Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Άνθρωποι & Εξωγήινοι & 2012

metatron_symbol__mandala

Άνθρωποι & Εξωγήινοι & 2012


Αγαπητοί φίλοι,

μείνετε εστιασμένοι στο Φώς & στην Αγάπη, καθώς η Ελλάδα δεν έχει ακόμα (αρχές Αυγούστου 2011) φτάσει στον πάτο που αναμένεται να γίνει της επόμενες εβδομάδες και μήνες. Όσο αυτό μπορεί να ακούγεται απογοητευτικό κρατείστε καλά στο νου σας το γεγονός πως το Θείο Σχέδιο δε θα επιτρέψει στο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ (για παγκόσμια διακυβέρνηση με πλήρη έλεγχο των μαζών) να πραγματοποιηθεί και πως πολύ σύντομα θα καταρρεύσουν όλα τα ανισόρροπα και ασύμβατα συστήματα όπως το χρηματοπιστωτικό αλλά και όλες οι ανισόρροπες γήινες ιεραρχίες όπως εκείνες των θρησκειών! Αυτό θα γίνει σε παγκόσμια κλίμακα εάν και θα ξεκινήσει από τη χώρα μας. Η Ελλάδα ξαναπαίζει έναν ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο σε ό,τι αφορά το παγκόσμιο γίγνεσθαι και αυτό είναι φυσικά επίσης γνωστό εδώ και πολύ καιρό στην παγκόσμια ελίτ. Έχουν ήδη ενεργοποιηθεί πύλες στη χώρα μας (και σε άλλα σημεία του πλανήτη επίσης) που ετοιμάζουν μαζική είσοδο δυνάμεων του φωτός από το γαλαξία μας!

Πιστεύεται πραγματικά πως η επαναφορά και επιβολή στην Ελλάδα παλαιών χρεών μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μάλιστα με την αρχική τους μορφή του 19ο αιώνα ήταν τυχαία;

Πιστεύεται πραγματικά πως το Μνημόνιο 1, Μνημόνιο 2 και η απαράδεκτοι και αντισυνταγματικοί νόμοι που ψήφισαν οι προδότες συνεργάτες και στελέχη της Bilderberg επιβλήθηκαν τυχαία; 

Πιστεύετε πραγματικά πως ο Henry Kissinger (υψηλόβαθμο στέλεχος της Bilderberg στην οποία ανήκουν επίσης πολυάριθμα στελέχη της ελληνικής πολιτικής σκηνής!) αναφερόταν τυχαία δημόσια ήδη στα τέλι του 70 στο σχέδιο μιας αναγκαίας καταστροφής του Ελληνισμού και της Ελλάδας σαν χώρα ως προϋπόθεση για επιτυχή εφαρμογή των μακρόχρονων σχεδίων της ελίτ;

Τότε ανακοίνωσε μάλιστα και το σχέδιο πως σκόπευαν να το πετύχουν αυτό αλλά ποιος έδινε τότε σημασία σε όλα αυτά;

Η κοινή γνώμη και συνεπώς το συλλογική υποσυνείδητο των Ελλήνων σα λαός δεν βρίσκονταν σε κατάλληλο επίπεδο για να μπορέσει να επικοινωνηθεί το θέμα αυτό στις μάζες. Έτσι η ελίτ (που εκτελεί ως γνωστό απλώς της εντολές των σκοτεινών δυνάμεων οι οποίες αποτελούνται από οντότητες που κινούν τα νήματα από διαστάσεις πέρα από την τρίτη) προχωρούσε σε δημόσιες ανακοινώσεις σαν εκείνες του Kissinger και άλλων στελεχών της Bilderberg (και αντίστοιχων οργανώσεων), νιώθοντας απόλυτη σιγουριά για την υπεροχή και επιτυχία τους. Όπως αναφέρεται όμως σε διάφορα ιερά βιβλία, και στη βίβλο, το ιερό βιβλίο των χριστιανών, μετά την υπερηφάνεια έρχεται η πτώση και αυτό ακριβώς είναι στα πρόθυρα να συμβεί πολύ σύντομ, ορατά πλέον και για τις μάζες! Λέω ορατά πλέον και για τις μάζες διότι σε μυημένους και Δασκάλους αυτό είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια βέβαιη πραγματικότητα, που έχει γίνει μετά το 1989 μια πλέον μη ανατρέψιμη από τις σκοτεινές δυνάμεις πραγματικότητα!

Όπως ενημερώνουμε χρόνια τώρα τους φίλους και συνεργάτες μας είναι απλώς ζήτημα χρόνου το πότε ακριβός θα εκδηλωθεί ο παράδεισος στη γη μια και ό,τι έχει αγκυροβοληθεί στο αιτιατό πεδίο δεν είναι ανατρέψιμο και πρέπει σύμφωνα με τους κοσμικούς νόμους να εκδηλωθεί σταδιακά επίσης στα χαμηλότερα πεδία. Τούτη η εκδήλωση εξαρτάτε ωστόσο σε μεγάλο βαθμό από τις ενσαρκωμένες σε φυσικά σώματα ψυχές και συνήθως μπορούν να περάσουν πολύ αιώνες μέχρι να γίνουν αισθητές κάποιες αλλαγές. Σε περιόδους όμως όπως την τωρινή όλα είναι διαφορετικά διότι οι αλλαγές δεν αφορούν μόνο τον υπέροχο πλανήτη μας, μια κουκίδα στο σύμπαν (!), αλλά ολόκληρο το γαλαξία και ολόκληρο το σύμπαν μας και συνεπώς και τα άλλα σύμπαντα που ανήκουν στο ίδιο πολύ-σύμπαν με το δικό μας! Έτσι το όλο θέμα δεν αφήνεται στην τύχη από τις δυνάμεις του φωτός.  Αυτές οι δυνάμεις είναι η Πλανητική και Κοσμική Ιεραρχία, Αγγελικές Ιεραρχίες (Άγγελοι & Αρχάγγελοι) του φωτός και εξωγήινες φιλές του φωτός, οι Δημιουργοί Θεοί (Ελοχείμ) και φυσικά η Πνευματική Ιεραρχία που είναι η επίσημη κυβέρνηση του πλανήτη μας στο εσωτερικό πεδίο. Αντιπροσωπεύει τον Πλανήτη μας προς τους άλλους πλανήτες και άστρα του γαλαξία μας, χωρίς ωστόσο να κατέχει ακόμα θέση στο γαλαξιακό συμβούλιο, εάν και αυτό θα αλλάξει σύντομα, μετά τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν και στο δικό μας πλανήτη!

Σε περιόδους λοιπόν όπως την τωρινή οι άνθρωποι δε μένουν μόνοι αλλά απολαμβάνουν την ενεργεί υποστήριξη των δυνάμεων του φωτός! Έχουν τεθεί σε εφαρμογή διάφορα σχέδια για υποστήριξη του ανθρώπινου γένους, ειδικότερα με τη συνεργασία των πιο εξελιγμένων από την ανθρωπότητα φιλών του γαλαξία μας, όπως οι Πλειάδειοι, Ανδρομέδειοι, Σείρειοι και φυσικά οι εκπληκτική Αρκτούρειοι που είναι η πιο εξελιγμένη φυλή ολόκληρου του γαλαξία μας! Για το λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει μαζί με τα πρώτα κύματα των ίντιγκος οι διοχετεύσεις πληροφοριών για επιτάχυνση της ανελικτικής διαδικασίας που ονομάζεται ανάληψη, κάτι που έχει γίνει ολοένα και πιο έντονο μετά το 1989. Αυτός είναι και ο λόγος για τις πολυάριθμες ιδρύσεις νέων φορέων, σχολών και ιδρυμάτων που προσφέρουν ολοένα και πιο αποτελεσματικές τεχνικές για μέγιστη δυνατή πρόοδο! Σε αυτές τις διδασκαλίες ανήκουν και εκείνες που εφαρμόζουμε στο House of Light.

Αγαπητοί φίλοι,

κάντε σε αυτό το σημείο ένα μικρό διάλειμμα και αναρωτηθείτε (κρατείστε σημειώσεις και μπείτε σε αυτοπαρατήρηση για να δείτε το προσωπικό σας status quo):

ΤΙ μου λέει η λέξη εξωγήινος;

ΤΙ προκαλεί η λέξη εξωγήινος μέσα μου, ακριβώς αυτή τη στιγμή, τώρα;

ΤΙ συναισθήματα (φόβος, άγχος, θυμός, δυσπιστία ή χαρά, εμπιστοσύνη, αγάπη κ.λπ.) μου προκαλεί;

ΤΙ αισθήματα (ταχυκαρδία, ιδρώτα, αυξημένη πίεση, ρίγος ή ίσως ηρεμία, χαλαρότητα κ.λπ.) μου προκαλεί;

ΤΙ κάνει ο νους μου; Εξετάζω χωρίς προκατάληψη ή μου έρχονται τελείως αυτόματα μυριάδες σκέψεις, αισθήματα και συναισθήματα ακύρωσης;

Καλό είναι να κρατήστε σημειώσεις καθώς απαντάτε και παρατηρείτε τον εαυτό σας για να τις επανεξετάσετε μετά από λίγες εβδομάδες ή μήνες, απαντώντας ξανά στις ίδιες ερωτήσεις!

Το θέμα των εξωγήινων είναι ένα από τα θέματα για τα οποία καταβάλλεται η μεγαλύτερη προσπάθεια για συγκάλυψη και αποσιώπηση. Αυτό, αγαπητοί φίλοι, ισχύει επειδή οι σχετικά λίγες και συγκριτικά αδύναμες αρνητικές εξωγήινες φιλές που συνεργάζονται με τις σκοτεινές και διαφθαρμένες κυβερνήσεις γύρω από ολόκληρο τον πλανήτη φοβούνται πολύ την αφύπνιση και το άνοιγμα των ανθρώπων προς τα φωτεινά τους γαλαξιακά αδέλφια! Γνωρίζουν πολύ καλά πως το κακομοίρικο παιχνίδι που παίζουν αιώνες τώρα θα τελειώσει απότομα και επίπονα για εκείνους εάν αυτή η αφύπνιση συμβεί.

Και τώρα τα καλά νέα:

Η

ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΝΑΙ

ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ

ΤΩΡΑ!

Μην πανικοβάλλεστε λοιπόν, οι δυνάμεις του φωτός είναι εδώ κοντά μας και ολοένα και περισσότερα αδέλφια του φωτός εισέρχονται και μέσα στο γήινο πλάνο, ακόμα και στην τρίτη διάσταση, όταν αυτό χρειάζεται. Εξοικειωθείτε με την ιδέα, ή να πω καλύτερα με την αλήθεια και πραγματικότητα, πως ο άνθρωπος δεν είναι μόνος στο σύμπαν αλλά ούτε είναι μόνος στο γαλάζιο πλανήτη! Πολύ σύντομα θα εμφανίζονται με ομαλό τρόπο τα αδέλφια μας που δεν έχουν Αδάμ Κάδμονα σώματα, όπως εμείς, και θα πρέπει να ετοιμαστείτε για αυτό έτσι, ώστε να αποφευχθούν αντιδράσεις βασισμένες στο φόβο και τους αμέτρητους λανθασμένους προγραμματισμούς που για αιώνες έχουν εμφυτευτεί από τις σκοτεινές δυνάμεις στους νόες των ανθρώπων. Εκείνοι που πρόκειται να έλθουν θα υποστηρίξουν την ανθρωπότητα σε βαθμό τελείως πρωτόγνωρο για τον πλανήτη μας και θα είναι καθοριστική και αποτελεσματική η συνεργασία της ανθρωπότητας μαζί τους. Αυτό θα επιταχύνει επί χιλιάδες (για να μην πούμε εκατομμύρια) φορές τη διαδικασία της συλλογικής ανάληψης της ανθρωπότητας και της ίδιας της γης! Ετοιμαστείτε λοιπόν για αυτά τα γεγονότα και ο κατάλληλος τρόπος δεν είναι άλλος από το γνωστό: Γνώση Εαυτού               

Έτσι μην αφήνετε τα γεγονότα άλλο να τρέχουν, να σας προσπερνούν και να σας πηγαίνουν περίπατο.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας και μπείτε στα πόστα σας για τα οποία έχετε έλθει σε αυτήν την ενσάρκωση και γίνετε ενεργεί συνεργάτες του φωτός, ή ακόμα και πολεμιστές τους φωτός!

Η Ιεραρχίες σας χρειάζονται και στο κάτω κάτω το οφείλετε και στον εαυτό σας, δε νομίζετε; Έχουμε όλοι υπογράψει συμβάσεις εργασίας και φοίτησης, ελάχιστοι είναι όμως εκείνοι που εργάζονται σύμφωνα με αυτές! Αυτό φυσικά αλλάζει σε ραγδαίο ρυθμό τα τελευταία χρόνια και αναμένεται να γίνει σύντομα μαζική αφύπνιση των ανθρώπων.

Επιλέξτε τώρα τον εαυτό σας να συμμετέχετε και εσείς ενεργά σε αυτό το συλλογικό στόχο και αναλάβετε τα πόστα σας!

Να σας ευλογεί ο Θεός,

το Φως & η Αγάπη πάντα νικά!

 

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα