Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Αδόλφος Χίτλερ

Το άρθρο αυτό περιέχει πολλές αναφορές στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.
Αν δεν γουστάρετε να ακούσετε για Χίτλερ, Γκρόιτς κτλ κλείστε τον υπολογιστη και πηγαίντε να φάτε παπαγαλίνη.


“Αν είχα ανακαλύψει τον Μητσοτάκη πριν τους Αμερικάνους θα είχα κερδίσει τον πόλεμο.”
Ο Χίτλερ σε απόρρητη αναφορά του για τα όπλα μαζικής καταστροφής
“Ποιος είναι αυτός ο Αυστριακός που μου πήρε τη θέση;”
Ο Θεός για τον Χίτλερ
“Αυτόν πρέπει να τον καθαρίσουμε.”
Ο Χίτλερ για τον Θεό
Ο Χίτλερ ήταν ουσιαστικά καλλιτέχνης από ένα μικρό όμορφο χωριουδάκι στην Αυστρία. Μετά πήγε στη Βιέννη και τα πήρε στο κρανίο, όπως γίνεται με πολλούς καλλιτέχνες. (Eπενθυμίζουμε τον Van Gogh που έκοψε το αυτί του, γιατί
δεν άκουσε καλά και νόμιζε ότι η περιτομή γίνεται κόβοντας το αυτί και όχι το πουλί).

Ναζί ή να μη Ναζί;[επεξεργασία]


Εφηβος σε συναυλία στο Ντίσελντορφ.

"Ο φαρμακοποιός δεν έχει μπλε πιπίλες; Όταν μεγαλώσω θα του δείξω εγώ του εβραίου"
Πασίγνωστος τραγουδιστής, με πολυάριθμους θαυμαστές, που έσπειρε τρόμο στους φίλους της Ροκ Μουσικής. Το συγκρότημά που είχε ιδρύσει ονομαζόταν ΝΑΖΙ και σήμαινε "ΝΕΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ να ΖΟΥΝ σε ΙΔΡΥΜΑΤΑ" με σαφείς επιρροές απο τον Ρίχαρντ Βάγκνερ και των Ιωάννη Φλωρινιώτη... Το συγκρότημα αυτό γνώρισε 

Ο Χίτλερ σε διαφήμιση της εποχής.
μεγάλη επιτυχία μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στηνΓιουροβίζιον του '42, με το τραγούδι "Was Was ο Παρασκευάς". Είναι ο πρόγονος της ΦΛΩΡΟΚ και η κύρια επιρροή των Guns and Roses. Γνωστή επιτυχία είναι το τραγούδι "String of Lies" που αργότερα διασκευάστηκε από τους Goo Goo Dolls (Συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας). Το κίνημα της ΦΛΩΡΟΚ μουσικής εξακολουθεί να υπάρχει ανά τον κόσμο και είναι σε έξαρση στην Ελλάδακαι σημαντικότερα στην Χίο...
Αδελφός του είναι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο πρώην φύρερ (μαλάκας) της Ελλάδας, με τον οποίο έχουν τραγουδήσει ένα από τα τραγούδια που περιέχονται στο CD του Παπαδόπουλου 21 Απριλίου. Ο Χίτλερ έχει εκδώσει ένα επιτυχημένο βιβλίο για τις απόψεις του πάνω στη μουσική, με τον τίτλο "Ο Αγών μου".

Μουσολίνι. Κάτω δεξιά οΓιωργάκης Παπαδόπουλος.

Παράπλευρη δραστηριότητα[επεξεργασία]


Ο Αδόλφος Χίτλερ σε ένα από τα κοσμικά πάρτυ του
Επίσης, ο Χίτλερ καταγράφεται ως ο πρώτος ιστορικά Εmo, και συνάμα ιδρυτής μιας τρίτης καινοτομίας μετά τους ΝΑΖΙ και το Ντόμπερμαν. Σύμφωνα με έρευνες ήταν από τους πρώτους γνώστες των Πρωτο(κωλων!) της Σιών... (Σία είναι κανονικά, αλλά αυτό αποτελεί αντικείμενο άλλης έρευνας.)
Αφού τα πήρε στο κρανίο, αποφάσισε να πάει στο Μόναχο, για να πολεμήσει για τους γερμανούς, μιας και ήταν Αυστριακός. Μετά ξανά γύρισε στη Λάρισα, για να αποδεκατίσει τους Βολιώτες και Τρικαλινούς που είχαν βρωμίσει τον τόπο. Όταν είδε ότι το εξόντωμα έχει πλάκα, το συνέχισε στους ρυθμούς του Richard Wagner. Έτσι τα όμορφα χωριουδάκια, όμορφα καιγόντουσαν.

Καραόκε στη Μύκονο, 1935

Σπορ στη Μύκονο 1937
Ο Χίτλερ μετά από όλα αυτά προσπάθησε να κατακτήσει τον κόσμο επηρεασμένος από τα παιχνίδια στρατηγικής που έπαιζε όταν ήταν μικρός. Αφού σκότωσε 80000000 ανθρώπινες ψυχές μαζί με το συγκρότημά του αποφάσισε να τα παρατήσει, γιατί βαρέθηκε. Οι μεγάλες δυνάμεις του την έβρεξαν για τα καλά και έδωσαν στη χώρα του τον κεντρικό ρόλο στην Ευρώπη για να μην πάει χαμένος ο κόπος του.

Μετά τον Χίτλερ[επεξεργασία]


"Από 'κει πάνε για την τουαλέτα"
Χάρις τον Χίτλερ ο διάβολος απέκτησε δουλειά για εκατόν πενήντα χρόνια, 

Ο Χίτλερ μετά την εγχείρηση αλλαγής φύλλου βγήκε πρωτοσέλιδο στα περιοδικά
80000000 βρήκαν το Θεό τους μια ώρα αρχίτερα και 80000000000 άνθρωποι έζησαν την κόλαση για 4 χρόνια. Υπερδυναμώθηκαν δύο χώρες από 'κει που ήταν περισσότερες. Δυστυχώς όμως Ο Χίτλερ έζησε πολλά χρόνια κάνοντας θαλάσσιο σκι. Σήμερα παραδίδει μαθήματα επί πληρωμής για να ζήσει δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το σχέδιο του που ήταν η καταστροφή του κόσμου από τα πυρηνικά όπλα. Για αυτό το λόγο υπάρχουν και συνεχιστές ανά τον κόσμο, θέλοντας να επαναλάβουν αυτήν την ιστορική εμπειρία.

o Aδόλφος Χίτλερ σήμερα[επεξεργασία]


Παρότι ισχυρίζεται η διεθνής προπαγάνδα, ο Χίτλερ δεν εχει πεθάνει καθόλου, αφού βαρέθηκε τη Γερμανία και αποφάσισε να κάνει περιοδεύων διακοπές σε όλο τον κόσμο. Ο Αδελφός Χίτλερ έζησε για αρκετά χρονια στη Μαδαγασκάρη κάνοντας extreme sports. Tην τελεταία δεκαετία, αφού έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλλου, ταξιδεύει σε όλη την Αμερική γνωρίζοντας διασήμους και κάνοντας τεράστια πάρτυ με σαμπάνιες και τούρτες.


Κι' όμως, την γλύτωσε ηκουφάλαΠαρότι ισχυρίζεται η διεθνής προπαγάνδα, ο Χίτλερ δεν εχει πεθάνει καθόλου, αφού βαρέθηκε τη Γερμανία και αποφάσισε να κάνει περιοδεύων διακοπές σε όλο τον κόσμο. Ο Αδελφός Χίτλερ έζησε για αρκετά χρονια στη Μαδαγασκάρη κάνοντας extreme sports. Tην τελεταία δεκαετία, αφού έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλλου, ταξιδεύει σε όλη την Αμερική γνωρίζοντας διασήμους και κάνοντας τεράστια πάρτυ με σαμπάνιες και τούρτες.

Οι Αγαθοεργίες[επεξεργασία]

Μια μέρα ο καλός μας είπε στους εβραίους: Θα αλλάξετε σώβρακα σήμερα.. Μεταξύ Σας!!

Πρότυπα[επεξεργασία]

Το haistyling το εμπνεύστηκε μια μέρα στη φάρμα του Μπομπ Ο Μάστορας όλο μαστορεύει, όταν τον έγλειψε η αγελάδα του Γρηγόρη Κλάρα. Ήθελε να γίνει πειρατής ή να μιάσει τον Μ. Τελικά έγινε καλύτερος. Λένε ότι βρίσκεται στο κορυδαλλό μαζί με τον Άκη, την κόρη του Άκη, τη γυναίκα του Άκη, το γραμματέα του Άκη, τον οδηγό του Άκη, τον παρκαδόρο, το μάγειρα, το μασέρ, τον κλειδαρά, τον πορτιέρη, την καθαρίστρια του Άκη και παίζουν τέτρις........ με εβραίους!!

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Κι' όμως, την γλύτωσε η κουφάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα