Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

«Το να είμαι υπέροχη μαμά με κάνει κακή σύζυγο»…

Numb590
Πολλοί σύζυγοι παραπονιούνται ότι οι γυναίκες τους, τους έχουν αντικαταστήσει με τα παιδιά τους και περνούν σχεδόν όλο τον χρόνο τους με αυτά και δεν τους δίνουν καμία σημασία. Δεν μιλάμε για τις νέες μαμάδες που θέλοντας και μη πρέπει να περνούν χρονο με το μωρό τους, αλλά για τις μαμάδες που έχουν αποκλειστική σχέση με τα παιδιά τους κρατώντας τον μπαμπά σε απόσταση.
Οι μαμάδες αυτές σε εμάς φαντάζουν σαν τις σούπερ μαμάδες καθώς είναι τόσο κοντά με τα παιδιά τους που κάνει τις υπόλοιπες μαμάδες να τις ζηλεύουν. Δυστυχώς οι μαμάδε μπορεί να είναι καλές μαμάδες αλλά καταλήγουν να είναι κακές σύζυγοι.
Οι καλές μαμάδες ξεκίνησαν με το όνειρο ενός ιδανικού γάμου που θα γινόταν ακόμη καλύτερος με την απόκτηση ενός παιδιού. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι το αναμενόμενο καθώς προσπαθούν να παρέχουν τα πάντα στο παιδί τους ξεχνώντας τις ανάγκες του μπαμπά και πολλές φορές δεν του δίνουν καμία σημασία. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν δέχονται καμία κριτική ή συμβουλή όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών.

Αν τα παραπάνω σας φαίνονται γνωστά και τα έχετε περάσει και εσείς και νιώθετε οτι περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας με τα παιδιά σας ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση πριν να είναι αργά:
  • Φύγετε κάπου εκτός πόλης μόνο με τον σύζυγό σας. Φεύγοντας μακριά για λίγο θα κάνετε καλό και στην μεταξύ σας σχέση αλλά και την σχέση σας με το παιδί σας.
  • Όποτε μπορείτε αφήστε τα παιδιά σας μόνα με τον σύζυγό σας. Οι μπαμπάδες χρειάζονται να μένουν μόνοι τους για να γνωριστούν μεταξύ τους καλύτερα και να κάνουν διαφορετικά πράγματα.
  • Φροντίστε να αγκαλιάζετε τον άντρα σας όσο αγκαλιάζετε και το παιδί σας. Τα παιδιά νιώθουν την ανάγκη να σας βλέπουν αγαπημένους καθώς νιώθουν ασφάλεια και ηρεμία απέναντί σας.
  • Κάντε μια έκπληξη μόνο για τον άντρα σας.Για παράδειγμα μαγειρέψτε του το αγαπημένο του φαγητό, κάντε του δώρο κάτι που θα ήθελε κλπ.
Το ξέρουμε ότι όλοι θέλετε να είστε καλοί γονείς αλλά και καλοί σύντροφοι. Μην φοβάστε οτι αν δεν μοιράζεστε πράγματα με τα παιδιά σας θα σταματήσετε να είστε καλή μαμά. Μπορείτε να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας με τον σύντροφό σας καθώς τα ζευγάρια πρέπει να μοιράζονται τα πάντα. Μην ξεχνάτε ότι το μυστικό της επιτυχημένης οικογένειας είναι να συζητάτε τα πάντα με τον σύζυγό σας και ποτέ μην κατακρίνετε τον συντρόφο σας μπροστά στα παιδιά σας γιατί τους δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις.Εξάλλου ο γάμος δημιουργεί την οικογένεια και όχι η οικογένεια τον γάμο…
babyradio Γκαλιτσιου Μαριάννα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα