Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Όσοι έχουν επαφή με τον Ηλιακό Άγγελό τους δεν πέφτουν σε καμία μορφή κατάθλιψης

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηλιακό Άγγελό

Όσοι έχουν επαφή με τον Ηλιακό Άγγελό τους δεν πέφτουν σε καμία μορφή κατάθλιψης, αλλά ανορθώνονται και παλεύουν τη μάχη της ζωής, υπηρετούν, ανυψώνουν και φωτίζουν τους ανθρώπους. Εκείνοι που αισθάνονται μοναξιά πρέπει να προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τον Ηλιακό τους Άγγελο. Κατά τη στιγμή της επαφής, θα αισθανθούν μεγάλη χαρά και ανύψωση και η μοναξιά τους θα εξαφανιστεί.

Η επαφή με τον Ηλιακό Άγγελο ανοίγει στο νου σας τόσα πολλά πεδία υπηρεσίας και δημιουργικότητας που δεν μπορείτε να βρείτε μια στιγμή για να αισθανθείτε κατάθλιψη. Κάθε επιτυχία στον τομέα της δημιουργικότητας και της υπηρεσίας μετατρέπεται σε πηγή χαράς για εσάς. Μια τέτοια επαφή με τον Ηλιακό Άγγελο και η συγχώνευση με Εκείνον γίνεται μόνο μέσω διαλογισμού και υπηρεσίας.



Ο Ηλιακός Άγγελος βρίσκεται σε διαρκή διαλογισμό για να έρθει σε επαφή με την ανθρώπινη ψυχή και, αν η ανθρώπινη ψυχή αρχίσει σοβαρά να διαλογίζεται, τότε η ημέρα της επαφής έρχεται κοντύτερα και κοντύτερα μέχρι οι ενέργειες να συναντηθούν και να συγχωνευθούν.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Meditation vol.2 



elenastral


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα