Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ,Η ΑΠΩΘΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..ΑΥΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ..
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!..ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ!!..ΟΤΑΝ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ-ΠΙΣΤΗ,ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ-ΠΙΣΤΗ,Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΝΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ,ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Κ ΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ..ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ,Η ΑΠΩΘΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..ΑΥΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ..(DR.LIPTON).....ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!..

ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ!!..

ΟΤΑΝ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ-ΠΙΣΤΗ,ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ-ΠΙΣΤΗ,Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ..
ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΝΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ,ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Κ ΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ..
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ,Η ΑΠΩΘΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..ΑΥΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ..(DR.LIPTON).....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα