Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ 2025

COBRA 6/5/2020

Είναι καιρός να δοθούν κάποιες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη Πύλη Ανάληψης του 2025. Μετά την κατάρρευση της χρονογραμμής Άλφα στις αρχές του 2018, δε μπορεί να δοθεί καμία σημαντική πληροφορία τακτικής σχετικά με την πλανητική απελευθέρωση, οπότε αυτό το άρθρο θα μιλήσει με σύμβολα, κωδικούς και παραβολές που μπορούν να ενεργοποιήσουν την ανώτερη νοημοσύνη σας και να σας ευθυγραμμίσουν με το Σχέδιο, χωρίς να αποκαλύπτουν τεχνικές λεπτομέρειες, η αποκάλυψη των οποίων θα αποτελούσε μειονέκτημα για τις Δυνάμεις Φωτός.
Τα πάντα σε αυτό το σύμπαν υπόκεινται σε πολλούς κύκλους διαφορετικού μήκους και έντασης. Αυτοί οι κύκλοι είναι στην πραγματικότητα βαθμωτοί κυματισμοί κοσμικών ενεργειών που δημιουργούν μοτίβα παρεμβολών, τα οποία, συνδυασμένα με το σύνολο των διανυσμάτων της ελεύθερης βούλησης, διαμορφώνουν το πεπρωμένο του σύμπαντος σε μια δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ της Πηγής και της πρωταρχικής ανωμαλίας:
Πλησιάζουμε το σημείο σύγκλισης πολλών κύκλων, το οποίο αναμένεται να διαγράψει το σκοτάδι από αυτό το σύμπαν. Αυτό το σημείο σύγκλισης αναμένεται να εμφανιστεί το 2025.
Πρώτο, εμφανίστηκε ένα πολύ ισχυρό γεγονός ηλιακών πρωτονίων που ήταν υπαίτιο για την εξαφάνιση των ειδών του Πλειστόκαινου (12.887 χρόνια πριν το 2000), ακριβώς στο μισό κύκλο της μετάπτωσης των ισημερινών (12.886 χρόνια) πριν την Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση, η οποία έγινε τον Μάιο του 1998 και ήταν η στιγμή που το ηλιοστάσιο του Ήλιου πέρασε τον Γαλαξιακό ισημερινό. 

Η στιγμή της Γαλαξιακής Ευθυγράμμισης ήταν το σημείο έναρξης του παράθυρου Ανάληψης για τον πλανήτη αυτόν, το οποίο παραμένει ανοιχτό από το 1975 ως το 2025:
Δεύτερο, γύρω στο 2025 θα συμβεί μια πολύ ισχυρή δυναμική μεταξύ των τριών εξωτερικών πλανητών Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα.
Κάθε 500 περίπου χρόνια, αυτοί οι τρεις εξωτερικοί πλανήτες σχηματίζουν ένα αρμονικό αστρολογικό μοτίβο παρεμβολής, που πυροδοτεί μια νέα περίοδο Αναγέννησης.
Ο Ποσειδώνας στο μεσοδιάστημα Ουρανού και Πλούτωνα το 1504 σηματοδότησε την κορύφωση της Αναγέννησης:
Τώρα, η ίδια διάταξη με τον Ποσειδώνα στο μεσοδιάστημα Ουρανού και Πλούτωνα θα σηματοδοτήσει την κορύφωση της Νέας Αναγέννησης το 2025:
Ο σχηματισμός του Ποσειδώνα στο μεσοδιάστημα Ουρανού και Πλούτωνα θα ξεκινήσει να είναι ενεργός το 2020 και θα κρατήσει περίπου μέχρι το 2030:
Αυτή η διάταξη το 2025 θα είναι πολύ περισσότερο ισχυρή απ΄ό,τι το 1504, επειδή ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα σχηματίσουν και οι δύο εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στο απόγειο, τον Ποσειδώνα να βρίσκεται ακριβώς στο σημείο του Κριού, τον Πλούτωνα να εισέρχεται στον Υδροχόο και τον Ουρανό να εισέρχεται στους Διδύμους:
Τρίτο, ένας νέος 50ετής κύκλος τροχιάς του Σείριου Β θα ξεκινήσει το 2025, όταν ο Σείριος Β θα φτάσει τη μέγιστη απόσταση από τον βασικό αστέρα, τον Σείριο Α:
Ο 50ετής κύκλος του Σείριου στέλνει έναν ισχυρό εξελικτικό παλμό στον πλανήτη Γη κάθε 25ο και 75ο έτος κάθε αιώνα. Πολλοί απ΄αυτούς τους παλμούς πυροδότησαν γεγονότα που συνδέονται με το 2025:
Ένας παλμός από τον Σείριο σηματοδότησε την κορύφωση του κινήματος του Διαφωτισμού στη Γαλλία, τη δημιουργία Σχολής Μυστηρίου στο Παρίσι από τον Κόμη του Αγίου Γερμανού και του «πυροβολισμού που ακούστηκε σε όλο τον κόσμο» οποίος πυροδότησε την Αμερικανική Επανάσταση:
Στην Αδελφότητα του Άστρου, το έτος 1775 είναι γνωστό ως «το έτος του Φωτός».
Ενδιαφέρον επίσης, πως το 1775 σχηματίστηκε μεγάλο τρίγωνο μεταξύ των τριών εξωτερικών πλανητών, Ουρανού, Ποσειδώνα και Πλούτωνα:
Ένας παλμός του Σειρίου το 1975 άνοιξε το παράθυρο Ανάληψης και ένας παλμός του Σειρίου θα το κλείσει το 2025.
Ενδιαφέρον πως οι παλμοί και του 1975 και του 2025 υποστηρίζονται από το εξάγωνο του Ποσειδώνα με τον Πλούτωνα, το οποίο φέρνει πολύ υψηλή δονητικά πνευματική ενέργεια στη διαδικασία:
Αυτή η όψη εξαγώνου μεταξύ Ποσειδώνα και Πλούτωνα θα αρχίσει την επιρροή της το 2020 και θα συνεχίσει μέχρι το 2030:
Όλες αυτές οι όψεις θα είναι τόσο ισχυρές, που κανένας και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους αντισταθεί, και ο πλανήτης και όλο το Ηλιακό σύστημα θα περάσει μια μεταμόρφωση.
Μπορούμε να αναμένουμε μεγάλη αφύπνιση κα Επαφή:
Μια μεγάλη μεταμόρφωση του πλανήτη Γη και στα χαρτιά:
Με τα πρώτα σημάδια να είναι ήδη εδώ:
Η σχέση ανάμεσα στο 2020 και το 2025 και το πώς δένει το Γεγονός με όλα αυτά, θα πρέπει να παραμείνει συγκαλυμμένη για τώρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως η πανσέληνος της 7ης Μαΐου (η Πανσέληνος Βεσάκ του 2020) είναι η πυροδότηση μέσω της οποίας ο Αρχάγγελος Μέτατρον θα ενεργοποιήσει το Ηλιακό μας Σύστημα μέσα σε μια πύλη Ανάληψης συνδεδεμένη με το Γαλαξιακό Κέντρο, με εξαίρεση της υποσελήνιας περιοχής και του ίδιου του πλανήτη Γη, που προς το παρόν θα πρέπει να μείνουν αποκομμένα σε κάποιο βαθμό.
Το υποσελήνιο διάστημα και ο πλανήτης Γη παραμένουν το κέντρο της συσσωρευμένης δίνης των κβαντικών διακυμάνσεων της πρωταρχικής ανωμαλίας, και αυτό το πρόβλημα θα το αναλάβουν οι Δυνάμεις Φωτός στις επερχόμενες εβδομάδες, μήνες και έτη μέσω τεχνολογιών επαναλαμβανόμενων ακολουθιών κάθαρσης.
Σε μία ή δύο εβδομάδες θα ακολουθήσει ενημέρωση κατάστασης σχετικά με την κατάσταση στην επιφάνεια του πλανήτη.
Νίκη του Φωτός!
πηγή:
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα