Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Face Reading Διαβάστε το πρόσωπο των άλλων- M.Farouk Radwan



Το πρόσωπό σας είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς σας. Στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων έδειξε ότι υπάρχει ισχυρή σχέση μεταξύ χαρακτηριστικών του προσώπου και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας.

Από χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να μελετήσουν τη σχέση μεταξύ των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων προσώπου και των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας. Τα ευρήματα έχουν αποδείξει ότι μπορείτε να κρίνετε την προσωπικότητα κάποιου μέσα από τις εκφράσεις του προσώπου του με έναν υψηλό βαθμό αξιοπιστίας.

Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι οι άνθρωποι που μοιάζουν μεταξύ τους τείνουν να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο ή τουλάχιστον να έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές.

Μπορείτε επίσης να έχετε παρατηρήσει ότι όλα τα μωρά ενεργούν με τον ίδιο τρόπο και ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους είναι σχεδόν ίδια (Καμπύλο μέτωπο που αντανακλά τη δημιουργικότητα, μεγάλα μάγουλα που αντανακλούν την ενέργεια και ανοιχτά μάτια για παρατηρητικότητα... κλπ).

Πόσο ακριβές είναι το Face Reading (προσωπολογία);

Μια έρευνα που βασίστηκε σε στατιστικά στοιχεία έδωσε ένα αποτέλεσμα που ήταν ο προσδιορισμός 68 χαρακτηριστικών της προσωπικότητας που συνδέονται με κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου με ακρίβεια 90%.

Και έτσι γεννήθηκε το Face Reading . Η «Ανάγνωση Προσώπου» δεν είναι μια νέα επιστήμη καθώς υπάρχει από την εποχή των προγόνων μας αλλά δεν ήταν πρόκληση για τους σκεπτικιστές καθώς επίσης πολλοί άνθρωποι δεν έδωσαν καν την ευκαιρία στον εαυτό τους να την δοκιμάσει.

Είμαι ψυχολόγος και μελέτησα τόσο μηχανολογία όσο και ψυχολογία. Το τμήμα μηχανολογίας στο μυαλό μου με αναγκάζει να τεστάρω τα πάντα. Έχω κάνει πληθώρα τεστ για την ακρίβεια της ανάγνωσης του πρόσωπου και ήμουν σε θέση να ανακαλύψω 7 χαρακτηριστικά της προσωπικότητας για ένα πρόσωπο που το συναντώ για πρώτη φορά.

Προσωπολογία Αντίστροφη Επίδραση

Προσωπολογία είναι το άλλο όνομα για την ανάγνωση πρόσωπου. Ποιο είναι το πιο ενδιαφέρον σχετικά με την ανάγνωση πρόσωπου ή προσωπολογία είναι ότι η προσωπικότητα του ατόμου σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του προσώπου του πιστεύεται ότι είναι αναστρέψιμη.

Για παράδειγμα, εάν αλλάξουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας μπορεί να αλλάξουν πολύ περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει πως, μετά από χρόνια γάμου, τα παντρεμένα ζευγάρια αρχίζουν να μοιάζουν μεταξύ τους; Αυτό συμβαίνει επειδή οι προσωπικότητες τους έρθει πιο κοντά, έτσι ακολουθούν και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Ανάγνωση Πρόσωπου και τα γονίδια μας

Κάθε ψυχολόγος γνωρίζει ότι η προσωπικότητα σχηματίζεται ως αποτέλεσμα των εμπειριών του παρελθόντος και ότι τα γονίδια έχουν ελάχιστη επίδραση στην ανάπτυξή της (βλέπε: Έχουμε κληρονομήσει την προσωπικότητα μας;). Έτσι αν το πρόσωπό σου ελέγχεται 100% από τα γονίδια τότε πώς μπορεί να σχετίζεται με την προσωπικότητα;

Ενα πράγμα που οι άνθρωποι δεν ξέρουν για την ανάγνωση πρόσωπου είναι ότι δεν μπορεί να σας πει τίποτα για τη συμπεριφορά. Για παράδειγμα, δεν μπορώ ποτέ να ξέρω αν είστε ένα ντροπαλό άτομο μέσω της ανάγνωσης πρόσωπου, διότι αυτό είναι κάτι που θα έχει αποκτηθεί ως αποτέλεσμα των προηγούμενων εμπειριών σας, αλλά μπορώ να σας πω, μέσα από την ανάγνωση πρόσωπου, ότι είστε σίγουρα ένας λογικός στοχαστής που προτιμά να είναι πρακτικός αντί διαισθητικός στη ζωή του.

M.Farouk Radwan, MSc.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα