Στην Οινόη κυνήγησε την Κερυνίτιδα έλαφο, την αφιερωμένη στην Άρτεμη, με τά χρυσά κέρατα , πού δια μέσω του Αρτεμισίου όρου την συνέλαβε, αλλά δεν την σκότωσε, στον Λάδωνα ποταμό.
Επειδή η Άρτεμης συνδέετε με την Σελήνη , προφανώς θα σχετίζετε η έλαφος με κάποια θεϊκή δύναμη την οποία είχαν στην κατοχή τους οι Άτλαντες και την χρησιμοποιούσαν, και ο Ηρακλής απλώς τους την απέσπασε αλλά δεν την κατέστρεψε.
Στην Ψωφίδα έπρεπε να πιάσει τον Ερυμάνθιο κάπρο, το γουρούνι δηλαδή πού ίσως και πάλι να σχετίζετε με τις Υάδες πού ονομάζονται και γουρούνες.
Αντιμετώπισε όμως και τους Κενταύρους πού ήταν από την Ατλάντια γενιά και τους οποίους ο Ποσειδώνας τους προστάτεψε κρύβοντάς τους μέσα σε ένα βουνό στην Ελευσίνα, πού πιθανών να είναι υπόγεια πύλη - κατάβαση στον κάτω κόσμο των Ατλάντων .
Την ίδια ανταπόκριση θα βρούμε και σήμερα, ειδικά στους νεοάτλαντες, τους Αμερικάνους.
Τον πρώτο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο πού χρησιμοποιήθηκε από το διαστημικό πρόγραμμα των
Η. Π. Α , ονομάζετο Άτλας Κένταυρος.
Αν δεχθούμε δε την αποκωδικοποίηση του ονόματος Κένταυρος , η οποία λέει ότι αποτελείται από το Κεντώ = κεντρίζω, πληγώνω, και Αύρα = αέρας , ίσως να κατανοήσουμε το κακό πού προξενούν στον χώρο αυτά τά μηχανήματα – όντα , οι σατανομηχανές των δαιμόνων.
Έπειτα ο Ηρακλής έπρεπε να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία .
Ο κόπρος , ήταν η βρώμικη περιοχή των Ατλάντιων πειραμάτων της Ήλιδος, εκεί πού είχε ξαναπάει ο Ηρακλής, και συγκεκριμένα στην Πύλο και σκότωσε τον Νηλέα και τα παιδιά του εκτός από τον Νέστορα .
Γιατί αυτός ήταν το μόνο από τα 50 παιδιά του Νηλέα που μεγάλωνε κοντά στους Γερηνίους και ήταν διαφορετικός.
Το τι ακριβώς γινότανε εκεί , ίσως θα μπορούσαμε να το φαντασθούμε αν συγκρίνουμε το τι γίνετε σήμερα στον θαλάσσιο χώρο της Πύλόυ, πού μέσω τού προγράμματος «Νέστωρας», παρακολουθούν {;;;} τά Νετρίνα.
Όσο για τις Στυμφαλίδες όρνιθες πού ήταν στην λίμνη στην Αρκαδία, ήταν ιπτάμενα οχήματα , κλασική περίπτωση UFO πού ακόμα καί σήμερα έχει παρατηρηθεί πώς έχουν άμεση σχέση με το υγρό στοιχείο λιμνών, ποταμών και θάλασσας , το οποίο , εκτός από τις υπόγειες βάσεις περάσματα πού ίσως διέρχονται, θα χρησιμοποιούν το «πλάσμα της ύλης» του νερού σαν ενεργειακό υλικό.
Ο 7ος άθλος του όμως πού αφορούσε τον ταύρο της Κρήτης δεν είχε επιτυχία.
Ενώ τον συνέλαβε και τον πήγε στον Ευρυσθέα , δεν φάνηκε να κατάφερε να τον εξουδετερώσει γιατί του΄ έφυγε, και περνώντας από την Σπάρτη και Αρκαδία, πέρασε τον Ισθμό, και κατέληξε στον Μαραθώνα. Όμως, επειδή τον πήρε από την Κρήτη , οι ντόπιοι προς τιμήν του ονόμασαν την περιοχή Ηράκλειο.
Αυτός ο ταύρος ήταν πού ο Μίνωας είχε οικειοποιηθεί από τον Ποσειδώνα, και ο οποίος δηλώνει μεγάλη γήινη ενέργεια προερχόμενη από τον Εωσφόρο Ήλιο του υπόγειου κόσμου και πού μέσω αυτής ο Μίνωας πήρε και την βασιλεία της Κρήτης.
Ενώ ο Δαναός, όταν πήγε στο Άργος και ήθελε να πάρει την εξουσία, απάλλαξε την πόλη από έναν ταύρο πού τους λυμαινόταν σκοτώνοντάς τον.
Όσο για τις ανθρωποφάγες φοράδες του Διομήδη στην Θράκη, εκεί έγινε κανονική εκκαθάριση ολόκληρης της περιοχής σκοτώνοντας και τον ίδιο τον ατλάντιο Διομήδη .
Όσο για τις ανθρωποφάγες φοράδες του Διομήδη στην Θράκη, εκεί έγινε κανονική εκκαθάριση ολόκληρης της περιοχής σκοτώνοντας και τον ίδιο τον ατλάντιο Διομήδη .
Γιατί στην πραγματικότητα, δεν αφορούσε άλογα – ζώα, αλλά μη έλλογα όντα πού μεταλλασσόντουσαν με πειράματα σε υπόγεια εργαστήρια στην περιοχή.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.