Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Όνειρο ήταν… Το Ι.Χ θα μας σώσει τελικά (και) από τον COVID-19.



Οι κυβερνητικές ανακοινώσεις για την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που είχαν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19 στο ζήτημα των μετακινήσεων  δυστυχώς όχι μόνο διέψευσαν τις προσδοκίες αυτών που περίμεναν πως κάποια διδάγματα θα είχαν βγει πάνω σ αυτό το ζήτημα (ενδεικτικά οι προσδοκίες για την ενίσχυση της ποδηλασίας από μερίδα κυβερνητικών στελεχών και  πανεπιστημιακών ιθυνόντων ΕΔΩ), αλλά κινούνται αντίθετα προς τις συστάσεις του Π.Ο.Υγείας, όσο και σ αυτά που υλοποιούν οι περισσότερες αναπτυγμένες χώρες.
Με την εξαγγελία μέτρων που θα σημάνουν την επάνοδο στην εργασία τους στις 4 Μαίου μόλις του 1/10 των εργαζομένων που τελούν  σε αναστολή, εξαγγέλθηκε: “Σύσταση για χρήση ΙΧαναστολή δακτυλίου για τις μετακινήσεις πληθυσμού στην Αθήνα και ελεύθερο πάρκινγκ στα μητροπολιτικά κέντρα με στόχο την αποσυμφόρηση των ΜΜΜ κατά το πρώτο κρίσιμο δίμηνο”.
Στη χώρα που μέχρι χθες δυσκολευόσουν να βρεις μάσκες, που μέχρι σήμερα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν μαζικά – στοχευμένα τεστ δεν είναι το ίδιο δύσκολο να βρεις ΙΧ.
Πάνω από 8.000.000 μηχανοκίνητα οχήματα υπάρχουν στην Ελλάδα. Φαίνεται πως το ΙΧ αποτελεί σύμφωνα με τις κυβερνητικές απόψεις μέρος της υγειονομικής ασπίδας κατά του COVID-19 και κατά συνέπεια κάθε διευκόλυνση στη χρήση του θεωρήθηκε αυτονόητη.
Προφανώς στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς απαιτείται η λήψη όλων εκείνων των μέτρων για την ασφαλή λειτουργία τους που δυσκολεύουν τη χρήση τους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα