Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Κάθε ανθρώπινο ον είναι μια έκφραση του μεγαλειώδους, αχανούς Πνεύματος


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες

Όταν αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε το συνολικό ον που καλείται άνθρωπος, συνειδητοποιούμε ότι δεν είναι ένας απλός υλικός οργανισμός. Μέσα του υπάρχουν πολλές δυνάμεις των οποίων τις δυνατότητες χρησιμοποιεί σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό καθώς προσαρμόζεται στις συνθήκες αυτού του κόσμου. Οι δυνατότητές τους είναι εξαιρετικά μεγαλύτερες από το ποσοστό που νομίζει ένα μέσο πρόσωπο.

Πίσω από το φως σε κάθε μικρό γλόμπο υπάρχει ένα τεράστιο δυναμικό ρεύμα. Κάτω από κάθε μικρό κύμα υπάρχει ο αχανής ωκεανός που έγινε τα πολλά κύματα. Έτσι είναι και με τα ανθρώπινα όντα. Ο Θεός έπλασε κάθε άνθρωπο κατ’ εικόνα Του, και έδωσε σε κάθε έναν ελευθερία. Ξεχνάτε όμως την Πηγή της ύπαρξής σας και την απαράμιλλη δύναμη του Θεού η οποία είναι ένα έμφυτο τμήμα σας. Οι δυνατότητες αυτού του κόσμου είναι περιορισμένες. Η δυνητική πρόοδος του ανθρώπου είναι απεριόριστη.



Κάθε ανθρώπινο ον είναι μια έκφραση του μεγαλειώδους, αχανούς Πνεύματος. Εφόσον είστε μια εκδήλωση του Πνεύματος, πρέπει να προσπαθήσετε να εκφράσετε τις άπειρες δυνατότητές σας.

Όλοι οι μεγάλοι Δάσκαλοι δηλώνουν ότι μέσα σ’ αυτό το σώμα υπάρχει η αθάνατη ψυχή, μια σπίθα απ’ Αυτό που συντηρεί τα πάντα. 


– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα