Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ραδιενεργό νερό από την Φουκουσίμα δηλητηριάζει συστηματικά ολόκληρο τον Ειρηνικό Ωκεανό!! Εφιάλτης δίχως τέλος!!!

Φουκουσίμα Μόλυνση Ειρηνικό Ωκεανό
Αυτή τη στιγμή, ένα τεράστιο ποσό άκρως ραδιενεργού ύδατος διαφεύγει στον Ειρηνικό Ωκεανό από τα ερείπια της κατεστραμμένης πυρηνικής εγκατάστασης της Fukushima  στην Ιαπωνία. Αυτό συμβαίνει όλη την ημέρα, κάθε μέρα  για περισσότερο από δύο χρόνια .

Οι τεράστιες ποσότητες τριτίου, καισίου και στρόντιου που απελευθερώνονται μεταφέρονται από τον άνεμο, τη βροχή και τα ωκεάνια ρεύματα σε όλο το βόρειο ημισφαίριο. Και φυσικά στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών που έχει πληγεί ιδιαίτερα σκληρά. Όταν πίνετε νερό ή τρώτε θαλασσινά που έχουν μολυνθεί με αυτά τα ραδιενεργά σωματίδια, αυτά κολλάνε πάνω σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατά τα επόμενα χρόνια, αυτή η συνεχιζόμενη καταστροφή θα μπορούσε ενδεχομένως να επηρεάσει την υγεία εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν στο βόρειο ημισφαίριο, και το λυπηρό είναι ότι πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους ποτέ δεν θα γνωρίσουν καν την πραγματική αιτία των προβλημάτων υγείας τους.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας έχει εμπιστευθεί την Tepco στο χειρισμό αυτής της κρίσης, αλλά τώρα έχει γίνει απόλυτα σαφές ότι η Tepco δεν έχει καμία ιδέα για το τι κάνει. Στην πραγματικότητα, η ροή ραδιενεργού ύδατος έχει πάρει τόσο κακή  τροπή που οι αρχές στην Ιαπωνία ζητούν τώρα μια "κατάσταση έκτακτης ανάγκης" ...
Εξαιρετικά ραδιενεργό νερό διαρρέει στον ωκεανό από το κατεστραμμένο εργοστάσιο της Fukushima στην Ιαπωνία  δημιουργώντας μια κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» δήλωσε ένας επίσημος υπάλληλος.
Αυτά τα μολυσμένα υπόγεια ύδατα έχουν παραβιάσει έναν υπόγειο φραγμό, που αυξάνεται προς την επιφάνεια και παραβιάζει τα ανώτερα επιτρεπόμενα όρια  ραδιενεργής απαλλαγής, δήλωσε στο Reuters ο Shinji Kinjo, επικεφαλής της ομάδας εργασίας της Πυρηνικής Ρυθμιστικής Αρχής .

Οι αντλίες διοχετεύουν περίπου 400 μετρικούς τόνους την ημέρα των υπογείων υδάτων που απορρέουν από τους λόφους πάνω από τον πυρηνικό σταθμό Fukushima Daiichi στα υπόγεια των κατεστραμμένων κτιρίων, τα οποία αναμιγνύονται με το εξαιρετικά ακτινοβολημένο νερό που χρησιμοποιείται για την ψύξη των αντιδραστήρων σε μια σταθερή κατάσταση κάτω από 100 βαθμούς Κελσίου.
 Η ποσότητα του νερού που μιλάμε είναι απολύτως τεράστια. Σύμφωνα με την Yahoo , 400 μετρικοί τόνοι νερού διοχετεύονται στο υπόγειο του κατεστραμμένου κτιρίου στη Φουκουσίμα κάθε μέρα ...
Η Tepco προσπαθεί να αποτρέψει την προσέγγιση των υπόγειων υδάτων  στο εργοστάσιο με τη δημιουργία μίας "παράκαμψης" αλλά οι πρόσφατες αιχμές των ραδιενεργών στοιχείων στο θαλασσινό νερό ώθησαν το βοηθητικό πρόγραμμα  να αντιστρέψει αρνήσεις μηνών και τελικά να υπάρξει παραδοχή ότι το μολυσμένο νερό φτάνει μέχρι τη θάλασσα.
Και φυσικά όλο αυτό το νερό πρέπει να πάει κάπου. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ηTepco προσπαθήσε να αρνηθεί ότι διοχετευόταν στον ωκεανό, αλλά τελικά το παραδέχθηκε ...
Η Tepco δήλωσε την Παρασκευή ότι  συνολικά 20.000.000.000.000000000000-40.000.000.000.000000000000 δισεκατομμύρια μπεκερέλ ραδιενεργού τριτίου είχαν μάλλον διαρρεύσει στη θάλασσα μετά την καταστροφή. Η εταιρεία είπε ότι αυτό ήταν εντός των νόμιμων ορίων.
Το Τρίτιο είναι πολύ λιγότερο επιβλαβές από το καίσιο και το στρόντιο, που έχουν επίσης διαρρεύσει από το εργοστάσιο. Η Tepco έχει προγραμματίσει να δοκιμάσει τα επίπεδα στροντίου το επόμενο διάστημα.





40 τρισεκατομμύρια  μπεκερέλ ραδιενεργού τριτίου έχουν χυθεί στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Και αυτή είναι η δημόσια αποδοχή. Η πραγματικότητα είναι μάλλον πολύ χειρότερη.
Και όλο αυτό το τρίτιο πρόκειται να υπάρχει τριγύρω για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Βλέπετε, η αλήθεια είναι ότι το τρίτιο έχει χρόνο ημίσειας ζωής περίπου 12 χρόνια.
Αλλά το στρόντιο είναι ακόμη χειρότερο. Το στρόντιο μπορεί να προκαλέσει καρκίνο των οστών και έχει ημιζωή σχεδόν 29 χρόνια.
Και τώρα η Tepco παραδέχθηκε ότι εξαιρετικά επικίνδυνα επίπεδα στροντίου  έχουν διαρρεύσει από τη Fukushima  μέσω των υπόγειων υδάτων. Και φυσικά τα υπόγεια ύδατα ρέουν έξω στον Ειρηνικό Ωκεανό ...
Η Tepco δήλωσε στα τέλη Ιουνίου ότι είχε εντοπίσει το εξαιρετικά τοξικό στρόντιο-90, ένα υποπροϊόν της πυρηνικής σχάσης που μπορεί να προκαλέσει καρκίνο των οστών σε περίπτωση κατάποσης, σε επίπεδα 30 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο ποσοστό.
Οι ουσίες, οι οποίες κυκλοφόρησαν από τις ρευστοποιήσεις των αντιδραστήρων του πυρηνικού σταθμού στον απόηχο του τεράστιου τσουνάμι του Μαρτίου του 2011, δεν απορροφήθηκαν από το έδαφος και έχουν διαρρεύσει μέσω των υπόγειων υδάτων.
Το νερό από το υπέδαφος ρέει συνήθως στη θάλασσα, δηλαδή οι δύο αυτές ουσίες θα μπορούσαν να συνεχίσουν κανονικά το δρόμο τους προς τον ωκεανό, ενδεχομένως επηρεάζοντας τη θαλάσσια ζωή και τελικά επηρεάζοντας τους ανθρώπους που τρώνε τα πλάσματα της θάλασσας.








Το Καίσιο έχει ακόμη μεγαλύτερο χρόνο ημίσειας ζωής από ό, τι  το στρόντιο. Έχει μια ημιζωή περίπου 30 χρόνια, και σύμφωνα με τα δείγματα που λήφθηκαν  περίπου ένα μήνα πριν  τα επίπεδα καισίου στην Fukushima έχουν αυξηθεί δραματικά ...
Τα δείγματα που ελήφθησαν την Δευτέρα έδειξαν ότι τα επίπεδα του πιθανώς καρκινογόνου καισίου-134 ήταν πάνω από 90 φορές υψηλότερα από ό, τι ήταν την Παρασκευή, στα 9000 μπεκερέλ ανά λίτρο, αποκάλυψε η Tokyo Electric Power (Tepco) .
Τα επίπεδα του καισίου-137 ανήλθαν σε 18 000 μπεκερέλ ανά λίτρο, 86 φορές υψηλότερα από ό, τι στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.
"Ακόμα δεν ξέρω γιατί το επίπεδο της ακτινοβολίας αυξήθηκε, αλλά συνεχίζουμε τις προσπάθειες να αποτραπεί η περαιτέρω επέκταση της μόλυνσης", δήλωσε εκπρόσωπος της Tepco .






Όταν το καίσιο μπαίνει στο σώμα σας, μπορεί να προκαλέσει τεράστια ζημιά. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα  άρθρο του NewScientist  που περιγράφει τι συμβαίνει όταν το καίσιο και το ιώδιο εισέλθουν στο ανθρώπινο σώμα ...
Επιπλέον, το ανθρώπινο σώμα απορροφά ιώδιο και καίσιο εύκολα. "Ουσιαστικά η εισπνοή ή η κατάποση ιωδίου ή καισίου έχει ως αποτέλεσμα την μεταφορά τους στο αίμα», λέει ο  Keith Baverstock , πρώην επικεφαλής της ακτινοπροστασίας στο ευρωπαϊκή γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος έχει μελετήσει τις επιπτώσεις στην υγεία του Τσερνομπίλ.
Το ιώδιο απορροφάται ταχέως από τον θυρεοειδή, και αποβάλλεται καθώς διασπάται με ραδιενέργεια, με ένα χρόνο ημιζωής οκτώ ημερών. Το Καίσιο απορροφάται από τους μυς, όπου ο χρόνος ημιζωής των 30 ετών σημαίνει ότι παραμένει μέχρι να αποβληθεί από το σώμα. Παίρνει μεταξύ 10 και 100 ημέρες για να υπάρξει αποβολή του μισού από αυτό που έχει καταναλωθεί.







Και είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι αυτό που έχει υπολογιστεί για κάθε  συγκέντρωση του αναλωμένου καυσίμου του πυρηνικού συγκροτήματος στην Φουκουσίμα  θα μπορούσε να είναι 24.000 φορές το ποσό του καισίου που παρήχθη από την πυρηνική βόμβα που οι ΗΠΑ έριξαν στη Χιροσίμα στο τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Συνολικά, η πυρηνική εγκατάσταση της Φουκουσίμα  περιείχε αρχικά   1760 τόνους πυρηνικών υλικών .
Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό πυρηνικών υλικών. Το Τσερνομπίλ περιείχε μόνο 180 τόνους.
Και φυσικά η κρίση στη Φουκουσίμα θα μπορούσε να γίνει ακόμα χειρότερα οποιαδήποτε στιγμή από έναν μεγάλο σεισμό. 
Αυτός είναι ένας εφιάλτης που δεν έχει τέλος. Κάθε μέρα, τεράστιες ποσότητες εξαιρετικά ραδιενεργού ύδατος από την Φουκουσίμα δηλητηριάζουν συστηματικά ολόκληρο τον Ειρηνικό Ωκεανό. Η ζημιά που γίνεται είναι απολύτως ανυπολόγιστη.
Από investmentwatchblog
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα