Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τα Θετικά αποτελέσματα των θετικών δράσεων στη ζωή μας


Πώς μπορούμε να επιτύχουμε πραγματικά να ζήσουμε μια χαρούμενη ζωή χωρίς η αρνητικότητα να αγκαλιάζει τη ζωή μας και να προωθήσουμε την θετικότητα στο μυαλό μας. 
Απλά πράγματα που πρέπει να κάνουμε και να επικεντρωθούμε  σε αυτά και τα οποία θα αρχίσουν σιγά σιγά να εκδηλώνουν ένα καλύτερο παρόν και μέλλον στη ζωή μας.

 Ό, τι βλέπουμε και ζούμε έρχεται από τις σκέψεις μας.


Να είστε ευγνώμων και να αισθάνεστε ευγνωμοσύνη για ό, τι έχετε στη ζωή σας. 

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που έχουμε στη ζωή για τα οποία δεν δίνουμε σημασία  , είτε επειδή τα έχουμε συνηθίσει είτε επειδή  τα θεωρούμε δεδομένα. Η υγεία μας ,η καθημερινή τροφή μας, τα αγαπημένα πρόσωπα που έχουμε στη ζωή μας είναι μερικά από αυτά. 

 Πραγματικά αισθανόμαστε καλύτερα και πιο πλήρεις στη ζωή μας, όταν έχουμε στρέψει την προσοχή μας σε αυτά που έχουμε και ΟΧΙ στα πράγματα που λείπουν από τη ζωή μας.

Όταν σκέφτεστε θετικά στη ζωή σας, περιμένοντας κάτι καλύτερο να συμβεί μεγαλώνει τις πιθανότητες να συμβεί πραγματικά.

Η αισιοδοξία και η θετική σκέψη σας δίνει την σωστή ενέργεια  να διεκδικήσετε οτιδήποτε  θέλετε, αλλά και προδιαθέτει τους άλλους να σας αντιμετωπίζουν πιο ευνοϊκά, η σκέψη τους να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με τη δική σας, ανεξάρτητα με το αν τα θετικά και αρνητικά  θα φέρουν στη ζωή σας παρόμοιες καταστάσεις.

Η προσφορά στους άλλους δίνει χαρά και πληρότητα, όταν γίνεται χωρίς ανταμοιβή  και πρέπει να μάθετε να προσφέρετε , να βοηθάτε η να εξυπηρετείτε   χωρίς δεύτερη σκέψη οποτεδήποτε μπορείτε. 

Οι ανθρώπινες σχέσεις  με αυτόν τον τρόπο θα  δώσουν άλλο νόημα στη ζωή σας και θα σας γεμίσουν ευτυχία.


Ξοδεύετε  χρόνο στις ανθρώπινες σχέσεις;
Οι σχέσεις μας με τους άλλους δεν λειτουργούν από μόνες τους, και δεν μπορείτε να τα βάζετε όλα στον «αυτόματο πιλότο». Θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους, να αφιερώσετε χρόνο και ενέργεια. Αυτό βέβαια είναι γνωστό ότι ισχύει και για τις σεξουαλικές σχέσεις. Αλλά και να μην αφήσετε τους φίλους και τους γνωστούς σας στο πλάι, αδιαφορώντας με την  δικαιολογία της έλλειψης  χρόνου.

'Οτιδήποτε κάνουμε, σε οποιαδήποτε ενέργεια προβούμε  αργά η γρήγορα ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ μπροστά μας.

Ζώντας στο παρόν με μία θετική κατάσταση του νου , όχι 

μόνο θα αφήσετε πίσω ένα ευτυχισμένο παρελθόν αλλά 

θα ξέρετε επίσης οτι ΕΝΑ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ 

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα