Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Το FBI απαντά για τoυς... εξωγήινους




Έγγραφο που υπάρχει στην προσωπική σελίδα του FBI συντάχθηκε από τον Γκάι Χότελ μετέπειτα επικεφαλής του τμήματος του FBI στην Ουάσινγκτον ,με βάση τα λεγόμενα ενός πληροφοριοδότη και αφορούσε «3 ιπτάμενους δίσκους που βρίσκονταν στο Νέο Μεξικό».



Το FBI αποφάσισε να δώσει απαντήσεις για το πιο δημοφιλές έγγραφο που υπάρχει στην προσωπική του ιστοσελίδα, μια μονοσέλιδη αναφορά με ημερομηνία 22 Μαρτίου του 1950 που απευθύνεται στον τότε επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, Έντγκαρ Χούβερ.



Το έγγραφο συντάχθηκε από τον Γκάι Χότελ μετέπειτα επικεφαλής του τμήματος του FBI στην Ουάσινγκτον με βάση τα λεγόμενα ενός πληροφοριοδότη και αφορούσε «3 ιπτάμενους δίσκους που βρίσκονταν στο Νέο Μεξικό».

Τα ιπτάμενα αντικείμενα είχαν σχήμα κυκλικό, με υπερυψωμένο κέντρο και περίπου 15 μέτρα διάμετρο. Στο καθένα υπήρχαν τρία ανθρωπόμορφα όντα, με ύψος σχεδόν 1 μέτρο και μεταλλική στολή λεπτής ύφανσης.



Το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί δημόσιο έγγραφο από το 1970 αλλά έγινε γνωστό τον Απρίλιο του 2011 όταν αρχειοθετήθηκε στο FBI Vault,ένα διαδικτυακό αποθετήριο δημόσιων αρχείων.

Από τότε, εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν διαβάσει και άλλες τόσες φορές έχει αναπαραχθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μαζί με απόπειρες ερμηνείας.

Όταν κάποια στιγμή το FBI έκρινε ότι πρέπει να «απολογηθεί» τόνισε ότι :«Αρνούμαστε ότι το έγγραφο αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για την ύπαρξη ΑΤΙΑ και το εν λόγω έγγραφο δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από εμάς.»

«Αντίθετα, θεωρήθηκε ως ‘ένα ανεπιβεβαίωτο έγγραφο’ που δεν του δώσαμε συνέχεια ή ασχοληθήκαμε με αυτό.»

Πηγή: NBC News

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα