Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΝΟΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΙΚΟ.

Μια σχέση πού την χωρίζει ή άβυσσος της ψυχής.
Ανάμεσά τους υπάρχει ή ειρωνική αντίφαση ενός πόλεμου για ειρήνη.
Ένας πόλεμος για την Ωραία Ελένη. 
 

Η «εναλλακτική λύση 3» αφορά την υπόθεση διαφυγής στο διάστημα σε
περίπτωση που όλα πάνω στον πλανήτη αποφασισθεί από τους έχοντες τον έλεγχό του,
να γίνουν ένα χάος. Η λύση αυτή, πιθανών να έχει ξαναυπάρξει στο μακρινό
παρελθόν της ανθρώπινης ιστορίας και η αποίκηση στον Σείριο ίσως να ήταν
μια προμυθολογική πραγματικότητα.
.
¨Ας ανυψωθούμε τώρα στο υψηλότερο μέρος του ουρανού, στην πύλη προς τον Ολύμπιο Παράδεισο , προβολή του οποίου είναι ο Φλοιώδης έλλογος Εγκέφαλός μας. 
Υπάρχει , μέσα στην ιστορία της ανθρωπότητας , και μια άλλη, κρυφή ιστορία, που αφορά την προέλευση του ελλόγου ανθρώπου. Οι επιστήμονες ανθρωπολόγοι, αναζητούν ακόμα τον χαμένο κρίκο ανάμεσα στον άνθρωπο των σπηλαίων με τον «όρθιο άνθρωπο». 
Η υπόθεση πώς οι Έλληνες ήταν οι «Θεοί» που ήρθαν από το πλανητικό σύστημα του Σείριου και έφεραν τον πολιτισμό τους εδώ , αφού πρώτα μετάλλαξαν το ανθρωποειδές της Γής σε άνθρωπο, έχει πολλές πιθανότητες να είναι η κρυφή αλήθεια που δεν θέλουν να μαθευτεί ποτέ. 
Τις περισσότερες πληροφορίες τις παραθέτει ο ερευνητής συγγραφέας Θ. Αξιώτης μέσα από πληθώρα πληροφοριών στα βιβλία του.
Κατά την άποψή του , οι Έλληνες με τους Άτλαντες, είχαν τον ίδιο πολιτισμό με την διαφορά ότι οι πρώτοι τον έφεραν από τον Σείριο από όπου ήρθαν, ενώ οι δεύτεροι δημιούργησαν εδώ την αντιγραφή του πρότυπου παίρνοντας την γνώση από τους Θεούς.
Σε μυητικό επίπεδο θα λέγαμε, ότι, ό, τι είναι η Βούληση στην πνευματική της μορφή όπου εκφράζει την Ελληνική σκέψη, γίνεται Νόμος και δέσμευση στην αντικειμενική της υπόσταση και εκφράζει την θέση των Ατλάντων όταν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους την μεταμορφωτική θεία δημιουργική ενέργεια . 
Δηλαδή όπως είπαμε και πιο πάνω, η Επίφυση δίνει την δύναμη της γνώσης της ουσίας των πραγμάτων, ενώ όσοι δεν την διαθέτουν βλέπουν μόνο τα πράγματα που καθιερώνονται και παγιώνονται μέσα από την έννοια Νόμος. Άλλο το «γνωρίζω» και άλλο το «βλέπω». 


Στύγα...τό «Δέντρο της Ζωής»

Τα ταξίδια των Ελλήνων από τον Σείριο για την Γή , γινόντουσαν μέσω της Στύγας . Το ουράνιο και γήινο ηλεκτρομαγνητικό φάσμα πάνω στο οποίο ταξίδευε η Αργώ λεγόταν Μέδουσα και ήταν πολύ επικίνδυνο για όσους δεν κατείχαν την γνώση αυτού του περάσματος.  Η Στύγα πάνω στην γή ήταν στην περιοχή του Ατλαντικού που τώρα ονομάζεται Τρίγωνο του Διαβόλου. Τότε όμως είχε την ευνοϊκή έννοια του Δρόμου προς τα Ηλύσια Πεδία ή τόπος των Μακάρων.  Με την έννοια «Στήλες του Ηρακλέως Διός» κρυπτογραφούνται τα δυναμικά ιονισμένα πεδία της περιοχής , σαν δύο ασημένιες κολόνες που φθάνουν στον ουρανό.  Τις στήλες αυτές σε ανάμνηση των παλαιών αυτών γνώσεων, αλλά και δεν ξέρουμε για πιο ακόμα λόγο, έχουν και οι μασονικές στοές. Στο βιβλίο «Μαύρο λεξικό της Ελληνικής Μασονίας» ο Β .Α . Λαμπρόπουλος λέει ότι , οι στήλες που έχουν υιοθετηθεί στις μασονικές στοές , είναι συμβολικές και η προέλευσή τους είναι αρχαία και σημαντική. « Κατά την προ του κατακλυσμού εποχή , οι απόγονοι του Σήθ , ανήγειραν στήλας για να …μην απολεσθούν οι εφευρέσεις των πρίν καταστούν επαρκώς γνωσταί , βάση της προφητείας του Αδαμ , καθ΄ ην ο κόσμος επρόκειτο να καταστραφεί μίαν μεν φορά δια της δυνάμεως του πυρός και μίαν δευτέραν δια της ορμής των υδάτων .Κατόπιν τούτου κατασκεύασαν δύο στήλας , μίαν από πλίνθους και μίαν από λίθο.  Επ΄ αμφοτέρων εγχάραξαν τάς εφευρέσεις των .»
Το μέταλλο ασήμι, υπονοεί την Σελήνη. 
Μέσω του διαύλου αυτού της Στύγας ταξίδευαν τα ηλιακά πλοία των Ελλήνων , διαμέσων της Σελήνης και του πλανητικού συστήματος προς την Σελήνη του Σείριο σε ένα ταξίδι διάρκειας εννέα ετών με την ταχύτητα του φωτός .
Ο δίαυλος αυτός ονομάζετο «Δέντρο της Ζωής» και οι ρίζες του ήταν στον Ατλαντικό ωκεανό ,σαν την αρχή μιας σκάλας, ενώ το φύλλωμα του που ήταν τοξοειδές, και έμοιαζε με το «καπέλο» του μανιταριού , ήταν ο Σείριος, το υψηλότερο σημείο της σκάλας. 
Τον δίαυλο αυτόν τον σχηματίζει το δυναμικό πεδίο του ηλιακού συστήματος του Κυνός στον οποίο ανήκει ο Σείριος και τον χρησιμοποιούσαν οι Ολύμπιοι για να έρχονται στην γή.  Την ονομασία «Δέντρο της Ζωής», την παίρνει από την πρώτη ουσία – ενέργεια με την οποία ο Ουρανός γονιμοποιεί την Γή που ενώνει τα στοιχεία σε μορφές . 


Ο δίαυλος τής Στύγας

Κατά τον Αξιώτη, το σημείο εκείνο, το Δέντρο της Ζωής είχε ανάγκη ο Εωσφόρος για να ανέβει και να φθάσει στον 
Σείριο . 
Να λοιπόν αυτό πού λέγαμε πιο πάνω, ότι το φίδι – κουταλίνι έχει ανάγκη να ανέβει και να καταλάβει τον έλεγχο του νού μας και κατ’ επέκταση της συνειδήσεώς μας. Μετά έρχεται η λήθη.
Τον δίαυλο της Στύγας, είχαν ανάγκη και οι Άτλαντες για να ανέβουν στα Ηλύσια Πεδία, στον Παράδεισο .
Με άλλα λόγια, οι Άτλαντες, μέσω του διαύλου της Στύγας , ως Εωσφόρος , χρησιμοποιούσαν το ενεργειακό φώς της πρώτης αρχής και μεταμόρφωναν τα στοιχεία στο γήινο πεδίο . 
Για να μας γίνει πιο κατανοητό, ό,τι υπάρχει σε ενεργειακή μορφή , μόλις «συλληφθεί» στο μορφικό υλικό επίπεδο, «πέφτει» κάτω από την έννοια των νόμων που το διέπουν. Με τον τρόπο αυτό εγκλωβίζεται το κάθε τι που μορφοποιείται, για ένα δεδομένο χρονικό διάστημα το οποίο εξαρτάται από τους νόμους.
Ο Σείριος στον ουράνιο θόλο, βρίσκετε με κατεύθυνση την περιοχή που εμφανίζεται ο αστερισμός του Ταύρου και των Διδύμων. 
Αυτό έδινε την ιδιαιτερότητα να χαρακτηρίζεται η χρονική εκείνη περίοδος που συμπίπτει με την αρχή της Άνοιξης , η 21- 25 Μαρτίου , η Εαρινή Ισημερία, η εποχή της σύλληψης των θεών και ηρώων με αποκορύφωμα την γέννησή τους στις 21-25 Δεκεμβρίου που αντιστοιχεί στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο .
Ο Δίας, θεωρείται «πατέρας Θεών και Ανθρώπων» και γιαυτό όχι τυχαία στο πλανητικό μας σύστημα ο μεγαλύτερος πλανήτης έχει το ίδιο όνομα. Γιατί ο πλανήτης αυτός έχει την ιδιαιτερότητα να φέρνει στο ηλιακό μας σύστημα τις ευεργετικές επιδράσεις από το γαλαξιακό κέντρο.  Έτσι , από τον Σείριο , το λαμπρότατο αυτό άστρο , έρχεται η ενέργεια εκείνη των ιόντων , που φέρνει μαζί της και τα σπέρματα των όντων.  Τον δρόμο αυτόν ακολούθησαν οι Έλληνες Αργοναύτες, και από τον δρόμο αυτόν ήρθαν οι Θεοί στην Γή.
Από τον Σείριο λοιπόν προήρθαν τα σπέρματα στην Γή . Κατά τον Αξιώτη, ο Σείριος είναι το «Πέρασμα» για τον «Πρωτόκοσμο» ή «Θεϊκό Λόγο Ένα», όπως το ονομάζει, όπου ο Δημιουργός του Σύμπαντος κατασκευάζει την ψυχή του κόσμου . 
Ο Σείριος σαν Λόγος Δύο, ο Δευτερόκοσμος, δημιούργησε τον άνθρωπο βάζοντας του μέσα ένα κομμάτι από την θειική ψυχή.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα