτες ….οι βετεράνοι του Βιετνάμ….κατέθεσαν μήνυση εναντίον των κατασκευαστών του Agent Orange. Η ίδια η Monsanto χρηματοδότησε τότε μελέτες για τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα της διοξίνης, χειραγώγησε τα δεδομένα προς το συμφέρον της και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η διοξίνη δεν είναι καρκινογόνος για τους ανθρώπους….!!!
Ας μην ξεχνάμε και τα πιο γνωστό συνθεκτικά εντομοκτόνο, το DDT (διχλωροδιφαινυλοτριχλωροαιθάνιο)
που χρησιμοποιήθηκε για την καταπολέμηση της ελονοσίας με πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτή είναι η θετική πλευρά του ζητήματος – είναι όμως σημαντική. Το DDT έχει εξαιρετικές ιδιότητες για την καταπολέμηση των εντόμων, αλλά ως πολυχλωριωμένη ένωση είναι μη βιοδιασπώμενη και η τοξικότητά της αυξάνει με τις υψηλές συγκεντρώσεις που συγκεντρώνονται στους λιπώδεις ιστούς. Η χρήση του DDT ως χρήσιμου εντομοκτόνου στη γεωργία των ανεπτυγμένων χωρών και ιδιαίτερα των ΗΠΑ, αυξήθηκε αλόγιστα, ενώ οι επιπτώσεις στη ρύπανση του περιβάλλοντος εμφανίσθηκαν μόνο κατά τις επόμενες δεκαετίες. Τα πρώτα συμπτώματα των επιδράσεων του DDT εμφανίσθηκαν λοιπόν στις δεκαετίες των ετών 1950-60, όμως είχαμε νεκρά ψάρια σε ποτάμια ή λίμνες μετά από τα ραντίσματα, μία μείωση των χρήσιμων εντόμων και αναπόφευκτα των πουλιών (που τρέφονται μ’ αυτά) στις διάφορες γεωργικές περιοχές. Επίσης οι ορνιθολόγοι διαπίστωσαν μείωση αρπακτικών πουλιών (γεράκια, αετοί) σε διάφορες αγροτικές περιοχές. νεότερες έρευνες έδειξαν ότι το DDT και οι μεταβολίτες του (όπως το DDE) επιδρούσαν στο αναπαραγωγικό σύστημα, στο μεταβολισμό του ασβεστίου και στην εναπόθεσή του στο κέλυφος του αυγού των πουλιών, γεγονός που προκαλούσε την εκλέπτυνση του κελύφους των αυγών και οδήγησε στη δραματική μείωση του πληθυσμού τους.

Η δράση της περίφημης Monsanto έχει να κάνει ως κατά κόρον…ως χημική εταιρεία και ιδιαίτερα με γνωστό προϊόν στις ΗΠΑ το PCB, όπου έχει χρησιμοποιηθεί ως διηλεκτρικό και ψυκτικό υγρό. Η Monsanto τα παρήγαγε από τα έτη 1935-1972. Ας δούμε χρονολογικά τις επιπτώσεις του PCB. Το έτος 1937…γίνεται μία εκθεση σε PCB και προκαλεί τοξικά αποτελέσματα σε όλο τον οργανισμό, δερματικά εξανθήματα τύπου ακμής. Το έτος 1961….δύο εργάτες αναπτύσσουν συμπτώματα ηπατίτιδας μετά από σπάσιμο σωλήνα με PCB. Το έτος 1966 οι επιστήμονες έριξαν ψάρια στο νερό του καναλιού «Σνόου Κρικ» (Άνιστον-Αλαμπάμα) όπου ρίχνονταν συστηματικά PCBs και όλα τα ψάρια πέθαναν σε 3,5 λεπτά. Η Monsanto έχει πάρει άδεια φυσικά να θάβει το PCB και τα απόβλητα του στο Άνιστον και να τα αποχύνει επίσης στο Σνόου Κρικ. Η εταιρεία ήξερε ασφαλώς για την τοξικότητα του προϊόντος της, ειδοποίησε την πολιτεία, αλλά η πολιτεία δεν το είπε στους κατοίκους…κι έτσι η Monsanto συνέχισε να παράγει….!!!  Η πολιτεία λοιπόν δεν κάνει τίποτα από τα δύο. Ενώ η Monsanto προειδοποίησε και κοιμάται «ήσυχη»…. σκορπίζοντας όμως κυριολεκτικά θάνατο στην γύρω περιοχή. Στο Άνιστον λοιπόν οι κάτοικοι της έχουν συγκέντρωση PCB στον οργανισμό τους 3.000-4.000 ppb με το επιτρεπτό όριο να είναι στα 2 ppb. Το PCB με λίγα λόγια προκαλεί καρκίνο, γεννήσεις παιδιών με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, μείωση λειτουργίας θυρεοειδούς, διαταραχή των σεξουαλικών ορμονών. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι δεν είναι ικανοποιητικά βιοδιασπώμενο…!!!
Ίσως για εσάς η Monsanto να είναι ένα όνομα…αλλά για άλλους ανθρώπους ήταν μια σκληρή πραγματικότητα που πολλοί από εμάς αγνοούν. Η ίδια η Μοσάντο ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα της….ότι είναι μια πολυεθνική αγροτική εταιρεία, η οποία βοηθά τους αγρότες να παράγουν πιο υγιεινά τρόφιμα μειώνοντας την επίδραση της γεωργίας στο περιβάλλον. Η μόνη αλήθεια όμως στην παραπάνω πρόταση είναι οι λέξεις πολυεθνική, αγροτική….όπου μήπως είναι πρώην χημική, νυν βιοτεχνολογική;  
Φυσικά για να αντιληφθούμε την πραγματικότητα…οφείλουμε να είμαστε κατά το δυνατόν…όσο πιο ενήμεροι….διότι τα συμπτώματα από το αλουμίνιο δεν είναι αμελητέα, διότι:Επιβραδύνει τις αντιδράσεις μας, νιώθουμε μία παράλυση, έχουμε συμπτώματα σύγχυσης και μία βραδύτητα σκέψεως και συναισθήματος, δυσκολευόμαστε να απαντήσουμε σε μια ερώτηση, μας πιάνει μια απελπισία (νομίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί κανείς να μας βοηθήσει…!), νιώθουμε και έχουμε την αίσθηση ότι ο χρόνος….κυλάει αργά, παθαίνουμε κατάθλιψη, έχουμε τάσεις αυτοκτονίας και γενικά έχουμε αργά αντανακλαστικά, παθαίνουμε μία παράλυση των μυών, έχουμε νευρική αταξία και έχουμε μία συχνή υποτροπίαση στα κρυολογήματα.Τα συμπτώματα από το βάριο είναι τα εξής: Έχουμε μία αναποφασιστικότητα ως προς τις αποφάσεις που έχουμε να πάρουμε, έχουμε ένα φόβος για ανάληψης των ευθυνών, έχουμε ανάγκη για προστασία, δημιουργείται μία έλλειψη αυτοπεποίθησης, είμαστε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί, έχουμε μια  παιδική συμπεριφορά δηλαδή….(γεροντική άνοια…δηλαδή…αυτό που λέμε…Αλτσχάϊμερ..). Τώρα αν το Βάριο συνδεθεί με το χλώριο και το νερό έχουμε: Μας πιάνει μια υστερία, έχουμε σκλήρυνση κατά πλάκας, έχουμε υπέρταση, ανευρύσματα αορτής,
αθηρωμάτωση. Τώρα αν έχουμε  ενώσεις Βαρίου  και Ιωδίου: προκαλείται υποθυρεοειδισμός, γενική καχεξία και χρόνια κόπωση.

Όσοι σίγουρα με έκπληξη αναρωτιέστε Μα καλά όλα αυτά τα συμπτώματα…μαστίζουν σήμερα την κοινωνία μας και την εποχή μας….όπου οι ασθένειες βρίσκονται σε συνεχή έξαρση…ειδικά όλα αυτά  τα τελευταία χρόνια….!!!
Πολλές φορές είσαι άρρωστος….και μύτη σου τρέχει συνεχώς. Το σώμα σου πονάει αρκετά, αρχίζεις να ιδρώνεις, να βήχεις, να φτερνίζεσαι και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχεις την καν την ενέργεια να σηκωθείς από το κρεβάτι σου. Είσαι «κομμένος». Κι όμως ίσως να μην έχεις γρίπη..….!!!
Βλέπουμε τα νοσοκομεία κατακλύζονται από ασθενείς…..με μια περίεργη μόλυνση του άνω αναπνευστικού συστήματος……που όμως δεν δείχνει να είναι ίωση….!!!  Μια μυστήρια φαινομενικά  «γρίπη» …..καθώς το εμβόλιο της γρίπης…δείχνει να είναι αναποτελεσματικό. Η πραγματικότητα όμως είναι πως αυτό το φαινόμενο το βλέπουμε από τα τέλη του έτους 1998 και τις αρχές του έτους 1999. Οι άνθρωποι βήχουν και ξαναβήχουν από αυτή την «περίεργη» αρρώστια…..η οποία δεν δείχνει να προέρχεται από καμία λογική ιογενή ή βακτηριακή επίθεση και μεταβατική περίοδο. Διότι εάν θα ήταν πραγματικά ιογενής ή βακτηριακή μόλυνση….θα είχε δημιουργηθεί πυρετός, αλλά δεν υπάρχει…! Παραμένει για εβδομάδες, αν όχι για μήνες. Τα συμπτώματα της βουλωμένη μύτης, μιας μύτης που συνεχώς τρέχει, ένας βήχας, μία κόπωση και μια γενική κατάπτωση σε όλο το σώμα……σαν να είμαστε  και να νοιώθουμε…..απενεργοποιημένοι.
Τι συμβαίνει λοιπόν;
Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Παθολογίας της Πολεμικής Αεροπορίας της Αμερικής έχει κατοχυρώσει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το παθογόνο μυκόπλασμα που προξενεί την επιδημία. Αυτό το «Μυκόπλασμα» όμως δεν είναι μύκητας στην ουσία, αλλά….βακτήριο.
Δεν έχει καθόλου κυτταρικό τοίχωμα….και πηγαίνει βαθιά μέσα στον πυρήνα του κυττάρου και έτσι το καθιστά πολύ δύσκολο να ενεργοποιηθεί μια ανοσολογική απάντηση από τον οργανισμό. Στην ουσία είναι ένα «βιολογικό» όπλο φτιαγμένο από ανθρώπους….για ανθρώπους. Η κατοχύρωση εξηγεί πως δημιουργεί χρόνιες μολύνσεις του άνω αναπνευστικού….που είναι σχεδόν πανομοιότυπες μ’ αυτό που συμβαίνει τώρα. Έτσι οι χημικοί αεροψεκασμοί ευθύνονται για την χημική τοξίνωση του παγκόσμιου πληθυσμού της Γης, η οποία μπορεί να συντελέσει σε γενική καταστολή του ανοσοποιητικού μας συστήματος, από χαμηλό βαθμού μέχρι υψηλό βαθμού, ανάλογα φυσικά με την έκθεση. Η δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος επιτρέπει στους ανθρώπους να γίνονται αρκετά ευαίσθητοι σε τυχαίες μολύνσεις, όπως αυτό το μυκόπλασμα και άλλες καιροσκοπικές μολύνσεις. Το μικρόβιο μυκόπλασμα ή μύκητας λοιπόν δημιουργεί την ασθένεια του άνω αναπνευστικού συστήματος….και μετά έχεις μια δευτερογενή βακτηριακή λοίμωξη. Και τι μας κάνουν οι γιατροί; Μας πλακώνουν στα ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ και τα αντιβιοτικά χάπια μετατρέπουν τη χημεία του οργανισμού μας σε όξινη και αρχίζεις να βγάζεις διάφορες αλλεργίες και δερματικά προβλήματα και άλλα πράγματα…..διότι το συκώτι έχει γεμίσει από τοξίνες που βγαίνουν από το δέρμα μας και γίνονται υποαλλεργικές αντιδράσεις με τα άλλα χημικά.
Είπαμε ότι τα πειράματα άρχισαν το έτος 1966…και στη συνέχεια…το έτος 1975, είχαμε τις επιχειρήσεις της CIA (CIA =Central Intelligence Agency) για τα βιολογικά όπλα «Litton Bionetics» και «Army Corp of Engineers» (Σώμα Μηχανικών του Στρατού), που σχεδίαζαν από τότε και χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν τα διάφορα βιολογικά όπλα στους πληθυσμούς  με μυστικές επιχειρήσεις, με χρηματοδοτήσεις…όπου μάλλον οι βουλευτές δεν ήταν ενήμεροι που πήγαιναν αυτά τα χρήματα. Είναι ο λεγόμενος…..Μαύρος Προϋπολογισμός….κι αυτό έχει ξεκινήσει, αφού ως πολεμοχαρείς που είναι κάποιοι άνθρωποι…δημιουργούν στην πολεμική σκηνή….με τη βοήθεια της επιστήμης τονβιοχημικό πόλεμο…..για να εξολοθρεύσουν τον «εχθρό»….χωρίς να σκοτώσεις φανερά τον κοσμάκη. Θες τάχα να προστατεύσεις το κόσμο που είναι χρόνια άρρωστος και εντελώς εξαρτώμενος από το κράτος και που εξαντλεί τους πόρους της χώρας….και μετά τι κάνεις… φέρνεις το στρατολογικό-ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα και το διεθνή ιατροφαρμακευτικό σου καρτέλ και στη συνέχεια πουλάς σε αυτές τις νικημένες χώρες  φάρμακα και χημικά που χρειάζονται για να διατηρήσουν….όποια εμφάνιση υγιούς λειτουργίας. Τι μας κάνουν λοιπόν; Δημιουργούν μια εξάρτηση κι έτσι αποδυναμώνουν τον κόσμο και έτσι ο αποδυναμωμένος κοσμάκης είναι εύκολο να τον ελέγξεις…..και να τον χειραγωγήσεις ανάλογα.  Έχεις πολύ απλά τον έλεγχο του πληθυσμού και κερδίζεις απίστευτα χρηματικά ποσά…..αντί του να καταστρέψεις τις ίδιες του τις υποδομές με κάποιο πυρηνικό όπλο…! Άλλαξαν…οι καιροί…!!!   Αν διαβάσετε την αναφορά από το «Σιδερένιο Βουνό» (Iron Mountain), θα δείτε ότι η οικογένεια «Ροκφέλερ» είναι από τους κύριους παίκτες σ’ αυτή την συνωμοσία….!!! Είναι…ΑΔΕΛΦΙΑ…οι βρώμικοι εκείνοι παίκτες στην παγκόσμια γενοκτονία για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού….που θέλουν να επιβάλλουν….! Αυτό πλέον δεν είναι πια μυστήριο ή άγνωστο. Φυσικά θα πει κάποιος….αν μπορούμε να το αποδείξουμε…μα….ΑΔΕΛΦΙΑ….όταν εξετάσεις  και δεις σε ποιόν ανήκουν αυτά τα καύσιμα….για τους χημικούς αεροψεκασμούς….ποιοι είναι οι διευθυντές των εταιριών καυσίμων…..ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά σου…..οι «Ρόκεφελερ» και οι βασιλικές οικογένειες «Stanadard Oil» και BP (British Petroleum). Αν δεις τα έγγραφα τους….δείχνουν τι και ποιους έχουν χρηματοδοτήσει, ιστορικά, φυλετική υγιεινή, γενοκτονία, πληθυσμιακή μείωση, οικογενειακός προγραμματισμός, μητρική και παιδική υγεία…..που φτιάχνουν πληρώνοντας τους δικούς τους επιστήμονες και μας παραδίνουν τα εμβόλια και τις προμήθειες του μολυσμένου αίματος. Αυτοί λοιπόν οι «τραπεζοεγκληματίες»…είναι οι ίδιοι που τρέχουν το αιματηρό τραπεζικό σύστημα και τις εταιρίες των χρηματικών τραπεζών. Προσέξτε…!!! Η οικογένεια «Μπούς» (Bush), η οικογένεια «Ρόθτσαϊλντ», τα λεφτά των «Ρόκφελερ» και όλο το κατεστημένο των Ρόκεφελερ …..έχει βασιστεί στα χρήματα των «Ρόθτσαϊλντ» και των βασιλικών τους οικογενειών. Και ακούω πολλούς που λένε….μα τι σκοπό έχουν; Μα πρώτα πρώτα καθάρα οικονομικά κέρδη….αφού αυτές οι οικογένειες κερδίζουν αστρονομικά ποσά….από τα «δεινά» των ανθρώπων. Οι «Ρόκφελερ» έχουν το μονοπώλιο στα φάρμακα της Αμερικής από το 1920.. μαζί με την «Ι.Γ.Φάρμπεν», (I.G.Farben) την πρώτη γερμανική βιομηχανική οργάνωση, όπου κρατάνε το μονοπώλιο στα φάρμακα και τα χημικά παγκοσμίως. Ας μην ξεχνάμε ότι οι «Ρόκφελερ» και η «Ι.Γ.Φάρμπεν» συνεργάστηκαν πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και κατά τη διάρκεια του….όπου για πρακτικούς λόγους….οι Ρόκεφελερ και η Ι.Γ.Φάρμπεν ήταν στο Τρίτο Ραϊχ.
Όμως εμπλέκονται κι άλλοι σε αυτό το «παιχνίδι»  Η Φαρμακευτική Εταιρία «Μέρκ» (Merck Pharmaceutical). Ο πρόεδρος της, Γ.Γ. Γ.Μερκ (George W.Merck), ο διευθυντής των βιολογικών όπλων της Αμερικής κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Επιλέχθηκε προσωπικά από τον Πρόεδρο «Ρούζβελτ» και τον Γραμματέα Πολέμου «Στίμσον». Οι Ναζί τότε….σχεδίασαν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Επινοήσαν και το γνωστό πλέον όνομα:«Νeue Ordnung», που σημαίνει στην ελληνική: «Νέα Τάξη, Νέα Τάξη Πραγμάτων» (New Order, New World Order). Μπορεί να μπήκαν και να μας επιβλήθηκαν οι νέες αυτές λέξεις…αλλά πρέπει να γνωρίζετε….ότι σήμερα, αυτή η «Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων» είναι η άνοδος του….Τέταρτου Ραϊχ. Ο Στόχος του 4ου Ραϊχ, είναι ο πληθυσμιακός έλεγχος και η γενοκτονία. Μην ξεχνάτε τη «Χρυσή Αυγή»…..η οποία χρηματοδοτείται από την Γερμανία…και η οποία δυστυχώς πήρε άνθιση…..από όλους εσάς τους απαίδευτους και ανημέρωτους πολίτες….που ως εκδίκηση….ψηφίζετε αυτό το κόμμα…το οποίο…μυρίζει «μπαρούτι». Εξάλλου η μασονία κακώς κρατεί…..και όταν περάσεις το 33ο επίπεδο, παίρνεις την υψηλότερη κατήχηση σ’ αυτό που ονομάζεται Αρχαία Αρκάνα, δηλαδή η αρχαία γνώση…..που περιγράφετε στο βιβλίο….Θεραπευτικοί Κώδικες της Βιβλικής Αποκάλυψης. Εκεί φωλιάζουν λοιπόν αυτοί που τρέχουν….τον πλανήτη μας….και πράττουν εναντίων μας και πολύ βρώμικα. Τώρα το πως φτάνεις  στις υψηλότερες βαθμίδες της Μασονίας…είναι δια μέσου γραμμών αίματος….όπου πρέπει να είσαι πρωτεύων της βασιλικής οικογένειας, ιδανικά απόγονος ή πρέπει να είσαι κάποιος…τέτοιος που είσαι τέλος πάντων πολύ κοντά….μα πολύ κοντά….σε βασιλικά πρόσωπα, στις πρεσβύτερες γραμμές αίματος.
Ο απώτερος στόχος τους είναι η γενοκτονία. Μια απόπειρα για την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη μας. Αν προσέξετε θα δείτε ότι όταν έβγαλαν το AIDS…στα εργαστήριά τους….το εξαπέλυσαν στην Αφρική και στα Τριτοκοσμικά Έθνη…κι έγιναν οι κύριοι στόχοι τους για το HIV/AIDS…..και από τότε έχουμε το 73% των ανθρώπων να πάσχουν από HIV/AIDS….όπου σήμερα στην Αμερική, είναι Μαύροι ή Ισπανικής καταγωγής. Δηλαδή στατιστικά, το 55% των ομοφυλόφιλων ανδρών στην Αμερική έχουν ήδη πεθάνει. Αν βγάλεις για λίγο την «τσίμπλα»….που έχεις στα μάτια σου…..θα δεις τη στοχοποιημένη μείωση του πληθυσμού στις μειονοτικές αυτές ομάδες…..όπου αρχικά δεν θέλουν να ξεκάνουν ολόκληρους πληθυσμούς….εντελώς, απλά επιλέγουν κατά κατηγορίες….ορισμένους κάθε φορά…..μιας κι έχουν ένα συγκαλυμμένο σχέδιο μείωσης του πληθυσμού της Γης ώστε να μην τους παίρνουμε εύκολα είδηση….αλλά πλέον άρχισαν ήδη οι συνάνθρωποί μας….να το παίρνουν είδηση …το τι ακριβώς γίνεται….! Θα σας φανεί περίεργο….αλλά αυτοί οι άνθρωποι…δημιούργησαν ένα παιχνίδι που παίζεται και είναι πασίγνωστο ανά τον κόσμο…..που λέγεται «Μονόπολη» πρώτο σε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τώρα υπολογίζεται ότι πάνω από 500 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παίξει ΜΟΝΟΠΟΛΗ στον κόσμο και είναι το πιο διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι. Έχει πουληθεί σε πάνω από 100 χώρες και παράγεται σε 41 γλώσσες. Έχουν πουληθεί σε όλο τον κόσμο πάνω από 200 εκατομμύρια παιχνίδια, ενώ πάνω από 5 δισεκατομύρια μικρά πράσινα σπιτάκια έχουν χτιστεί από το 1935…!
 Το πιο διάσημο επιτραπέζιο παιχνίδι, η ΜΟΝΟΠΟΛΗ άρχισε την ιστορική της διαδρομή στις αρχές του 20ου αιώνα όταν πρωτοσχεδιάστηκε σε μία αρχική μορφή ένα παιχνίδι το έτος 1903 από την Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Μάτζι. Μεταξύ του 1930 και του 1935 μια σειρά από παρόμοια επιτραπέζια παιχνίδια δημιουργήθηκαν με κύριο θέμα τους τηναγοραπωλησία γης και την οικιστική ανάπτυξη σε αυτή. Ήταν όμως το 1934, στηνκρίση της Μεγάλης Υφεσης (Great Depression) όταν ο άνεργος, όπως πολύς κόσμος εκείνη την εποχή τότε, «Τσαρλς Ντ. Ντάροου» από την Περσιλβάνια των Η.Π.Α. παρουσίασε το επιτραπέζιο παιχνίδι ΜΟΝΟΠΟΛΗ στους διευθυντές των Aδερφούς Πάρκερ. Λέτε να βγήκε…τυχαία……δεν το νομίζω….!!! διότι στο τέλος τι κάνεις σ’ αυτό το παιχνίδι….!!!.... μόνον ο ένας κερδίζει και του ανήκουν όλα τα ακίνητα και η γη….διότι έχουν εξαλειφτεί όλοι οι άλλοι παίχτες και το παιχνίδι τελειώνει…!!! Μετά….μπορείς να βάλεις πίσω το παιχνίδι σου στο ντουλάπι…..αλλά όμως στη ζωή σου δεν μπορείς  να κάνεις το ίδιο….είναι το βίωμά σου…..είναι η καταστροφή σου….!!! ΑΔΕΛΦΙΑ….όποιος κερδίσει στο τέλος αυτού του παιχνιδιού…..του Παγκόσμιου Μονοπωλίου, μπορεί να αναδιατάξει το παιχνίδι…..κι αυτό ακριβώς βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Βλέπουμε το μεγάλο ψάρι….να τρώει το μεγάλο ψάρι….στο διεθνές εμπόριο, βλέπετε τις τεράστιες φάλαινες…..να τρώνε τις τεράστιες φάλαινες……σε φαλαινο-συγχωνεύσεις. Όλες αυτές οι μικρο-εταιρίες που φτιάχνουν τις πολυ-βιταμίνες σας, είναι θυγατρικές άλλων μεγαλύτερων ομίλων.
Σήμερα….η «Γουόρνερ Λάμπερτ» (Warner Lambert) ή η «Glaxo Wellcom»…..όλες αυτές οι τεράστιες εταιρείες, είναι που κατέχουν τα μικρά ψάρια. Τα εξαγοράζουν. Και έτσι, πάλι, το παιχνίδι αλλάζει εάν το θελήσουν και από ότι δείχνει…αυτό θέλουν. Αυτό είναι το μυστικό τους σχέδιο. Είναι φως φανάρι….!!!
Αν πας στο αεροδρόμιο του «Ντένβερ», θα δεις να υπάρχει ένα επιστέγασμα (στο κεντρικό κτίριο), όπου είναι αφιερωμένο στην Επιτροπή του Αεροδρομίου της Νέας Τάξης από τους Τέκτονες. Εκεί υπάρχει μία πελώρια χρωματιστή τοιχογραφία…όπου είναι αφιερωμένη στην εκλιπών ανθρώπινη φυλή. Στο πίσω πλάνο, πάνω σ’ ένα τρομερό φόντο από φλόγες και καταστροφή, υπάρχουν τρία ανοιχτά φέρετρα. Φανταστείτε….τώρα όταν πηγαίνοντας προς επιβίβαση….για το αεροπλάνο μέχρι να κάνεις τον έλεγχο των εισιτηρίων (check in) ….να βλέπεις να προβάλλουν μπροστά σου….τα τρία ανοικτά-φέρετρα….με τρία νεκρά παιδιά….! Ένα παιδί από την Αφρική , ένα βρέφος αμερικανο-ινδού, και μια ξανθιά χριστιανή που κρατάει την Βίβλο στο χέρι της .. περιτριγυρισμένη από έξι παιδιά και ζώα και στο φόντο….σκηνές Αρμαγεδδών…με φωτιές και έκρηξης.
Δηλαδή….πόσο ειρήνη σας βγάζει αυτό το θέαμα; ….!!! Όπως βλέπετε στην γκρι επιγραφή….στην κύρια είσοδο που είναι φτιαγμένη  από μάρμαρο …είναι το σύμβολο των Τεκτόνων και η πυξίδα….! Ένα μήνυμα προς το λαό του Ντένβερ….το οποίο θα ανοίξει το 2094; Νέα Παγκόσμια Επιτροπή…!!!   New World COMMISION…!!!
Κλείνοντας θα έλεγα ότι θέλοντας και μη…είμαστε σε μία διαρκή ΑΜΥΝΑ….όπου οφείλουμε ο καθένας μας να χτίσει ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ….κάνοντας αποτοξίνωση, Επειδή όλοι έχουμε ταϊστεί λίγο πολύ από τη σοδειά της «Βαβυλώνας»… κι έχουμε φάει τα τοξικά απόβλητα της Μονσάντο, της Dow Chemical και της Archer Daniel καθώς και τα γενετικά σχεδιασμένα τρόφιμα και χημικά και τα φθόρια τους και το χλώριο τους, πρέπει αμ τι άλλο να αποτοξινωθούμε. Ο ζεόλιθος είναι μία λύση. Μειώνουμε τηνΟΞΥΤΗΤΑ για να μετατρέψουμε την χημεία του σώματος μας….ώστε να το κάνουμε πιο αλκαλικό. Μόνο στην όξινη κατάσταση ο οργανισμός αναπαράγει βακτήρια, ιούς, μύκητες, μούχλα και καρκίνο και τα καρκινικά κύτταρα κάνουν πάρτυ. Δεν μπορούν να επιβιώσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Τι είναι αυτό που κάνει τη χημεία του σώματος μας να γίνει όξινη και τόπος αναπαραγωγής για βακτήρια και μολυσμένους παράγοντες; Είναι η καφεΐνη, η νικοτίνη, η ζάχαρη, οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες, το αλκοόλ, τα φάρμακα και τα αντιβιοτικά, το κόκκινο κρέας, το άγχος/στρες. Εξαφάνισε όλους αυτούς τους παράγοντες ή μείωσε τους….όσο μπορείς….στύψε ένα χυμό λεμονιού μέσα σε χλιαρό νερό…το πρωί και πιες το. Το λεμόνι έχει πολύ ασβέστιο και μετατρέπεται σε υδροξείδιο του ασβεστίου στο πόσιμο νερό. Αυτό είναι λοιπόν…..αλκαλοποίηση. Ανεβάζει το pH του νερού από το 7 στο 8 περίπου. Επίσης το καυτό πιπέρι καγιέν είναι ένας από τους πιο αλκαλικούς συντελεστές που μπορείς να βάλεις στο σώμα σου. Αποτοξινώνει και αποξυνιστά ταυτόχρονα.  Επειδήχρειαζόμαστε ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ…θα καταφέρουμε να καταστέλλουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα αυξάνοντας το οξυγόνο στο αίμα σας. Ήδη έχω γράψει σχετικά άρθρα περί της διατροφής και οφείλετε να τα εφαρμόσετε.
Να ξέρετε  η  αποχαυνωμένη παθητικότητα μας….έως ένα σημείο……δεν είναι τυχαία….θυμηθείτε λίγο τις μύγες….όταν τις ψεκάζουμε….που ζαλίζονται ….κάπως έτσι παθαίνουμε κι εμείς….χωρίς να σημαίνει αυτό…ότι πρέπει να το χρησιμοποιούμε….για να καλύπτουμε τα όποια παραπτώματα…..κάνουμε….ως ένα άλλοθι….αλλά όμως σ’ ένα βαθμό επηρεαζόμαστε…χωρίς να το καταλαβαίνουμε.

Οι πτήσεις αεροπλάνων με Chemtrail παράγονται συνήθως πάντα με χοντρές «ουρές» γραμμές….οι οποίες δεν εξαφανίζονται ούτε μετά από αρκετά λεπτά ή δευτερόλεπτα, αλλά όμως αρχίζουν σταδιακά….κι αν έχει κάποιος την υπομονή θα δει…..να σχηματίζουν ομιχλώδεις στρώσεις από σύννεφα. Ο αεροψεκασμός πότε αρχίζει και πότε σταματάει ….όπου υπάρχουν φυσικά αρκετοί διαφορετικοί τύποι από φυσικά σύννεφα. Τα ομιχλώδη σύννεφα που δημιουργούν όμως τα Chemtrail….ξεχωρίζουν αισθητά: ακόμη και μετά από ώρες μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει την αρχική «ουρά» γραμμή….όπου απλώνονται μέσα σε δύο με πέντε ώρες….σε μία αρχικά λευκή ή ανοιχτή γκρίζα συννεφένια «κουβέρτα». Αντίθετα με την αναμονή….όταν έχουμε βροχή και μ’ αυτήν την συνδυαζόμενη αύξηση στις τιμές της υγρασίας στην ατμόσφαιρα (σε ημέρες ψεκασμών με Chemtrail)….η υγρασία μετρά αισθητά χαμηλές τιμές ανάμεσα….σε 30% και 35%.....ενώ παράλληλα ποτέ δεν βρέχει ως συνέπεια τέτοιων «νεφών». Αυτά λοιπόν τα χημικά σύννεφά που δημιουργούνται σε ημέρες ψεκασμών….είναι πάντα «ξεφτισμένα» και χωρίς περίγραμμα.
Εντύπωση κάνει και η μεγάλη παρουσία Chemtrail….όπου υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα με 5 έως 15 αεροπλάνα μαζί να σχηματίζουν ομάδες των δύο ή τριών αεροπλάνων και έχουν πάντα την ίδια συμπεριφορά πτήσης…..και να φτιάχνουν στον ουρανό ένα πλέγμα…. δηλαδή…ουράνιες «ουρές» γραμμές. Έτσι ενώ πηγαινοέρχονται και διασταυρώνονται αφήνοντας παράλληλες «ουρές»…φτιάχνοντας διάφορα γεωμετρικά σχήματα, πλεχτά ή σταυρωτά σχέδια.
Θυμάμαι… ιδιαίτερα….όταν γύρω στο έτος 2.000 χιλιάδες….που μιλούσα για το φαινόμενο….κι όχι πιο πριν…διότι με περνούσαν…για παρανοϊκό μερικοί…ακόμη και τότε λοιπόν…με περιγελούσαν…και εγώ απλά τους έλεγα…κάνε απλά την παρατήρηση…αφιέρωσε μία εβδομάδα….και κάθισε και παρακολούθησε το τι συμβαίνει….στον ουρανό….κι αφού διαπίστωσαν…το «φαινόμενο»…τότε με «πλάκωναν»….στις ερωτήσεις…όπου εκεί είχαμε άλλο…θέμα…κατανόησης…επεξήγησης…ελλιπούς γνώσεως….κι εκείνο που με εκνευρίζει αφάνταστα είναι…ότι όλοι τα περιμένουν στο χέρι…χωρίς να ψάχνει ο καθένας όσο μπορεί…από μόνος του…μιας και οι περισσότεροι…θέλουν να τους απαντήσω…σε όλα τα ερωτήματα….που τους έρχονται στο κεφάλι τους….λες και είμαι εγώ….όπως κι άλλοι ερευνητές είμαστε «εξουσιοδοτημένοι»….ενημερωτές για όλον τον πλανήτη….! ΑΔΕΛΦΙΑ...η κυριότερη αντίδραση…σε τέτοιες περιπτώσεις…είναι η ψυχραιμία, η ενημέρωση και μια σωστή αντίδραση….από τον καθένα μας…για να ερευνήσει την κατάσταση που γίνεται πλέον ορατή και φανερή…ολοένα και περισσότερο….πόσο μάλιστα και στην ελληνική επικράτεια καθώς και στην παγκόσμια πολιτική πραγματικότητα….που «κάποιοι»  θέλουν να διαμορφώσουν κάποιες καταστάσεις….πολύ περίεργες για την ανθρωπότητα.
Φυσικά κάποιοι πολιτικοί στο εξωτερικό….περνώντας τα χρόνια άρχισαν…να κάνουν κάποιες ερωτήσεις στη Βουλή τους…..όπως επίσης κι εδώ στην Ελλάδα…είχαμε και μία σχετική επερώτηση του «Φώτη Κουβέλη»…χαχα…!!! σχετικά με τους αεροψεκασμούς…και η απάντηση από τον επίτροπο τον κ. Σταύρο Δήμα ήταν η εξής: «Σας ευχαριστώ για την ερώτησή σας σχετικά με τους ψεκασμούς από αεροπλάνα, η οποία με έχει απασχολήσει πολλές φορές και στο παρελθόν. Προς το παρόν, δεν έχω πληροφορίες βάσει των οποίων να προκύπτει ότι οι ψεκασμοί περιείχαν επικίνδυνες ουσίες είτε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη δημόσια υγεία.»
Αλλά τι ξεκάρφωμα…ΑΔΕΡΦΙΑ…γίνεται στη Βουλή του παραλόγου…διαβάζοντας λίγο πιο προσεκτικά την απάντηση του κ. Δήμα…καταλαβαίνει κάποιος νοήμων……ότι παραδέχεται πως υπάρχουν τελικώς…αεροπλάνα τα οποία μας ψεκάζουν με τις διάφορες ουσίες….οι οποίες φυσικά δεν γνωρίζει αν είναι επικίνδυνες…χαχα!!!....αλλά δεν προσέξατε….όμως και ποιος κάνει την ερώτηση…διότι ο Κος «Κουβέλης»…τα 80 ακίνητά του….που τα έβαλε;…μα φυσικά στο Κ.Ι.Σ…..και τι είναι το Κ.Ι.Σ….φυσικά δεν είναι «φιλάκι»….είναι το ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ….όπου άμα σε εγκρίνουν…..βάζεις την περιουσία σου εκεί μέσα….και μετά δεν φορολογείσαι δια παντός….από ελληνικό κράτος…τόσο καλά….!ΑΔΕΛΦΙΑ…με λίγο…λογική και την κατάλληλη ενημέρωση θα βγει η σωστή κρίση μας, ώστε να κάνουμε τους κατάλληλους  συνδυασμούς  των προαναφερθέντων στοιχείων που σας παρέθεσα….για την Παγκόσμια Πολιτική κατάσταση….για να βγάλουμε και τα σωστά αποτελέσματα….διότι  η Ελευθερία εξακολουθεί να είναι ένα ατελείωτο δικαίωμα, η Δημοκρατία γεννήθηκε σε αυτή τη χώρα…και στο όνομα της…μας «σφάζουν» κάθε λεπτό…., το Πανανθρώπινο Δίκαιο…να μας προστάζει να το διεκδικήσουμε…για όλους μας…μιας και πολλά από αυτά που μας πασσάρουν από τα Μ.Μ.Ενημέρωσης…χειραγωγούν τον κοσμάκη…αλλά μην πάτε μακριά…όταν έριξαν…τους δίδυμους πύργους….και τους το έλεγα τότε…κάποιοι με λοιδορού&sigm



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα