Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Η πολυλογία, η υπερβολή ή το ψέμα καθιστούν τα λόγια σας αναποτελεσματικά

 


ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΘΡΩΝΟΝΤΑΙ είναι ήχοι που προκαλούνται από δονήσεις σκέψεων. 

Οι σκέψεις είναι δονήσεις που εκπέμπονται είτε από το εγώ είτε από την ψυχή. Κάθε λέξη που ο άνθρωπος αρθρώνει θα έπρεπε να είναι ισχυρή, έχοντας μέσα της τη δύναμη της δόνησης της ψυχής. Τα λόγια του ανθρώπου δεν έχουν ζωή μέσα τους αν δεν μπορέσει να τα διαποτίσει με πνευματική δύναμη. Η πολυλογία, η υπερβολή ή το ψέμα καθιστούν τα λόγια σας τόσο αναποτελεσματικά, σαν να ήταν σφαίρες από χαρτί που βγήκαν από παιδικό πιστόλι-παιχνίδι. Τα λόγια και οι προσευχές των φλύαρων ανθρώπων, καθώς κι αυτών που δεν μιλάνε με ακρίβεια ή δεν λένε την αλήθεια, δεν είναι πρόσφορα για να παράγουν ευεργετικές αλλαγές στην πορεία των πραγμάτων. Τα λόγια του ανθρώπου θα έπρεπε να αντιπροσωπεύουν όχι μόνο την αλήθεια αλλά επίσης μια τέλεια κατανόηση και συνειδητοποίηση. Τα λόγια που δεν είναι διαποτισμένα με τη δύναμη της ψυχής είναι σαν τσόφλια χωρίς τον καρπό.


Τα λόγια που είναι εμποτισμένα με ειλικρίνεια, πεποίθηση, πίστη και διαίσθηση είναι σαν δυνατές εκρηκτικές δονητικές βόμβες, οι οποίες, όταν πυροδοτούνται, συντρίβουν τους βράχους των δυσκολιών και δημιουργούν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποφεύγετε να λέτε δυσάρεστες λέξεις, ακόμα κι αν είναι αλήθεια. Τα ειλικρινή λόγια ή οι διαλογισμοί-διαβεβαιώσεις που επαναλαμβάνονται με πλήρη κατανόηση του νοήματός τους, με συναίσθημα και με θέληση, σίγουρα θα θέσουν σε κίνηση την Πανταχού Παρούσα Συμπαντική Δονητική Δύναμη για να σας προσφέρει βοήθεια στις δυσκολίες σας. Κάντε έκκληση σ’ αυτή τη Δύναμη με άπειρη εμπιστοσύνη, αποβάλλοντας κάθε αμφιβολία. Αλλιώς, το τόξο της προσοχής σας θα εκτραπεί από τον στόχο του.

Όταν θα έχετε σπείρει στο έδαφος της Συμπαντικής Συνειδητότητας τον δονητικό σπόρο της προσευχής σας, μην τον βγάζετε συχνά για να δείτε αν άρχισε να βλασταίνει. Δώστε στις θεϊκές δυνάμεις την ευκαιρία να λειτουργήσουν χωρίς να διακόπτονται. [Εννοεί να μην κοιτάτε συνεχώς να βρείτε σημάδια ότι θεραπεύστε, υπάρχει άγχος σ' αυτήν την περίπτωση "οι θεϊκές δυνάμεις διακόπτονται" και αμφιβολία, επίσης καταστροφική]
 – Σρι Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, από τις Επιστημονικές Θεραπευτικές Διαβεβαιώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα