Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Συνδέοντας τις "τελείες" μεταξύ Συρίας, Fukushima, τρομοκρατικών απειλών Ολυμπιακών αγώνων και της ναζιστικής CIA

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 2/9/2013



Η προσπάθεια να ξεκινήσει ένας πόλεμος στη Συρία, η ξαφνική άνοδος της ακτινοβολίας στηFukushima, οι απειλές από τη Σαουδική Αραβία να εξαπολύσει τρόμο στους επόμενους Ρωσικούς Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλα ασυνήθιστα παγκόσμια γεγονότα αποτελούν μέρος μιας από πολύ καιρό προγραμματισμένης μεγαλύτερης σκευωρίας για να ξεκινήσει μια παγκόσμια φασιστική κυβέρνηση.   
Μισθοφόροι δολοφόνοι της Αλ Κάϊντα / CIA στη Συρία καμαρώνουν κουκουλωμένοι.

   Ευτυχώς για όλους μας , η συνομωσία είναι σε διαλεύκανση και οι Sabbatean Ναζί που είναι πίσω από αυτή είναι τώρα πολύ, πολύ φοβισμένοι. Αυτός είναι ο λόγος που στην εταιρική διακυβέρνηση των ΗΠΑ ο σκλάβος Barak Obama είναι τώρα ο περίγελος του κόσμου για την προσπάθειά του να κινήσει το στρατό των ΗΠΑ προς υποστήριξη της Αλ Κάιντα βασιζόμενος σε προφανή ψέματα.   
  
Είσαι άνεργος; Σπούδασε Τρομοκράτης στο Ίδρυμά μας. Αναγνωρισμένο δίπλωμα από την CIA και ένα σίγουρο μέλλον.

   Η περιφερειακή έδρα για τη συνεχιζόμενη επιχείρηση της Συρίας είναι μια σχολή εκπαιδεύσεως τρομοκρατών στην Τουρκία η οποία διοικείται από μια βιτρίνα της ναζιστικής CIA που ονομάζεται Jamestown Foundation, σύμφωνα με τις πηγές της MI5. Ένας βασικός παράγοντας σε αυτή τη σκευωρία είναι ο ναζιστής των Skull and Bones λεγόμενος και Υφυπουργός με υποψίες για τη δολοφονία της συζύγου του John Kerry ( ο Kerry παντρεύτηκε την κληρονόμο της περιουσίας της οικογένειας Heinz η οποία στη συνέχεια πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα, αφήνοντας την περιουσία στον "τυχερό" Kerry ), οι πηγές λένε .   


Teresa Heinz: «Γειά σας μάγκες, θα σας πω τι παίζει με τον Kerry μόλις κατέβω από το αεροπλάνο.»


  Ακριβώς πότε οι συλλήψεις των εγκληματιών μαζικών δολοφόνων θα αρχίσουν δεν είναι γνωστό, αλλά οι επόμενες κινήσεις τους γίνονται όλο και πιο εύκολες να προβλεφθούν και έτσι είναι εύκολο να αποφευχθούν. Οι επόμενες εκδηλώσεις που οι Ναζί θα προσπαθήσουν να ενορχηστρώσουν θα περιλαμβάνουν πιθανόν μιά μεγάλη πετρελαϊκή κρίση που προκλήθηκε από το κλείσιμο της διώρυγας του Σουέζ, μια οικονομική κρίση που προκλήθηκε από την κατάρρευση της αγοράς παραγώγων και της πυρηνικής τρομοκρατίας, σύμφωνα με διάφορες πηγές πρακτορείων.   

Σύντομα στους δέκτες σας χωρίς Photoshop.

   
 Κάνοντας ένα βήμα πίσω ώστε να δούμε τη μεγάλη εικόνα για ένα λεπτό συναρμολογώντας τις μαρτυρίες από μια ποικιλία εμπιστευτικών πληροφοριών κατά τη διάρκεια των ετών, η συνομωσία για τη δημιουργία μιας Sabbatean ναζιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης έχει γίνει διαφανής.   
«Δε με σώζει τίποτα, με βλέπω κατευθείαν για ανακύκλωση στο Κεντρικό Ήλιο με τα άλλα ιγκουάνα.»
  
  Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, από τη μαρτυρία των πιλότων και άλλων, ότι ο George Bush ο πρεσβύτερος και ο John Kerry επέβαιναν σε μια ειδική πτήση για το Παρίσι στη Γαλλία για να συναντηθούν με εκπροσώπους του Ιράν , προκειμένου να τους ζητήσουν να καταλάβουν την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ιράν, και να κρατήσουν ομήρους το προσωπικό μέχρι να τελειώσουν οι Αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 1980, ως τμήμα μιάς συνομωσίας για να εξασφαλιστεί ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Jimmy Carter δεν επανεξελέγη το 1980.   

Ε, ρε σαυρογλέντια...


  Μόλις έγινε Αντιπρόεδρος του Ronald Reagan, γνωρίζουμε επίσης από πρώην Σοβιετικό κορυφαίο στρατιωτικό και άλλους ότι ο George Bush ο πρεσβύτερος είπε στο Mikhail Gorbachev (Μιχαήλ Γκορμπατσόφ) ότι αν ο ίδιος συμφωνήσει να επιτρέψει στην ΕΣΣΔ να αποτύχει, η Ε.Ε. θα γίνει η νέα ΕΣΣΔ.   

«Παιδιά, μακάρι να είχα σκεφτεί την 911, αλλά είμαι πολύ βλάκας, όπως λέει κι ο μπαμπάς.»


  Είδαμε τότε τον George Bush Τζούνιορ και τους φασίστες να εκτελούν τις επιθέσεις 911 (11ης Σεπτεμβρίου) για να επιβάλουν ένα ναζιστικό σύνταγμα γνωστό ως Patriot Act (Πράξη Πατριωτισμού) στις ΗΠΑ και να αρχίσουν μια μαζική εισβολή στη Μέση Ανατολή.   


  Η σκευωρία που εμπλέκεται δημιουργώντας μια οικονομική κρίση τύπου Δημοκρατίας της Βαϊμάρης στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, είναι ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για τον περαιτέρω εκναζισμό της Ευρώπης.   
Κακόγουστο "αστείο"...ούτε για αστείο.

  Μέρος αυτής της συνομωσίας περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας τεράστιας πετρελαϊκής κρίσης στη Μέση Ανατολή. Για να προετοιμάσει το έδαφος, η εισβολή στο Ιράκ και η λεγόμενη Αραβική Άνοιξη ήταν όλα μέρος μιας προσπάθειας να επιβάλουν τις ναζιστικές συμμαχικές κυβερνήσεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην περιοχή.   

Ιουδαϊκό δόγμα εναντίον Ιουδαϊκού δόγματος;...σίγουρα θα κερδίσουν οι Ιουδαίοι.


  Η Μουσουλμανική Αδελφότητα στη συνέχεια έπρεπε να αναβιώσει ένα παν-μουσουλμανικό Χαλιφάτο και να προκαλέσουν ένα χριστιανικό / μουσουλμανικό ιερό πόλεμο για να εκπληρώσουν τις βιβλικές προφητείες του Αρμαγεδδώνα, σύμφωνα με τους πληροφοριοδότες της φασιστικής Στοάς P2. Το τελικό αποτέλεσμα βέβαια θα ήταν υποτίθεται μια φασιστική παγκόσμια κυβέρνηση που θα διοικείται από τα κατ' εκτίμηση 1 εκατομμύριο μέλη της Sabbatean Ναζί αίρεσης. Ο Barak Obama επρόκειτο να τεθεί ως ένα μελαμψό πρόσωπο σε αυτή την παγκόσμια κυβέρνηση, προκειμένου να καταστεί αποδεκτή στους μη Ευρωπαίους.   
Μουσουλμανική Αδερφότητα: Το σύγχρονο ρημέηκ της γνωστής ταινίας του 1968 με τον Τσάρλς Χέστον «Ο πλανήτης των Πιθήκων.»

  Τώρα, ας δούμε πώς αυτή η σκευωρία ξεδιπλώνεται και ταυτόχρονα διαλευκάνεται αυτή τη στιγμή.  
Η πτώση της κυβέρνησης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Αίγυπτο αποτέλεσε βασικό στοιχείο για τη διαλεύκανση, διότι καθιστά το κλείσιμο της διώρυγας του Σουέζ, προκαλώντας έτσι μια μεγάλη πετρελαϊκή κρίση , πολύ πιο δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Την ίδια στιγμή, τα μέλη της P2 φασιστικής Στοάς και το ναζιστικό τους κέντρο επιχειρήσεων στην Τουρκία έπρεπε να έχουν αφαιρέσει την κυβέρνηση της Συρίας μέχρι τώρα, αλλά έχουν αποτύχει.   
                                                 "Επαναστάτες" της Αλ Κάϊντα / CIA εν δράση.

  Η προσπάθεια να κατηγορήσουν την κυβέρνηση της Συρίας για την επίθεση αερίου σαρίν προς τους ίδιους τους πολίτες της, προκειμένου να προκληθεί μια δυτική εισβολή στη Συρία, έχει σοβαρά εκθέσει και ακρωτηριάσει το ναζιστικό κίνημα.   

«Αν κάνω πλαστική και αλλαγή φύλου λες να γλιτώσω την ανακύκλωση;»


  Η Βρετανική μαριονέτα πρωθυπουργός David Cameron είχε την αμφίβολη τιμή να είναι ο πρώτος Βρετανός πρωθυπουργός που έχει καταψηφιστεί από το Κοινοβούλιο από το 1782. Ο Cameron αναμένεται τώρα να βρεθεί έξω από το γραφείο του μέχρι το Δεκέμβριο και το Βρετανικό πολιτικό σύστημα θα απελευθερωθεί από τον έλεγχο της cabal, σύμφωνα με πηγές της MI5. Το Βρετανικό Κοινοβούλιο αναμένεται επίσης να περάσει από ένα σύστημα δύο κομμάτων σε ένα πολύ πιο δύσκολο για να ελεγχθεί τετρακομματικό σύστημα, προβλέπουν οι πηγές.  


  Η Συριακή κρίση αποκάλυψε πως οι Ναζί ελέγχουν τώρα μόνο την Τουρκία, το Ισραήλ, τη Σαουδική Αραβία και την ψευδο - κυβέρνηση στην Ουάσιγκτον που δεν ελέγχει τις ένοπλες δυνάμεις της. Ο Barak Obama θα είναι ο περίγελος αν είναι αρκετά ξεδιάντροπος ώστε να εξακολουθεί να σκέφτεται να πάει στη συνάντηση κορυφής των G20 αυτή την εβδομάδα στη Ρωσία.   
Ο πρίγκηπας Bandar bin Sultan "Havuz Kiofte" τώρα και σε πλαστικό μπουκάλι.

  Η Ναζί σύμμαχος "κλειδί" Σαουδική Αραβία είναι επίσης σε σοβαρό πρόβλημα τώρα. Όταν ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας και ο αλήτης φίλος του Bush πρίγκιπας Bandar bin Sultan απείλησαν τη Ρωσία με μια τρομοκρατική επίθεση στους επερχόμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi έκαναν ένα μοιραίο λάθος. Κατά σύμβαση, έστω και αν ορισμένες κυβερνήσεις χορηγούν την τρομοκρατία, υπάρχει υποτίθεται μια εύλογη δυνατότητα άρνησης. Με την απευθείας σύνδεση της Σαουδικής κυβέρνησης με τις τρομοκρατικές απειλές, επέτρεψε στη Ρωσία την ευκαιρία, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, να επιτεθεί νόμιμα τη Σαουδική Αραβία.   
«ΕΕΕΕΕ, θέλω κι εγώ ανακύκλωση, θα με φάνε ζωντανό εδώ!»
  
  Δεδομένης αυτής της κατάστασης, οι Εβραίοι πρέπει σίγουρα να καταργήσουν αυτό το ναζιστικό κάθαρμα και προδότη Benjamin Netanyahu και να απελευθερώσουν το Ισραήλ πριν τα γεγονότα περιστραφούν περαιτέρω εκτός ελέγχου.   


  Ο Netanyahu έχει καταγραφεί να απειλεί να ανατινάξει το σύνολο των πυρηνικών αντιδραστήρων της Ιαπωνίας σε μια τηλεφωνική κλήση στον τότε πρωθυπουργό Naoto Kan στην άμεση συνέπεια της 11ης Μάρτη του 2011 και την τσουνάμι / πυρηνική τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας. Το κίνητρο ήταν να αναγκάσει την Ιαπωνία να υπογράψει την παραχώρηση της ιδιοκτησίας των Αμερικανικών Treasury μετοχών της στους Ναζί (που ο Kan δεόντως έκανε ) , σύμφωνα με Ιαπωνική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών. Η χρήση της πυρηνικής τρομοκρατίας για να κλείσουν τους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Ιαπωνίας αποσκοπούσε επίσης στο να εξαναγκάσουν την Ιαπωνία να εισάγει περισσότερο πετρέλαιο από τη Μέση Ανατολή ως μέρος της ναζιστικής προγραμματισμένης πετρελαϊκής κρίσης.   

 
Αριστερά ντομάτα Fukushima, δεξιά ντομάτα από τον μπάρμπα- Μανώλη.


  Η πρόσφατη απότομη αύξηση της ραδιενέργειας που αναφέρθηκε στη Fukushima προκαλείται από την απόρριψη πυρηνικών βιομηχανικών αποβλήτων (κυρίως ιατρικών) , σύμφωνα με Ιάπωνες γκάνγκστερς σε υπεργολαβία με την Ναζί παράταξη Μοσάντ. Στόχος είναι να εκβιάσουν την Ιαπωνική κυβέρνηση προκειμένου να την αποτρέψουν από την επανεκκίνηση των πυρηνικών αντιδραστήρων της.  
Μήνυμα προς τον Netanyahu : 
Έρχονται από πίσω σου και δεν υπάρχει κανένα μέρος σε αυτό το Σύμπαν, όπου θα είσαι σε θέση να κρυφτείς.   


   Σε κάθε περίπτωση, δεν έχει τελειώσει μέχρι όντως να τελειώσει, αλλά ακόμα κι αν διαβάσετε τα φασιστικά εταιρικά ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης, είναι ολοένα και πιο προφανές πως είναι μετρημένες οι ημέρες των Sabbatean Ναζί.
...soon motherf@ckers!



ΠΗΓΗ:   http://lightworkersxm.wordpress.com/2013/09/03/benjamin-fulford-2nd-sept-2013-fresh-transparency-shows-west-laughing-stock-of-the-world-connecting-the-dots-obama-kerry-cameron-netanyahu-prince-bandar-exposed-in-nwo-plot-sabbatean/
ΚΕΙΜΕΝΟ: Benjamin Fulford
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα