Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Νους, Έλεγχος Συμπεριφοράς Και Το Εμβόλιο Της Γρίπης


            Τα Ζombie Ζουν Ανάμεσα Μας!!!       
                      



Είστε σίγουροι ότι  πραγματικά ελέγχεται την συμπεριφορά σας; Το ερώτημα αυτό ανέκυψε στο πλαίσιο μίας πρόσφατης έρευνας που δείχνει ένα νευροπαρασιτολογικό (neuroparasitology)  εμβόλιο της γρίπης με ένα παράσιτο που μπορεί να ελέγξει τον ανθρώπινο νου  και ως εκ τούτου, την συμπεριφορά. Το παράσιτο μπορεί να έχουν μολύνει ήδη το σαράντα τοις εκατό του ανθρώπινου πληθυσμού, ενώ η έρευνα αυξάνει την αυτοδιάθεση του ανθρώπου σε θέματα παραβίασης των δικαιωμάτων του.

Ένα παράσιτο  εισέρχεται στον ανθρώπινο εγκέφαλο και ασκεί επιρροή  στην ανθρώπινη συμπεριφορά , όπως πόσο σέξι, θυμωμένος, φοβισμένος μπορεί να είναι κάποιος, ακόμα και στον τρόπο ντυσίματος του και μπορεί να έχει μολύνει έως και το 40 τοις εκατό του πληθυσμού, σύμφωνα με την Telegraph.
 Επαναπρογραμματίζοντας Zombie
Το Toxoplasma gondii, ένα μονοκύτταρο παράσιτο που βρίσκεται σε  κατοικίδιες γάτες και  επηρεάζει τη συμπεριφορά, εκτιμάται ότι  μολύνει 350.000 άτομα το χρόνο στη Βρετανία.
Ο Jaroslav Flegr, καθηγητής εξελικτικής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Charles στην Πράγα,  συνέδεσε το "Toxoplasma gondii" με διαταραγμένες συμπεριφορές, όπως επικίνδυνη οδήγηση και τον κίνδυνο αυτοκτονίας.
"Οι μολυσμένοι άνδρες γίνονται εσωστρεφείς, καχύποπτοι και το πιο πιθανό είναι να φορούν παλιά ρούχα , οι μολυσμένες όμως γυναίκες είναι ακριβώς το αντίθετο: σύμφωνα με μία μελέτη, είναι συνήθως καλά ντυμένες, αλλά και με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και κοινωνικές," αναφέρει η Telegraph.
Μήπως και άλλα μικρόβια προκαλούν παρόμοιες αλλαγές; Το υποψήφιο μικρόβιο  μέχρι στιγμής είναι αυτό της γρίπης.
Στο Binghamton University της Νέας Υόρκης οι ερευνητές χρησιμοποίησαν το «εμβόλιο της γρίπης ως μέσο μόλυνσης και κατέγραψαν τη συμπεριφορά  36 ατόμων ακαδημαϊκού προσωπικού δύο ημέρες πριν και δύο ημέρες μετά τον εμβολιασμό.
Το αποτέλεσμα του πειράματος ήταν εκπληκτικό :
Πριν από τον εμβολιασμό, σύμφωνα με το περιοδικό Annals of Epidemiology, τα άτομα αλληλεπιδρούσαν κατά μέσο όρο  με 54 άτομα την ημέρα. Μετά την μόλυνση με τον ιό της γρίπης, μέχρι 101. Ωστόσο, το ποσό του χρόνου που δαπανάται στην πραγματικότητα με κάθε άτομο έπεσε κατακόρυφα από  33 στα 2,5 λεπτά.
"Τα άτομα που είχαν συνήθως πολύ περιορισμένη ή απλά κοινωνική ζωή», είπε ένας ερευνητής, "ξαφνικά αποφάσισαν ότι χρειάζεται να βγουν έξω σε μπαρ ή σε διάφορα άλλα μέρη» - το ιδανικό μέρος για έναν ιό για να βρεί νέους ξενιστές.
Οι ερευνητές ελπίζουν να μάθουν περισσότερα από τέτοιες λοιμώξεις, όπως το πώς η συναισθηματική καλωδίωση αυτών των κυκλωμάτων θα μπορούσε να επηρεάσει την ανάπτυξη ψυχιατρικών φαρμάκων.
"Ακόμα και τα ζόμπι, όπως φαίνεται, μπορούν να φανούν χρήσιμα," λέει η  Telegraph.
Αυτές οι ιατρικές έρευνες σχετικά με τον έλεγχο του νου και της συμπεριφοράς προκαλεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Το IntelHub  λέει  για τις εξελίξεις της έρευνας, "Αν και είναι πάντα καλό να έχουμε μια βαθύτερη κατανόηση  γύρω από τη λειτουργία του ανθρώπινου μυαλού και του σώματος, είναι επίσης σημαντικό να υπάρξει επαγρύπνηση όσον αφορά την ανάπτυξη αυτών των τύπων των μελετών, επειδή υπάρχει πάντα μια πιθανότητα ότι μπορούν να οδηγηθούν σε μία κακόβουλη κατεύθυνση, στον έλεγχο δηλαδή των πληθυσμών. "
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα