Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί έρχεται παγκόσμιος βιβλικός λιμός λόγω covid19.ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ (Βίντεο)



To Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών κραυγάζει συναγερμό για μια πείνα που θα μπορούσε ν΄απειλήσει διπλάσια άτομα ευάλωτα λόγω των συνεπειών των οικονομικών μέτρων που σχετίζονται με πανδημία Covid-19.Οδηγούμαστε σε μια έκρηξη του αριθμού των ατόμων που θα είναι στο χείλος της πείνας.

Ήδη πριν κάποιες εβδομάδες ένα κοινό ανακοινωθέν των OMS, OMC και FAO σήμανε συναγερμό για ενδεχόμενο κίνδυνο παγκόσμιας έλλειψης τροφίμων που συνδέεται με την πανδημία. Μια κραυγή συναγερμού εκφράστηκε από τον ο David Beasley, Εκτελεστικό Διευθυντή του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος (WFP). Μιλώντας την Τρίτη κατά τη διάρκεια μιας τηλεσυνόδου του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εξέφρασε τις ανησυχίες του.
« Συγχωρέστε με που μιλάω ειλικρινά, αλλά θα ήθελα να σας εξηγήσω πολύ καθαρά τι αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή τη στιγμή, είπε. Παράλληλα με την πανδημία COVID-19, υπάρχει επίσης μια πανδημία πείνας. Δεν υπάρχει ακόμη λιμός πρόσθεσε. Αλλά οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι αν δεν προετοιμαστούμε και δεν αντιδράσουμε τώρα – για να εγγυηθούμε την πρόσβαση στη διατροφή, να αποφύγουμε τις ελλείψεις χρηματοδότησης και τις εμπορικές διαταραχές – θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε πολλαπλό λιμό με βιβλικές αναλογίες σε λίγους μήνες. “».

Αυτά τα λόγια του David Beasley επέρχονται κάποιες μέρες μόνο μετά τη δημοσίευση από το PAM μιας έκθεσης που αποκαλύπτει ότι στις μέρες μας 821.000.000 άνθρωποι δεν χορταίνουν την πείνα τους παγκοσμίως,ενώ 135.000.000 άλλοι είναι σε κατάσταση διατροφικής ανασφάλειας πολύ σοβαρή. Αυτός ο τελευταίος απολογισμός θα μπορούσε ως το τέλος της χρονιάς να διπλασιαστεί λόγω πανδημίας Covid-19.

Οι περιοχές που είναι οι πιο ανησυχητικά ταυτοποιημένες από την έκθεση είναι le Yémen, la République démocratique du Congo, l’Afghanistan, le Venezuela, l’Éthiopie, le Soudan du Sud, le Soudan, la Syrie, le Nigéria et Haïti.Αυτές οι χώρες (και άλλες), που μαστίζονται από ένοπλες συγκρούσεις, πολιτική αστάθεια, οικονομικές κρίσεις και φυσικές καταστροφές, μπορεί να δουν αυτούς τους παράγοντες να επιδεινώνονται καθώς ο κόσμος πέφτει στην οικονομική κρίση από την πανδημία .

Με βιβλικές διαστάσεις λιμός που αναφέρει ο ΟΗΕ παραπέμπει
-στην Αποκάλυψη στην 3η και 4η σφραγίδα….


5 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τρίτην, ἤκουσα τοῦ τρίτου ζῴου λέγοντος• Ἔρχου. καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος μέλας, καὶ ὁ καθήμενος ἐπ’ αὐτὸν ἔχων ζυγὸν ἐν τῇ χειρὶ αὐτοῦ• 6 καὶ ἤκουσα ὡς φωνὴν ἐν μέσῳ τῶν τεσσάρων ζῴων λέγουσαν• Χοῖνιξ σίτου δηναρίου, καὶ τρεῖς χοίνικες κριθῆς δηναρίου• καὶ τὸ ἔλαιον καὶ τὸν οἶνον μὴ ἀδικήσῃς.

Αποκ. 6,7 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν τετάρτην, ἤκουσα φωνὴν τοῦ τετάρτου ζῴου λέγοντος• ἔρχου. Αποκ. 6,8 καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος χλωρός, καὶ ὁ καθήμενος ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ θάνατος, καὶ ὁ ᾅδης ἠκολούθει μετ᾿ αὐτοῦ• καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι ἐν ῥομφαίᾳ καὶ ἐν λιμῷ καὶ ἐν θανάτῳ καὶ ὑπὸ τῶν θηρίων τῆς γῆς.

-Στο (Λουκ. κα’, 9-11) «Ὅταν δέ ἀκούσητε πολέμους καί ἀκαταστασίας, μή πτοηθῆτε• δεῖ γάρ ταῦτα γενέσθαι πρῶτον, ἀλλ’ οὐκ εὐθέως τό τέλος. τότε ἔλεγεν αὐτοῖς• ἐγερθήσεται ἔθνος ἐπί ἔθνος καί βασιλεία ἐπί βασιλείαν, σεισμοί τε μεγάλοι κατά τόπους καί λιμοί καί λοιμοί ἔσονται, φόβητρά τε καί σημεῖα ἀπ’ οὐρανοῦ μεγάλα ἔσται». κ.α
dimpenews.com
Πρόστιμα, εμβόλια και μάσκες. Ο δικηγόρος κ. Δ. Μπακόπουλος αποκαλύπτει..
Όσον αφορά το μεγάλο θέμα με τα μέτρα για τον Κορωναϊό, για ακόμα μια φορά, η άποψη ενός δικηγόρου, που έρχεται να ρίξει «φώς», στα ερωτήματα του κόσμου, για την νομοθεσία περί υποχρεωτικού εμβολιασμού, τα παράνομα πρόστιμα για την κυκλοφορία, όπως ακόμα και για την υποχρέωση και την επιβολή χρήσης μάσκας, σε διάφορους χώρους.
Δημοσθένης Μπακόπουλος, μιλάει για αντισυνταγματικά πρόστιμα κορωναϊού, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και την επιβολή για χρήση μάσκας.
Μετά από όλα αυτά που έχουμε ακούσει και συνεχίζουμε να ακούμε και να βλέπουμε στην τηλεόραση σχετικά με τον φόβο και τον πανικό που προσπαθούν να διασπείρουν στον κόσμο, σχετικά με τα μέτρα για τον κορωναϊό, σκεφτήκαμε πως είναι καλό να έχουμε και ακόμα μια νομική άποψη.

Όπως είπαμε και παλιότερα η «ΣΦΑΓΗ», είναι ένα μέσο που υπάρχει η πολυφωνία, αλλά και η διασταύρωση των πληροφοριών.

Όσον αφορά τώρα το μεγάλο θέμα με τα μέτρα για τον Κορωναϊό, για ακόμα μια φορά, η άποψη ενός δικηγόρου, που έρχεται να ρίξει «φώς», στα ερωτήματα του κόσμου, για την νομοθεσία περί υποχρεωτικού εμβολιασμού, τα παράνομα πρόστιμα για την κυκλοφορία, όπως ακόμα και για την υποχρέωση και την επιβολή χρήσης μάσκας, σε διάφορους χώρους.Αυτήν την φορά, στην «ΣΦΑΓΗ», με τον Γιάννη Δεμερτζή, ο δικηγόρος αλλά και πρώην διοικητής της Δημόσιας Αρχής Λιμένων, κ. Δημοσθένης Μπακόπουλος, σε μια τηλεφωνική συνέντευξη για όλα αυτά τα παραπάνω, φλέγον ζητήματα.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ από τους απλούς πολίτες εμπεριέχει το κίνδυνο ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ και ο οποιοσδήποτε εξαναγκασμός χρήσης τους (ειδικά από μη Ε.Υ.) με την απειλή προστίμου είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ και δυνητική πρόκληση σωματικής βλάβης, ασθένειας και θανάτου …..

 …. «ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ …. ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΉΞΕΙ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟ» (misuse may result in sickness of DEATH ……


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ…
«Ο λαός δουλεύει και σκέφτεται ως αγέλη και έτσι την διαχειρίζονται. 

Αν ο κάθε άνθρωπος σαν ΜΟΝΑΔΑ σαν ΑΤΟΜΟ σκεφτόταν απροκάλυπτα και έκανε το σωστό οι κοινωνίες που έχουμε δημιουργήσει θα ήταν πολύ καλύτερες. 

Δυστυχώς το ΑΤΟΜΟ πλέον δεν υφίσταται και το ελεγχόμενο μάρκετινγκ αυτό προωθεί. 

ΔΕΝ είσαι άτομο είσαι μέρος του συνόλου και θα σκέφτεσαι και θα ενεργεις ως σύνολο έτσι όπως σου λένε αυτοί που διαχειρίζονται το σύνολο.»

ΕΙΜΑΙ ΑΤΟΜΟ… ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΓΕΛΕΣ.

Όσοι ανήκουν  στην αγέλη, ας φύγουν απ’ αυτή και ας γίνουν ΑΤΟΜΑ με συνειδητή σκέψη για να μην μπορει να τους ελέγξει κανείς…  

Διατηρώντας ο καθένας την ατομικότητά του, ας  ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΟΥΝ…



Nick Kilo

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Νο2


ΣΕ πασα ενδιαφερομενο και δηθεν αρμόδιο ή δήθεν μέλος της κυβέρνησης ή δήθεν ψαλμωδο λοιμωξιολογο ή, ή, οποιοδήποτε άλλο λαμόγιο ειδικά δημοσιοκαφρους/πωλητές, ή οποιοδήποτε ΨΕΥΔΕΤΑΙ (για ίδιον όφελος) ότι ενδιαφέρεται για την Υγεία μας:

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ από τους απλούς πολίτες εμπεριέχει το κίνδυνο ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ και ο οποιοσδήποτε εξαναγκασμός χρήσης τους (ειδικά από μη Ε.Υ.) με την απειλή προστίμου είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ και δυνητική πρόκληση σωματικής βλάβης, ασθένειας και θανάτου …..

ΤΙ λέει ο κατασκευαστής στη μάσκα??? (ειδική κιόλας για νοσοκομειακή χρήση, γατί τα υπόλοιπα είδη είναι ακόμα πιο επικίνδυνα μιας και δεν έχουν ούτε πιστοποίηση)

μεταφράζω από μια προειδοποιητική ετικέτα ενός κατασκευαστή….

…. «ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ …. ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΉΞΕΙ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟ» (misuse may result in sickness of DEATH ……
Και φυσικά επειδή όλοι οι πολιτες (που δεν είναι γιατροί, νοσοκόμοι, επαγγελματίες) ΘΑ κάνουν 100% αλόγιστη χρήση….

ΑΡΑ η κυβέρνηση θέτει εσκεμμένα (και για εμφανή κερδοσκοπία ημετέρων, και ιδιον οφελος, τόσο εμφανή που θα έπρεπε να ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΊ οι υπεύθυνοι και πολύ περισσότερο ο «άμεσος προμηθευτής-κατασκευαστής» με άμεση αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση) σε κίνδυνο την Υγεία των πολιτών και απειλεί ΑΜΕΣΑ με τις αποφασεις της, την ζωή των πολιτών και ΑΝ οι πολίτες ΝΟΜΙΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ την υγεία τους και τη ζωή τους με τα επικινδυνα προϊόντα που παρανόμως, εκβιαστικά και με μαφιόζικη μεθοδολογία «πουλάει» , θα ριχνει και πρόστιμο ….

ΡΕΕΕΕΕΕ ΚΑΝΕΝΑΣ εισαγγελέας ΔΕΝ υπάρχει στο Ελλαδιστάν?? πέθαναν στην ξεκούραση ΟΛΟΙ???…. 

Προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αν δεν επεμβετε ΤΩΡΑ και δεν συλλάβετε τους εγκληματίες (που διαφημίζουν και το έγκλημα τους θα είστε υπεύθυνος για όσες ασθενειες και θανάτους δύναται να συμβούν αλλά και για όσα πρόστιμα δοθούν σε όσους σώφρονες πολίτες θα προστατέψουν την Υγεία τους και δεν θα χρησιμοποιήσουν τις μάσκες).
ΕΛΑΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΡΙΞΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ «μη μασκαρεματος» λαμόγια εεε λαμόγια

Η οποιαδήποτε άλλου τύπου μάσκας εκτός του τύπου Ν95 που παραθέτω (που είναι κατώτερης ποιότητας και πιστοποίησης) αυξάνει γεωμετρικά τους κινδύνους που αναφέρονται στη χρήση της πιστοποιημένης μάσκας Ν95 ως προς το βαθμό και το ειδος της ασφάλειας που αυτή έχει ΕΛΕΧΘΕΙ και μη ελέγχου σε οποιαδήποτε άλλο τύπο μάσκας …….
ΜΗ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ …….

Η χρήση οποιουδηποτε προϊόντος προορίζεται για ιατρική χρήση (οποιοδηποτε ειδος μασκας για προστασια/Μείωση της μετάδοσης του Φαντομα ιού που όπως ανέδειξαν μελέτες δεν μπορεί να επιτευχθεί αφού ο ιός διαπερνά τη μάσκα) ελέγχεται και ρυθμίζεται από αρμόδιες υπηρεσίες, νομοθεσίες, κανόνες πιστοποίησης και ασφάλειας ως προς την χρήση τους.

 Και από τη ελληνική νομοθεσία και από την Ευρωπαϊκή


ΑΡΑ το ποστ ανά χείρας, χεράκι χεράκι τον δικηγόρο και στον εισαγγελέα. 

ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΧΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ για το «μέτρο της χρήσης της μάσκας από μη Ε.Υ ….
((((Αν δω εισαγγελείς με μάσκα ειλικρινά θα πάθω εγκεφαλικό και πολλά λαμόγια θα χαρούν))))

Υ.Γ. και φυσικά το κερασάκι είναι ότι η απαιτηση της χρησης της μασκας (εκτός από τη κερδοσκοπία και το έγκλημα εκ προμελέτης) εμπεριεχει και την απαραίτητη πλύση εγκεφάλου και δήλωση υποταγής σε διεφθαρμένους, και διεστραμμένους Ναζιστές.
attikanea.blogspot.com
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα