Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝΟυδείς σοβαρός παπάρας των ΜΜΕ δεν πήρε πρέφα το χοντρό λούκι στο οποίο βρίσκεται ήδη το κράτος όταν αποφάσισε να «μαζέψει» τους πρωταυγίτες της Χρυσής Αυγής. Δεν καταλάβατε.

Ξηγιέσαι στο γκραν σουξε βαρυμαγκίτικο και βουτάς μέχρι και αρχηγό κόμματος. Γιατί, όχι; Πολύ καλά κάνεις. Μιλάμε, τότε, για Ξεκίνημα. Πάλης ξεκίνημα, νέοι αγώνες, που λέει και ο ποιητής.

Έφθασε, λοιπόν, την φθάσανε τη δουλειά μέχρι εδώ. Δεν την πέφτουμε μονάχα από Τσουκάτους μέχρι Τσοχατζόπουλους, αλλά το βαρύ και ασήκωτο χέρι του κράτους θα ακουμπήσει και αρχηγούς κομμάτων και άμα λάχει και πρωθυπουργούς, νυν και πρώην.Ο νόμος υπεράνω. Τι θα πει Τσίπρας και Κουβέλης, Σημίτης και Καραμανλής. Κι αυτοί στο μπαλαούρο του παποριού και αν βρεθούν λερωμένοι, ρίχτους για μεζέ στους καρχαρίες.

Κι όχι φιάσκο, παρακαλώ. Μην μας πούνε αύριο ότι κάναμε λάθος. Ο σύντροφος Μιχαλολιάκος είναι ολίγον έγκυος, 17%, όχι 87%, και κακώς του φορέσαμε τα βραχιόλια. Γιατί τότε να κάτσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι του φιάσκου.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα