Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ



Για σκέψου η Χρυσή Αυγή να είχε σκοτώσει έναν πολιτικό. Λέμε τώρα. Μία υπόθεση κάνουμε, όχι κάποια ευχή. Αλλοίμονο. Ακόμα κι αυτός που είναι υπέρ της βίας, δεν θα σου πει ότι φθάνω να αφαιρέσω τη ζωή του άλλου. Το μέγιστο έγκλημα. Να σκοτώσεις ανθρώπους. Δεν δικαιολογείται τίποτα.

Οπωσδήποτε υπάρχουν άνθρωποι που θαρρούν ότι κάποιες διαφορές λύνονται με τη βία. Με απειλές. Με ξύλο. Επειδή κάποιοι που δεν έχουν το δίκαιο με το μέρος τους, δεν καταλαβαίνουν. Δεν είναι σωστοί.

Στην κουβέντα μας. Κι αυτά δεν μπορεί να τα γράψει άλλος. Λοιπόν.


Η 17 Νοέμβρη, κι όχι μόνον διότι ήταν παράνομη οργάνωση, δεν είχε τη λαϊκή επιδοκιμασία όταν σκότωνε έναν εχθρό του λαού. Έναν μεγαλοεπιχειρηματία, έναν εκδότη, έναν ασφαλίτη αξιωματικό, έναν πολιτικό, όλοι τους τσουτσέκια του κατεστημένου.

Ένα κάθαρμα χρυσαυγίτης έφαγε τζάμπα ένα παλληκάρι, τον Φύσσα. Ο κόσμος πάγωσε. Και στη συνέχεια έγινε παγοκολώνα όταν το κράτος μπουζούριασε όλα τα πρώτης και δεύτερης σειράς στελέχη της Χρυσής Αυγής. Για σκέψου, αυτό που λέμε στην αρχή. 

Ένα άλλο κάθαρμα χρυσαυγίτης, κατ’εντολήν ή, επειδή του τη βάρεσε, να έχυνε το αίμα κάποιου πολιτικού, που το όνομά του είναι μπερδεμένο στα σκάνδαλα. Φοβερά πράγματα. Και μόνο να το σκεφθείς, ανατριχιάζεις. Ποιο;

Για συμπαράσταση στον δολοφόνο του Φύσσα άντε να ήταν κάποια εκατοστή έξω από τη ΓΑΔΑ. Αν το θύμα του χρυσαυγίτη ήταν πρώην υπουργός π.χ. πόσες χιλιάδες θα ήταν έξω από τη ΓΑΔΑ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα