Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η σύγχρονη ψυχολογία δεν γνωρίζει την ύπαρξη του Ηλιακού Αγγέλου και της ανθρώπινης ψυχής

Αποτέλεσμα εικόνας για Η σύγχρονη ψυχολογία δεν γνωρίζει την ύπαρξη του Ηλιακού Αγγέλου και της ανθρώπινης ψυχής

Η σύγχρονη ψυχολογία δεν γνωρίζει την ύπαρξη του Ηλιακού Αγγέλου και της ανθρώπινης ψυχής. Γι 'αυτό πολλά φαινόμενα στην ανθρώπινη ψυχή είναι γι' αυτούς μυστηριώδη ή ανεξήγητα γεγονότα. Η αποσύνδεση της συνειδητότητας γι 'αυτούς είναι μια ασθένεια, αλλά για τους εσωτεριστές είναι μια διάσπαση ανάμεσα στον Ηλιακό Άγγελο και την ανθρώπινη ψυχή.

Η σύγχρονη ψυχολογία έχασε επίσης ένα άλλο σημαντικό κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων των ασθενών της και αυτό είναι η ύπαρξη οντοτήτων που κατέχουν ανθρώπους και δημιουργούν αποσύνδεση στη συνειδητότητά τους.

Τέτοιες οντότητες μπορεί να δημιουργούν πολλαπλές προσωπικότητες και να προκαλούν διάφορες νοητικές, συναισθηματικές και σωματικές ασθένειες. Μέχρι να κατανοηθούν τέτοια γεγονότα και να συνειδητοποιηθούν τα φαινόμενα της ψύχωσης και της κατοχής, η σημερινή ψυχολογία θα προχωρά σε ένα λαβύρινθο χωρίς να βρίσκει την είσοδο ούτε το τέρμα.

Μερικοί ψυχολόγοι δίνουν διαφορετικά ονόματα στις επιδράσεις διαφόρων οντοτήτων που κατέχουν ή προκαλούν ψύχωση στους ανθρώπους, αλλά αυτά τα ονόματα είναι απλώς ετικέτες και όχι η απόδειξη πραγματικών οντοτήτων.



...

Ο Φρόιντ και ο Γιουνγκ ήταν πρωτοπόροι, αλλά δεν σημαίνει πως ό, τι είπαν ήταν σωστό. Το μεγαλύτερο λάθος τους ήταν να αγνοήσουν τη συσσωρευμένη ψυχολογική σοφία των αιώνων στις Βέδες, στη Βισνού Πουράνα, στις Ουπανισάδες και στη Μπαγκαβάτ Γκιτά. Τέτοια βιβλιογραφία περιέχει μια ορολογία έκφρασης που ακόμη και τα σύγχρονα λεξικά δεν γνωρίζουν. Με την περιφρόνηση τέτοιων θησαυρών πολλοί ψυχολόγοι πέφτουν σε θυμαπάτες και ψευδαισθήσεις, αλλά φρουρούν τον τίτλο του να είναι πρωτοπόροι.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.2 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα