Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Ωροσκόπιο Δεκεμβρίου - Αστρολογικές προβλέψεις 24-31 Δεκ.2012


                                 


- ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Αφροδίτη αντιπαραλληλία Δία
Η σημερινή ημέρα είναι γεμάτη λανθασμένη αισιοδοξία, όπου μπορεί να μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα, μπορεί όμως και να μας παρασύρει σε λάθη εξαιτίας μιας υπερεκτίμησης σε θέματα οικονομικά, αισθηματικά, σχέσεων ή και συνεργασιών. Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και θα νιώθουμε πως πολλά πάνε σωστά στη ζωή μας, θα νιώθουμε πολύ καλύτερα λόγω της αισιοδοξίας που αυξάνει ραγδαία αυτή.
Αυτό είναι καλό γιατί μπορεί να μας δώσει τα απαραίτητα κίνητρα να κάνουμε κάποια πράγματα που δεν τολμούσαμε πριν, αλλά χρειάζεται προσοχή για να μην νιώσουμε πολύ σίγουροι σε μονοπάτια που υπάρχει αβεβαιότητα ή παραπλανήσεις. Προσοχή σε όλες τις υπερβολές, που όχι μόνο δεν θα βοηθήσουν σε τίποτα, αλλά μπορεί να οδηγήσουν και σε πολλά λάθη. Εκείνοι που θα έχουν τη μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά εξαιτίας της μπορούν να κάνουν και τα περισσότερα λάθη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου όμως θα είναι και πιο ευάλωτοι σε παραλήψεις, αλλά τουλάχιστον θα νιώθουν λίγο έως πολύ πιο καλά από άλλους. 

- ΤΡΙΤΗ 25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ερμή ημιτετράγωνο Μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα, Αφροδίτη παραλληλία Άρη
Σήμερα είναι μια καλή μέρα να ξεκουραστούμε. Δεν θα πρέπει να αναλάβουμε υποχρεώσεις όπου δύσκολα θα καταφέρουμε να βγάλουμε εις πέρας και θα μας κουράσουν ανεπανόρθωτα. Σήμερα θα υπάρχει μια δυσκολία να σκεφτεί και να ενεργήσει κανείς μόνος τους, ανεξάρτητα από τους άλλους. Θα σκεπτόμαστε και να θα ενεργούμε με κυρίαρχο συναίσθημα τον φόβο, κάτω από παράξενες συνθήκες. Τα νεύρα όλων θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και θα ξεσπάμε στους άλλους που ίσως και δεν μας φταίνε σε τίποτα, δίχως σημαντικό λόγο και αιτία. Θα δούμε πολλά από τα σχέδιά μας να μην έχουν και πολλές ελπίδες πραγματοποίησης και αυτό θα μας απογοητεύσει ιδιαίτερα. Γενικότερα θα αισθανόμαστε σήμερα μια αδυναμία να προσπαθήσουμε οτιδήποτε και αυτό είναι που θα μας φέρει πιο κοντά στην αποτυχία. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να συνεργαστούμε μαζί με άλλους για να αποφύγουμε την γενικευμένη απραξία. Εκείνοι που θα νιώσουν πιο αδύναμοι σήμερα να κάνουν σημαντικά πράγματα μόνοι τους είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα αναβάλουν και την πραγματοποίηση πολλών σχεδίων τους. 

- ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ο ΑΡΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ (02:49 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), Ερμής ενάμιση τετράγωνο Μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού, Ήλιο τετράγωνο Ουρανό, Ήλιο παραλληλία Ερμή, Ήλιος σύνοδο Μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε μια σειρά από αναστατώσεις, ταραχές και καταστάσεις έντασης, δίχως καμιά απολύτως προειδοποίηση. Πολλά θα είναι τα ξαφνικά γεγονότα που θα μας ταράξουν και δεν είμαστε και τόσο προετοιμασμένοι. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στο τι λέμε και στο τι κάνουμε κατά τις επαφές μας με τους άλλους, γιατί μια απλή διαφωνία μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε αψιμαχία ή ακόμα και σε ένα ξαφνικό χωρισμό. Προσοχή σε ατυχήματα τα οποία θα αυξηθούν τώρα αρκετά. Εκείνοι που θα χάσουν πιο εύκολα την ψυχραιμία τους είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, και θα πουν ή θα κάνουν πράγματα απότομα ή λίγο παρατραβηγμένα. 

- ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου χιαστί Μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα, Κρόνο εξάγωνο Πλούτωνα, Άρη ημιεξάγωνο Ποσειδώνα, Ερμή τετράγωνο Μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα, Ερμή ημιτετράγωνο Κρόνο
Η σημερινή μέρα και γενικότερα όλος αυτός ο μήνας θα φέρει την απόλυτη αλήθεια μέσα από συνεχείς συγκρούσεις, διαμάχες και αψιμαχίες, αλλά και πολλές δυσκολίες στην εξουσία για να επιβάλει την τάξη. Μια μέρα σαν αυτή συνήθως προκαλεί πολύνεκρα δυστυχήματα, σεισμούς, πλημμύρες ή άλλα παρόμοια γεγονότα που επηρεάζουν τον πλανήτη μας όχι μόνο τη μέρα που γίνεται αλλά για πολλές μέρες πριν και μετά τη μέρα αυτή. Είναι μια περίοδος όπου άτομα με εξουσία θα έρθουν σε πολύ δύσκολη θέση και θα χρειαστεί να πάρουν δυσάρεστες για τους πολλούς αποφάσεις. Γενικότερα επηρεάζει ιδιαίτερα αρνητικά την ψυχολογία μας. Η διάθεση όλων θα είναι ιδιαίτερα βαριά τώρα, και αυτό θα φέρει πολλές εντάσεις. Πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν πλέον να κρατήσουν μέσα τους εκείνα που τους πειράζουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους. Είτε πρόκειται για φιλικές, ερωτικές, οικογενειακές σχέσεις ή για επαγγελματικές συνεργασίες, τα πράγματα φτάνουν στα άκρα εκεί που τα προβλήματα μοιάζουν αξεπέραστα. Εκείνοι που μπορούν να βρουν τη δύναμη που κρύβεται βαθιά μέσα τους και να αντέξουν στα δύσκολα είναι οι Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, ιδιαίτερα αν φροντίσουν να είναι πραγματικά δίκαιοι ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις ή και με τους χειρότερους «εχθρούς» τους, και να κάνουν ακόμα και επίπονες αλλαγές για να περάσουν σε ένα επόμενο στάδιο. 

                               

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ (12:21 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), Άρη αντιπαραλληλία Δία, Ήλιο ημιτετράγωνο Μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα
Η σημερινή μέρα θα «κόψει» μεγάλα κεφάλια που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Όσοι δεν προσφέρουν έργο θα πρέπει να απομακρυνθούν. Πρόσωπα που κατέχουν υψηλές θέσεις θα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένα από τις καταστάσεις γύρω τους και δεν αποκλείεται να έχουμε και παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας. Η απολυτωσύνη και η σκληρότητα είναι πολύ έντονα σήμερα γι’ αυτό και δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ζητήσει κανείς οτιδήποτε ή να περιμένει επιείκεια. Οι απώλειες μας σήμερα αφορούν τα πιο κοντινά μας πρόσωπα, την οικογένειά μας, το σπίτι μας και σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις όπου δύσκολα θα ξεπεραστούν. Οι δυσκολίες μας βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστους και θα πρέπει να τελειώσουμε οριστικά κάποιες καταστάσεις για να προχωρήσουμε παρακάτω. Τις περισσότερες δυσκολίες της μέρας θα αντιμετωπίσουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλούνται να κάνουν ριζικές αλλαγές οι οποίες θα είναι όμως και επίπονες. 

- ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ήλιο χιαστί Δία Ανάδρομο, Άρη ημιτετράγωνο Μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα
Η σημερινή μέρα μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου να μην εμπιστευόμαστε κανένα. Είναι η μέρα της μεγάλης εξαπάτησης όπου οι υποσχέσεις δίνονται εύκολα γιατί ακριβώς δεν πρόκειται ποτέ να κρατηθούν. Υπάρχει μια γενικευμένη αδυναμία και για το λόγο αυτό θα προκύψει και μια αδυναμία αντίστασης στα κακώς κείμενα. Η αστάθεια θα είναι διάχυτη και θα κάνουμε πολλές επιλογές που θα είναι λανθασμένες. Θα πρέπει όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα υπάρχοντά μας γιατί μπορούν πολύ εύκολα να χαθούν ή να κλαπούν δίχως να το καταλάβουμε άμεσα. Καμιά συμφωνία δεν θα πρέπει να γίνει τις μέρες αυτές γιατί πολλά απ’ αυτά που λέγονται ή υπογράφονται στηρίζονται επάνω σε ανακρίβειες ή ψέματα. Τις περισσότερες δυσκολίες της μέρας θα αντιμετωπίσουν οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, καθώς θα νιώθουν πιο αδύναμοι από ποτέ. 

- ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ήλιο ενάμιση τετράγωνο Μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου, Αφροδίτη τετράγωνο Μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα, Ήλιο σύνοδο Πλούτωνα στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερω, Ήλιο εξάγωνο Κρόνο
Δύσκολη μέρα η σημερινή για κοντινά μας πρόσωπα, για πρόσωπα δημοφιλή ή με εξουσία. Θα χρειαστεί πολλοί να πάρουν δύσκολες ή δυσάρεστες αποφάσεις σήμερα και να δυσαρεστήσουν πολύ κόσμο. Παραιτήσεις ή απολύσεις για λόγους ευθιξίας, λόγω λαθών ή παραλήψεων είναι στο πρόγραμμα της ημέρας. Οι απώλειες δεν αργούν να έρθουν και πολλοί από μας τις αναμένουν κιόλας. Τα λάθη πληρώνονται άμεσα, δίχως να αφήνετε σήμερα κανένα περιθώριο διαφυγής. Η απολυτωσύνη και η αγάπη για δύναμη και εξουσία έρχονται σε αντιπαράθεση με το συμφέρον των πολλών που σήμερα απειλείται λόγω της αδιαλλαξίας. Εκείνοι που θα έχουν καταλυτικές αλλαγές στη ζωή τους είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου χρειάζεται ψυχραιμία και να μην παρασυρθείτε από το πάθος της ημέρας για να κάνετε παρορμητικές κινήσεις που δεν θα σας βγουν σε καλό. 

- ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: Ο ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), Αφροδίτη ημιτετράγωνο Άρη
Από σήμερα θα κάνουμε σίγουρα πιο ευέλικτες κινήσεις που θα στηρίζονται κυρίως στη λογική και τον σωστό υπολογισμό μιας κατάστασης, ενώ ο προγραμματισμός θα έχει τον πρώτο λόγο. Μια μέρα όχι και τόσο καλή για όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες, καθώς θα υπάρχει μια τεράστια ένταση, ένας φοβερός παρορμητισμός και εξαιτίας τους μπορούν να γίνουν πολλά λάθη, που δύσκολα θα μπορέσουν να διορθωθούν.Καλύτερα να αποφύγει κανείς νέες σχέσεις και συνεργασίες, αν θέλει να έχουν ηρεμία ή διάρκεια, γιατί θα τους δημιουργήσουν ακόμα περισσότερες εντάσεις και προβλήματα από αυτά που ήδη έχουν. Τις περισσότερες εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις και συνεργασίες τους θα έχουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, ενώ θα πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες που δεν θέλουν να διαλυθούν. 

Καλή Χρονιά!

Αλέκος Χρυσόπουλος
http://www.anew.gr
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα