Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Η αναγέννηση ή καταστροφή ενός έθνους βασίζεται στον ΗΧΟ σε ορισμένη μουσική και σε ορισμένους τρόπους τραγουδιού


Εάν η ιστορία της ανθρωπότητας μελετηθεί προσεκτικά, θα γίνει φανερό ότι η αναγέννηση ή καταστροφή ενός έθνους βασίζεται στον ΗΧΟ σε ορισμένη μουσική και σε ορισμένους τρόπους τραγουδιού. Ένας άνθρωπος ή μια ομάδα μπορεί είτε να προκαλέσει φθορά στην οικοδόμηση ενός έθνους είτε να εγχύσει αναγεννητική ενέργεια στις φλέβες του. Μερικές φορές ο εκφυλισμός και η κατάθλιψη χρειάζονται μερικές δεκαετίες για να αναπτυχθούν. Προχωρούν καθώς η επίδραση της χαμηλότερης μουσικής αυξάνεται σε όγκο με αύξηση του αριθμού των ακροατών.

Ο ήχος και η μουσική οδηγούν τα έθνη προς τη νίκη ή την ήττα.

Η νέα γενιά έχει μια επιλογή. Η νέα γενιά θα είναι οι ηγέτες του έθνους στο εγγύς μέλλον. Θα μεταφέρουν μέσα τους τα εποικοδομητικά ή καταστροφικά αποτελέσματα της μουσικής ή των τραγουδιών που τους άρεσαν.

Η αύξηση του εγκλήματος είναι το αποτέλεσμα ορισμένων ειδών μουσικής. Δεν μπορεί κανείς να σταματήσει αυτά τα εγκλήματα δημιουργώντας νόμους και αυξάνοντας την αστυνομική δύναμη. Τέτοια μέτρα δεν θα είναι αποτελεσματικά εφόσον η καταστροφική μουσική παίζει συνεχώς παντού. Η μόνη λύση είναι να αυξήσετε τη σωστή μουσική και να την κάνετε τόσο δημοφιλή που η καταστροφική μουσική θα υποχωρήσει και θα εξαφανιστεί.

Πολλές δοκιμές μπορούν να διαφοροποιήσουν την καλή μουσική από την κακή. Οι δοκιμές για τη μουσική ή το τραγούδι μπορούν να βασίζονται στις αντιδράσεις των

1. λουλουδιών
2. λαχανικών
3. μικρών παιδιών
4. συναισθημάτων
5. του σεξουαλικού ενστίκτου
6. του νου

Η μουσική πρέπει να παρακολουθείται από τα αποτελέσματά της. Για παράδειγμα, αν είναι καλή μουσική, αυξάνει την

1. δημιουργικότητα
2. υπευθυνότητα
3. τιμιότητα
4. προσπάθεια
5. βελτίωση στην κοινωνική ζωή
6. υγεία
7. ακαδημαϊκά επιτεύγματα
8. σχέσεις με την οικογένεια
9. όραμα
10. δύναμη θέλησης
11. σταθερότητα
12. συγκέντρωση
13. πίστη
14. υπομονή
15. ευγνωμοσύνη
16. αίσθηση ομορφιάς
17. χαρά
18. ελευθερία

Εάν γίνει έρευνα σε αυτά τα 24 στοιχεία, η ποιότητα της μουσικής ή του τραγουδιού θα αποκαλυφθεί. Αυτή η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί για μια περίοδο τουλάχιστον ενός έτους.

Πολλά παιδιά θα βρουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής εάν αλλάξει η πηγή της μουσικής τους. Πολλοί έφηβοι θα κερδίσουν υψηλότερους βαθμούς εάν ακούν διαφορετικά είδη μουσικής. Πολλοί νεαροί ενήλικες θα είναι πιο υγιείς εάν αλλάξουν τη μουσική την οποία ακούνε. Πολλοί ηλικιωμένοι θα ζήσουν μακρύτερη και πιο ευτυχισμένη ζωή αν επιλέξουν υψηλόφρονα μουσική.

(The Creative Fire)


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα