Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Φιμώνουν την επιστημονική έρευνα για το 5G -Ellinika Hoaxes: Οι «μπάτσοι» του Facebook!




Αυτόκλητοι υπερασπιστές της ενημέρωσης θέλουν να περιθωριοποιήσουν τον διάλογο για την επιβλαβή ακτινοβολία
Σταυροφόροι; Σύγχρονοι «Ρομπέν των (διαδικτυακών) δασών» ή κυνηγοί επικηρυγμένων διακινητών ψευδών ειδήσεων; Τα ελληνικά Hoaxes ξεκίνησαν πριν από χρόνια, δειλά αλλά μεθοδικά, μια προσπάθεια ενημέρωσης του ιντερνετικού κοινού αναφορικά με τους κινδύνους από τη διάδοση των περίφημων fake news.

Ο καιρός πέρασε και το αρχικά ανέμελο και «ελαφρολαϊκό» ανάγνωσμα άρχισε να αποκτά οπαδούς, αλλά και ευθύνες. Μέσα από την ανάγκη συνεχούς τροφοδοσίας «αποκαλυπτικών» ειδήσεων, οι ανώνυμοι αρθρογράφοι άρχισαν να αγριεύουν! Η έρευνα έδωσε τη θέση της στην άποψη, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε είδηση ξεπερνούσε τα στενά όρια της διαδικτυακής πολιτικής ορθότητας να «τιμωρείται» παραδειγματικά από τους ατρόμητους υπερασπιστές της ηλεκτρονικής… Θέμιδος.

Κάπως έτσι, έφτασαν στο σημείο να αμφισβητούν και το δημοσίευμα της «δημοκρατίας», στο οποίο ο μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος και μηχανικός περιβάλλοντος δρ Θεόδωρος Μέτσης δήλωσε πως οι συχνότητες της τεχνολογίας 5G επηρεάζουν αρνητικά την απορρόφηση οξυγόνου στον οργανισμό και, κατ’ επέκταση, την εξέλιξη του κορονοϊού.


Ο ερευνητής Θεόδωρος Μέτσης 

Ως γνήσιοι απόγονοι… ιεροεξεταστών, αδυνατούν να συλλάβουν πώς μια τεχνολογία που λειτουργεί με τέτοιους όρους μπορεί να βλάψει την υγεία των ανθρώπων. Αντίθετα, επιλέγουν χωρίς δισταγμό να κουνήσουν επιδεικτικά το δάχτυλο όχι απέναντι στη «δημοκρατία», αλλά σε επιστήμονες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην αποκάλυψη της αλήθειας και την προστασία του πληθυσμού από τα… καλούδια της τεχνολογικής επανάστασης.

«Ενημερώθηκα για διάφορες δημοσιεύσεις με στόχο να σπιλώσουν ρεπορτάζ που η εφημερίδα σας είχε την ευαισθησία να φιλοξενήσει, με αποκλειστικό στόχο την ενημέρωση και ειδικά την προστασία του πολίτη. Είναι ανάξιο λόγου να αναφερθώ στις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις που στερούνται ολοσχερώς επιστημονικής τεκμηρίωσης και που κάποιοι αρθογράφοι εμφανίζονται παντογνώστες για όλα τα θέματα» δηλώνει ο δρ Μέτσης, αναφερόμενος στην ανάρτηση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.


Όπως εξηγεί, η γνωστοποίηση των κινδύνων που προκύπτουν από το 5G δεν έχει στόχο να φοβίσει τους αναγνώστες, αλλά να τους ενημερώσει για την ασφαλή χρήση και τις επιπτώσεις από ενδεχόμενη κατάχρηση τόσο του χρήστη όσο και του παρόχου.

«Αυτήν την ενημέρωση θα έπρεπε να είχαν κάνει τα υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Ως προς το δεύτερο, έχουμε πάρει απάντηση με την επιστολή της 9/1/2019 μέσω του Τμήματος Νομικής Υποστήριξης και Κοινοβουλευτικού ελέγχου της Βουλής ότι οι “σχετικά με τις βιολογικές επιδράσεις της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας είναι εκτός του ορίου των αρμοδιοτήτων, αλλά και του γνωστικού αντικειμένου” και εκ του περιεχομένου αυτής της επιστολής απαλλάσσεται, τυπικά μόνο, των ευθυνών του» σημειώνει, τονίζοντας πως από το υπουργείο Υγείας δεν υπάρχει καμιά απολύτως απάντηση έως τώρα.

Γνωμάτευση-ντοκουμέντο για την υποξία σε ασθενείς με Covid

Για την επιστημονική τεκμηρίωση και χωρίς υπεκφυγές, η «δημοκρατία» παραθέτει τα αποτελέσματα της γνωμάτευσης του πνευμονολόγου Ανδρέα Γιαννουλόπουλου, σύμφωνα με την οποία η ΗΜΑ (Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία) των 60GHz – 5G επιδεινώνει την αναπνευστική λειτουργία των πασχόντων από Covid-19.

«Ο μηχανισμός της βλαπτικής επίδρασης στην κλινική εικόνα των αρρώστων είναι το γεγονός ότι το μοριακό οξυγόνο του ατμοσφαιρικού αέρα απορροφά μεγάλες ποσότητες ενέργειας από την ακτινοβολία στη συχνότητα των 60 GHz. Η ενέργεια αυτή συγκεκριμένα προκαλεί αναδιάταξη των ηλεκτρονίων του μοριακού οξυγόνου και ιδιαίτερα του κοινού ζεύγους που συγκροτούν τον ομοιοπολικό δεσμό και σχηματίζεται το μόριο του οξυγόνου.

Αλλάζουν θέση τα ηλεκτρόνια στις διάφορες στιβάδες, τροποποιούνται τα spin με αποτέλεσμα το Ο2 που εισπνέεται από τους ασθενείς με κορονοϊό και φτάνει στις πνευμονικές κυψελίδες να μην έχει την κατάλληλη ηλεκτρονική διαμόρφωση για να συνδεθεί με την αιμοσφαιρίνη του αίματος και να παραχθεί οξυ-αιμοσφαιρίνη.
Επίσης, η ενέργεια της συχνότητας 60 GHz προκαλεί δονήσεις, περιστροφικές κινήσεις στα μόρια του οξυγόνου, με αποτέλεσμα τη δυσκολία να συνδεθεί με την αιμοσφαιρίνη του φλεβικού αίματος προς οξυ-αιμοσφαιρίνη. Στη συνέχεια, όποια ποσοστά οξυγόνου συνδεθούν με την αιμοσφαιρίνη και δημιουργηθεί οξυ-αιμοσφαιρίνη και φτάσει με την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς και τα κύτταρα του σώματος δεν αναδιανέμεται εύκολα και δεν αποδίδεται το οξυγόνο για να οξυγονώσει τα κύτταρά μας.

Τελικά με αυτούς τους βλαπτικούς μηχανισμούς που προκαλούνται από τη συχνότητα των 60GHz προκαλείται στους πάσχοντες υποξαιμία/υποξία, διεγείρεται το κέντρο της αναπνοής του εγκεφάλου και έχουν αίσθημα δύσπνοιας και αναπνευστικής δυσχέρειας, που μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη σοβαρής αναπνευστικής ανεπάρκειας και να απαιτείται διασωλήνωση του ασθενούς και ΜΕΘ».
Διαβάστε επίσης:

Ellinika Hoaxes: Οι «μπάτσοι» του Facebook!

Δείγματα γραφής της «αλήθειας», όπως την υπηρετεί η εταιρεία που ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει ρόλο… ελεγκτή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Facebook.


Γράφουν οι  ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΛΕΒΑΣ

***«Σε συμφωνία κατέληξαν το Facebook και τα Ellinika Hoaxes, με σκοπό τον περιορισμό της παραπληροφόρησης στην Ελλάδα, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Τα Ellinika Hoaxes θα συμμετάσχουν ακόμη πιο ενεργά στον αγώνα κατά της παραπληροφόρησης, αναλαμβάνοντας τον έλεγχο περιεχομένου όπως άρθρα, βίντεο και εικόνες που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα».

Τα παραπάνω ανακοίνωσε περήφανα η ιστοσελίδα ellinikahoaxes

Κατ’ αρχάς δεν μπορεί παρά να υπογραμμιστεί ότι η Facebook, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, ανέθεσε ρόλο «μπάτσου» σε μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία! Οπως μαθαίνουμε, δε, στη συμφωνία της με την Facebook η εν λόγω εμφανίζεται ως ΜΚΟ…

Ίσως, βέβαια, να εκτίμησαν τη δουλειά τους. Και τις…δημοσιογραφικές γνώσεις τους, δεδομένου ότι στους συμμετέχοντες της εταιρείας βλέπουμε από… απόστρατο ναρκαλιευτή μέχρι πρώην επισμηνία του Στρατού (διαβάστε ΕΔΩ).

Πάμε, λοιπόν, να πάρουμε μια ιδέα για τη δουλειά αλλά και την ιδεολογικοπολιτική… αντικειμενικότητα των κυρίων που στο όνομα του “περιορισμού της παραπληροφόρησης” εμφανίζονται με το χρίσμα των διορισμένων “τροχονόμων” και εντεταλμένων “λογοκριτών” των άρθρων, βίντεο και εικόνων που αναρτώνται στην πλατφόρμα. Σας καλούμε να μπείτε στους σχετικούς συνδέσμους που ακολουθούν και να διαπιστώσετε μόνοι σας το είδος της «αλήθειας» που υπηρετούν οι «προστάτες» της.

1. Τα Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία του Γκαίμπελς! Πατήστε ΕΔΩ και  δείτε τα σχόλια. Απολαύστε το «αστικό δημοκρατικό τόξο» να αναμηρυκάζει τις ναζιστικές «αλήθειες» εκπροσωπούμενο από τους κυρίους Ellinika Hoaxes (Αλικάκος – Δανιηλίδης) και θαυμάστε τον (νεο)φιλελευθερισμό να δρα, επί τω φεισμπουκικό έργω, ως τροφός του χρυσαυγιτισμού.     

2. Τα  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία των αφεντικών! Πατήστε ΕΔΩ και δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια. Η ατελείωτη προσήλωση, από τους κυρίους Ellinika Hoaxes, στην υπεράσπιση των πάντα καλών αφεντικών, που αποκλείεται να φταίνε για οτιδήποτε συμβαίνει στις μεγαλοεπιχειρήσεις τους, δεν απορρέει από το γεγονός ότι είναι τσιράκια των αφεντικών, αλλά υπέρμαχοι της… αλήθειας. Ποιας αλήθειας; Εκείνης που λέει ότι τα περί «μεγάλου κεφαλαίου» και «ανάλγητων» καπιταλιστών είναι ένα κομμουνιστικό «αφήγημα»…

3. Τα  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία ξεπλύματος της χούντας. Πατήστε ΕΔΩ και δείτε πώς οι «υπερασπιστές της αλήθειας» συγχρονίστηκαν με τον χρυσαυγίτη Λαγό και τον γνωστό δημοκράτη αντιπρόεδρο της ΝΔ, τον Γεωργιάδη, και πώς συμμετείχαν – μόλις πέρσι – στο βέβηλο «παιχνιδάκι» για το αν οι νεκροί του Πολυτεχνείου ήταν.. «μέσα ή έξω» από το Πολυτεχνείο. Παρακολουθήστε πως έδωσαν το δικό τους «παρών» – πάντα στο όνομα της «αλήθειας» – στην γενικότερη επιχείρηση να ξαναγραφτεί με χρυσαυγίτικους όρους η Ιστορία όσον αφορά τα εγκλήματα της χούντας σε όλη την διάρκεια της επταετίας και ειδικά τις μέρες της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο.

4. Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία των ΜΚΟ του ιμπεριαλισμού. Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε ένα κείμενο – πλυντήριο για τα «Λευκά Κράνη» και ΕΔΩ, ΕΔΩΕΔΩ κι ΕΔΩ για να αντιληφθείτε πως έχουν αξιοποιηθεί και προσφερθεί τα «Λευκά Κράνη» στην εξυπηρέτηση της προπαγάνδας του ιμπεριαλισμού. Ξέρουμε ότι λέξεις όπως «ιμπεριαλισμός» δεν αρέσουν στους κυρίους Ellinika Hoaxes. Τι να κάνουμε; Θα το ξεπεράσουν.

5. Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία της… διασκέδασης. Όταν τα τσακάλια δεν… διασώζουν την αλήθεια, γενικώς, στον ελεύθερο χρόνο τους λένε την αλήθεια για θέματα όπως αυτά:

Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του. Σε κάθε περίπτωση είναι υποχρέωση της Πολιτείας να προστατεύσει στην πράξη – και όχι στα λόγια – την ελευθερία του λόγου και της ενημέρωσης από κάθε είδους «μπάτσους» διαμορφώνοντας μηχανισμούς κατά το δυνατόν αδιάβλητους, με γνώση του αντικειμένου και στελεχωμένους από φορείς υψηλού κύρους, επιστήμονες και φυσικά δημοσιογράφους.

Μένει να δούμε σε ποιες – συγκεκριμένες – ενέργειες θα προχωρήσει η κυβέρνηση, η πρώτη αντίδραση της οποίας ήρθε από τον υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Λευτέρη Κρέτσο, που μεταξύ άλλων δήλωσε: «… μας προξενεί εντύπωση πώς ο παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός της Facebook, ο οποίος εμφανίζει χρηματιστηριακή αξία 534 δισ. δολαρίων (Galloway, 2018), με περίπου 3 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και αποστολή 41,6 εκατ. μηνυμάτων κάθε λεπτό, αποφάσισε να αναθέσει το έργο του θεματοφύλακα της αλήθειας των ειδήσεων στο ελληνικό διαδίκτυο σε μια εταιρεία που δεν έχει την ίδια εξειδίκευση και εμπειρία με τους αντίστοιχους συνεργάτες της Facebook σε άλλες χώρες, όπως το AFP και το Associated Press».

πηγή

 Δείτε τώρα την ποιότητα του επικεφαλής των ελληνικών «χοάξ»του Σόρος…

Ανέλαβε-μαζί με άλλους δύο επαγγελματίες τυχοδιώκτες- να “καθαρίσει” εργολαβία και με το αζημίωτο, υποτίθεται, το σκουπιδαριό του ελληνικού διαδικτύου και έγινε ο ίδιος, όπως πάντα ήταν, επαγγελματίας εργολάβος σκουπίδι. Ο μεγάλος ρεπορτερ  που τον πέταξαν με τις κλωτσιές από τον ΣΚΑΙ για απανωτές δημοσιογραφικές ηλιθιότητες, γκέλες, ρεπορτάζ μαϊμού και άλλες φριχτές δημοσιογραφικές ιστορίες, το είχε απωθημένο. Πως θα διαλύσει το ελληνικό διαδίκτυο για την επικράτηση των νταβατζήδων, των νεοταξιτών, των υπολοίπων σπιούνων του Σόρος, της αθείας, του παγανισμού και της ειδωλολατρείας.

Φοβερός εχθρός του Χριστιανισμού, του Ελληνικού Έθνους και του ελληνικού πατριωτισμού αλλά και της Ελληνικής σημαίας και των ιδανικών της. 

Είναι ο ίδιος που έγραψε με τις πατούσες ότι το Άγιο Φως είναι παραμύθι και το ενέταξε σε ένα βόθρο που το ονομάζει βιβλίο.
η συνέχεια εδω 


Επίσης ,διαβάστε μια θαυμάσια δουλειά με αποκαλύψεις για την «ποιότητα» της εν λόγο Μ.Κ.Ο διαβάστε εδώ
nikosxeiladakis

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα