Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Απίστευτες φωτογραφίες από ανθρώπους που εγκατέλειψαν τον πολιτισμό για μια ζωή στην άγρια φύση!

Ο φωτογράφος Antoine Bruy όχι μόνο ταξίδεψε  και έζησε με τις οικογένειές ''μακριά από τον πολιτισμό''  για τρία χρόνια, αλλά  ''τράβηξε'' και γοητευτικές φωτογραφίες από την ''άγρια'' ζωή τους.

bruy1

Όταν οι θόρυβοι της πόλης και οι απαιτήσεις από την εργασία 9-5 κάνουν τη ζωή αβίωτη, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν μόνο να ονειρεύονται μια ήσυχη απομόνωση στην αγροτική ύπαιθρο. Αλλά ο Γάλλος φωτογράφος Antoine Bruy μετέτρεψε το όνειρο σε πραγματικότητα με ωτοστόπ σε ολόκληρη την Ευρώπη την περίοδο 2010-2013.


Ο καλλιτέχνης περιπλανήθηκε μέσα από απομακρυσμένες ορεινές περιοχές, χωρίς οποιονδήποτε σταθερό προορισμό ή  δρομολόγιο στο μυαλό, αλλά στην πορεία συνάντησε πολλά άτομα που είχαν εγκαταλείψει πρόθυμα την ταραχώδη ζωή της πόλης σε αντάλλαγμα ένα καταφύγιο στην βαθιά ερημιά. Αυτοί οι άνθρωποι θυσίασαν τις σύγχρονες ανέσεις για μεγαλύτερη αυτονομία και ελευθερία, και το αποτέλεσμα ήταν να γίνουν πηγή έμπνευσης για τον αδιάκριτο φωτογράφο.

bruy3

Στις θαμνώδεις εκτάσεις του Bruy, κατέγραψε τα σπίτια και τα πρόσωπα των ανθρώπων που συνάντησε, κατά τύχη, που ζουν μακριά από τον πολιτισμό. Ζώντας με αυτά τα άτομα για ημέρες και εβδομάδες, ο Antoine τους βοήθησε στη γεωργία και την κτηνοτροφία, ενώ ταυτόχρονα μάθαινε για τον αυτάρκη τρόπο ζωής τους.
bruy2
bruy4
bruy5
bruy6
bruy7
Image Credit: Antoine Bruy
bruy8
bruy9
bruy10
 

bruy12
bruy13
Image Credit: Antoine Bruy


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα