Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ο Ομπάμα Δεν Ξέρει Την Ημερομηνία Γέννησης Του! (Βίντεο)




Ο Πρόεδρος Ομπάμα απλώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει  τα γενέθλια, ειδικά τα δικά του!
 "Ξέρεις,  πρόκειται να μπω στα 50 σε μια εβδομάδα, έτσι αρχίζω να σκέφτομαι λίγο  περισσότερο σχετικά με την επιλεξιμότητα  του προγράμματος υγείας (Medicare), "είπε ο Ομπάμα  σε μια press conference. Αλλά σύμφωνα με το έγγραφο που ισχυρίζεται ότι είναι το επίσημο πιστοποιητικό  γέννησης του από τη Χαβάη που ο ίδιος δημοσιοποίησε στις 27 Απριλίου του 2011, τα  γενέθλιά του είναι στις 4 Αυγούστου, δηλαδή 3 εβδομάδες αργότερα, όχι μία .





5
Από secretsofthefed

"Ο Ομπάμα δεν είναι κάτι το ανώτερο, είναι απλώς  ένας τυπικός ψεύτης», δήλωσε ο JC Lundin του Bay Point, Καλιφόρνια και συνέχισε "Δεν μπορεί να θυμηθεί τα ψέματα του από τη μία μέρα στην άλλη.
 Είναι κρίμα που εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας δεν έχουν το θράσος να πετάξουν αυτό το κάθαρμα έξω από το Λευκό Οίκο. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι μια απάτη και ότι έχει πρόσβαση και στα δύο κόμματα.
Προσωπικά, έχω χάσει την πίστη μας στην κυβέρνηση και έχω δώσει εγγράφως την παραίτηση μου.. Οι άνθρωποι αυτοί με κάνουν να νιώθω άρρωστος,  είναι όλοι  δειλοί και καθάρματα και αξίζουν απολύτως καμμίας υποστήριξης. Ο Θεός να βοηθήσει τα στρατεύματά μας! "

Από wnd 

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα