Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Η χρήση των Βοτάνων για ανάπτυξη και εξισορρόπηση της ψυχοπνευματικής υγείας μας



Από το Ζάχο Σκαφίδα

Τοῦ δὲ Ἰησοῦ γεννηθέντος ἐν Βηθλέεμ τῆς Ἰουδαίας ἐν ἡμέραις Ἡρῴδου τοῦ βασιλέως, ἰδοὺ μάγοι ἀπὸ ἀνατολῶν παρεγένοντο εἰς Ἱεροσόλυμα, …, καὶ πεσόντες προσεκύνησαν αὐτῷ, καὶ ἀνοίξαντες τοὺς θησαυροὺς αὐτῶν προσήνεγκαν αὐτῷ δῶρα, χρυσὸν καὶ λίβανον καὶ σμύρναν.

Οι πολύτιμες προσφορές των τριών μάγων πέρα από τον χρυσό ήταν δύο βότανα. Το λιβάνι που προωθεί την υψηλότερη συνείδηση ​​και σμύρνα ένα επικλητικό θυμίαμα πολλών θεοτήτων.

Τα βότανα ανέκαθεν ήταν στην πρώτη λίστα του ανθρώπου για τροφή, θεραπεία ψυχής και σώματος και διάφορες θρησκευτικές τελετές.

Μέχρι πριν λίγο καιρό είχα γνώση της ήπιας θεραπείας κυρίως στο σώμα των παραδοσιακών βοτάνων. Ασχολούμενος είδα τα πράγματα εντελώς διαφορετικά.

Ο άνθρωπος τρεφόμενος, υποχρεωτικά καταναλώνει παντός είδους τροφές. Κάθε τροφή έχει επίδραση στο σώμα αλλά και στο πνεύμα. Όταν συγκέντρωνα πληροφορίες για βότανα που έχουν ψυχική επίδραση, είδα ότι όχι μόνο τα βότανα γνωστά ή άγνωστα είχαν σημαντική επίδραση στη ψυχή, αλλά και κάθε είδους τροφή. Έτσι σταμάτησα την έρευνα, διότι ήταν αδύνατο να προσδιορίσω την ψυχική επίδραση του κάθε τι που εισάγεται στον οργανισμό μας. Τη σωματική επίδραση την μελετά η διατροφολογία και η ιατρική, εμείς θα εξετάσουμε μόνο την ψυχική επίδραση των βοτάνων.

Παρέμεινε η παρακάτω συλλογή που νομίζω ότι μαζί με τις παραπομπές εισάγει ικανοποιητικά κάθε ενδιαφερόμενο στις ιδιότητες και τον τρόπο χρήσης βοτάνων και τροφών για την ψυχοπνευματική βελτίωση.

Χρήση των βοτάνων

Τα βότανα μπορεί να είναι σε νωπή μορφή είτε αποξηραμένα.

1.Σε οποιαδήποτε μορφή μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις σαλάτες, σε ελάχιστη ποσότητα όταν πρόκειται για πνευματική ενίσχυση, 1/4 έως 1 κουταλάκι του γλυκού. Για σωματική ενίσχυση ισχύουν άλλοι κανόνες. Μπορείτε να φανταστείτε μισή κουταλιά χαμομήλι ή λίγο λιβάνι σε σκόνη ή φασκόμηλο νωπό ψιλοκομμένο ή αποξηραμένο σε σκόνη στη σαλάτα σας; Και γιατί όχι, θα έχετε τα ψυχοσωματικά οφέλη αυτών των βοτάνων.

2. Μπορούν να γίνουν αφέψημα. Προσοχή το νερό που θα μπει το βότανο να είναι το τόσο ζεστό ώστε να το αντέχει το δάκτυλο μας και να μη καίγεται, περίπου 70ο C. Αυτή η θερμοκρασία επιτυγχάνεται μετά 2 περίπου λεπτά μετά το βράσιμο. Με το βράσιμο χάνεται ένα ποσοστό από τις ουσίες τους. Το δοχείο αν σκεπάζεται διατηρούνται τα αρώματα του βοτάνου. Παρόλο αυτά μερικά βότανα πρέπει να βράζονται.

3. Μπορούν να τεμαχιστούν πχ, σε μίξερ και να συμπιεστούν ώστε να πάρουμε το έλαιο τους όταν είναι νωπά. Η χρήση του ελαίου γίνεται είτε από το στόμα είτε επαλείφεται στα σημεία του σώματος που θέλουμε να ενεργοποιήσουμε ψυχοσωματικά. Μπορούμε να φτιάξουμε αλοιφές.

4. όταν είναι αποξηραμένα μπορούν να καούν με τον καπνό να κατευθύνεται στον χώρο που επιθυμούμε, είτε εντός του αυρικού μας πεδίου.

Επειδή ο κόσμος που ζούμε είναι ψυχοσωματικός ή υλοψυχικός τίποτα δεν έχει όλη την ισχύ του αν δεν συμμετέχει η σκέψη. Πχ. είδα ανθρώπους να κάνουν έμετο όταν έφαγαν σούσι, ενώ κάποιοι άλλοι το απολάμβαναν. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει γαστρικές ανωμαλίες σε διαφορά τρόφιμα για διάφορους λόγους που ανάγονται σε άτυχες στιγμές στην ζωή του. Ας χρησιμοποιήσουμε την κλίμακα από το 1 έως το 100 για την βαθμολογία δράσης ενός βοτάνου. Αν βαθμολογήσουμε ένα τρόφιμο ή βότανο με 50 ή σωστή σκέψη το ανεβάζει στο 80 και τελετουργικά ακόμα στο 100. Η μη σκέψη το κατεβάζει στο 30 και η αρνητική σκέψη ακόμα πιο κάτω ακόμα και αρνητικά, προκαλώντας γαστρικές και ψυχικές διαταραχές. Δεν είναι τυχαίο ότι αναφορές στο ίδιο τρόφιμο ή βότανο είναι θετικές και αρνητικές.

Μια σωστή σκέψη είναι ο οραματισμός ότι αυτά που γνωρίζουμε που προκαλεί το βότανο έχουν επιτελεστεί και τα νοιώθουμε. Οι ευχαριστίες στις τροφές και στα βότανα γι’ αυτά που μας προσφέρουν είναι απαραίτητες και ενισχυτικές. Με μεθυπνωτικές εντολές για ορισμένα βότανα έχω παρατηρήσει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Όταν κάνουμε χρήση βοτάνων για την επίτευξη θετικών ψυχοπνευματικών και σωματικών χαρακτηριστικών επιτελούμε λευκή μαγεία. Σύμφωνα με τις αρχές της συμπαντικής και υπερσυμπαντικής μαγείας, πρέπει να κάνουμε χρήση όσο το δυνατόν περισσοτέρων παραγόντων.

Τελετουργία

Η απλή χρήση βοτάνων με τον οραματισμό και τις ευχαριστίες επιφέρει ένα 80% των αποτελεσμάτων. Όταν κάνουμε χρήση βοτάνων πρέπει να χρησιμοποιούμε ρίζες (γείωση), βλαστό και φύλλα, (υπέργειο, στήριξη), καρπό, (ολοκλήρωση), προϊόν του καρπού, (λάδι). Αν δεν βρίσκουμε από το ίδιο βότανο χρησιμοποιούμε παραπλήσια. Πρέπει να θυμιατίζουμε, (αέρας), με το βότανο τον χώρο ή το αυρικό μας. Για την ολοκλήρωση της τελετουργίας εκτιθέμεθα στον ήλιο 5-10 λεπτά, με ρούχα ή όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα. Ρίχνουμε τρεις αστραπιαίες ματιές στον ήλιο οραματιζόμενοι τις πνευματικές ικανότητες που αντιπροσωπεύει αυτό το βότανο. Αν είναι ανατολή ή δύση μπορούμε να δούμε τον ήλιο περισσότερο. Επειδή όλη αυτή η τελετουργία είναι αποτρεπτική, θυμίζω ότι μόνο η απλή χρήση βοτάνων με τον οραματισμό αποδίδει 80%.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε πάρα πολλά για τα βότανα που μας ταιριάζουν, τις σχέσεις τους με τατσάκρας, τις πλανητικές επιρροές πέρα από μερικές τελετουργίες.

                               

Τα σπουδαιότερα βότανα και οι ψυχοπνευματικές επιδράσεις τους

Αλόη

Η αλόη χρησιμοποιείται για προστασία και τύχη. Μπορεί να καλλιεργηθεί σε γλάστρες και τοποθετημένες γύρω από το σπίτι να παρέχουν προστασία από ατυχήματα μέσα στο σπίτι.

Αγγελική

Η Αγγελική χρησιμοποιείται για προστασία. Καλλιεργείστε την στον κήπο για προσωπική σας φρουρά ή κάντε μπάνιο μαζί της για να αφαιρέσετε οποιεσδήποτε δυσάρεστες κατάρες ή μαγείες.

Αμύγδαλο

Το αμύγδαλο σχετίζεται με την σοφία, τα χρήματα, την καρποφορία, και την ευημερία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξόρκια ή να καεί ως θυμίαμα για να προσελκύσει την αφθονία. Να είστε προσεκτικοί και να καθορίσετε τον τύπο της αφθονίας που αναζητάτε.

Ανεμώνη

Η ανεμώνη παρέχει προστασία και επούλωση.

Αλφάλφα

 Το αλφάλφα Χρησιμοποιείται σε ξόρκια που αφορούν την ευημερία και τα χρήματα.

Astragalus

Ο Astragalus είναι ένα θρυλικό πνευματικό βοτάνο που τονώνει την καρδιά. Μπορεί να εξισορροπήσει την αρτηριακή πίεση, καθώς επίσης να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε καλύτερα το άγχος. Ο Astragalus είναι ένας θαυμάσιος ρυθμιστής για το σώμα. Διορθώνει τις ανισορροπίες και σας βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια.

Βασιλικός

Ο Βασιλικός είναι σύμβολο της γονιμότητας. Στην Ιταλία ο βασιλικός είναι γνωστός ως σύμβολο της αγάπης επειδή τα φύλλα μοιάζουν με καρδιές. Το βασιλικό ντέβα, (φυτικό πνεύμα), είναι προστάτης της οικογένειας και καίγοντας βασιλικό έλαιο ή αποξηραμένο βασιλικό θα βοηθήσει στην απομάκρυνση της αρνητικότητας από το σπίτι. Δημιουργεί μια συμπαθητική δόνηση και φοριέται συχνά για να βοηθήσει σε συγκρούσεις με άλλους ανθρώπους. Ο Βασιλικός διεγείρει το συνειδητό μυαλό να έλξει την ευτυχία. Ανοίγει τον μεσημβρινό της καρδιάς και καθαρίζει την ενεργειακή κίνηση μεταξύ της καρδιάς και των χεριών. Το βασιλικό έλαιο συνδέεται επίσης με την διόραση, την μαντεία και την ειλικρίνεια.

Βελανίδι

Το βελανίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γοητείες ή ξόρκια για καλή τύχη, προστασία, τη σοφία, και την προσωπική εξουσία.

Γανόδερμα (reishi) ...το θαυματουργό μανιτάρι!

Από τα 50 περίπου τονωτικά βότανα που αναγνωρίζονται στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το Reishi θεωρείται ένα από τα πιο ιερά, κερδίζοντας φανταστικά ονόματα όπως το Μανιτάρι της Αθανασίας και το Μανιτάρι της Πνευματικής Ικανότητας .
Αυτό είναι πιθανό επειδή πολλοί αξιοσέβαστοι ταοϊστές και μοναχοί έχουν ισχυριστεί εδώ και καιρό ότι το Reishi είναι ένας ισχυρός «τονωτικός Shen», το οποίο μεταφράζεται απλά σε ένα βότανο που «τρέφει το πνεύμα». Ενώ αυτό είναι ένας ισχυρισμός που δεν μπορεί να επαληθευτεί άμεσα από την επιστήμη, το Reishi έχει αποδείξει με συνέπεια τη δυνατότητα να χαλαρώνει βαθιά το νευρικό σύστημα, να ηρεμεί το μυαλό και να προκαλεί μια κατάσταση χαλαρής εστίασης, για την οποία έχει εκτιμηθεί από πνευματικούς αναζητητές, που θέλουν να ανακουφίσουν τα άγχη της καθημερινής ζωής. (Βλέπε: Γανόδερμα (reishi)...το θαυματουργό μανιτάρι!)

Γλυκάνισος

Το Γλυκάνισο χρησιμοποιήστε τον σε ένα μαξιλάρι ύπνου για την πρόληψη από ενοχλητικά όνειρα . Είναι καλό βότανο για να το προσθέσετε στο μπάνιο σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προστασία και την περισυλλογή σε θυμιάματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θυμίαμα κατά την επίκληση των σκεπτομορφών του Ερμή ή του Απόλλωνα.

Δάφνη

Η Δάφνη φέρνει καλή τύχη, τύχη, τη θεραπεία και την ανακούφιση από το στρες.


Δενδρολίβανο

Το δενδρολίβανο μπορεί να μην είναι βότανο που συνήθως σκέφτεστε για το τσάι. Το δεντρολίβανο εξουδετερώνει τις ανεπιθύμητες σκέψεις, ανυψώνει την αρνητική σκέψη υπέρ μιας θετικής στάσης και βοηθά με τη συγκέντρωση. Το δενδρολίβανο αντηχεί με το τσάκρα τρίτου οφθαλμού και απελευθερώνει την πίεση που περιβάλλει το πνευματικό σας μονοπάτι, καθιστώντας το ένα μεγάλο πνευματικό βότανο. 

Θυμάρι

Το θυμάρι είναι ένα άλλο πνευματικό βότανο που μπορεί να μην το θεωρείτε ρόφημα. Αυτό το τσάι ανοίγει τα κέντρα επικοινωνίας σας και αντηχεί με το τσάκρα του λαιμού για να σας βοηθήσει να μιλήσετε και να γράψετε με πάθος και σκοπό. Αν δυσκολεύεστε να εκφράσετε τον εαυτό σας, δοκιμάστε το τσάι από θυμάρι.

Ιβίσκος

Το τσάι ιβίσκου έχει μια υπέροχη έγχυση ρουμπίνι. Σας επιτρέπει να αποδεχτείτε την ευαίσθητη πλευρά σας. Γνωρίζετε ότι η ευαισθησία δεν είναι μια αδυναμία, είναι ένα πλεονέκτημα! Λαμβάνοντας υπόψη τις λεπτές ενέργειες γύρω σας, θα γνωρίζετε πολύ πιο εύκολα όταν πρέπει να προχωρήσετε. Ο ιβίσκος φέρνει μαζί με σας, τους αγαπημένους σας. Καλύπτει τις παλιές πληγές και προωθεί τη συγχώρεση.

Καλέντουλα 

Η καλέντουλα  είναι ένα ισχυρό πνευματικό βότανο που θα φέρει θεραπεία και θα ενεργοποιήσει τις έμφυτες θεραπευτικές σας ικανότητες. Όταν πίνετε καλέντουλα, στέκεστε ψηλά ως ισχυρός θεραπευτής. Αυτό το τσάι επισκευάζει την αύρα σας και φέρνει ενεργητική προστασία.

Καφές

Ο καφές το ποιο διαδεδομένο ρόφημα στον περισσότερο κόσμο. Στις χρηματιστηριακές συναλλαγές αναφέρεται μαζί με το χρυσό και το πετρέλαιο. Τις ιδιότητες του μπορείτε να τις βρείτε εδώ και τις χρήσεις του εδώ. Τις μαγικές ιδιότητες λίγο πολύ όλοι τους γνωρίζουμε. Αν δεν ξέρετε πηγαίνετε να σας που τον καφέ! Πέρα από αυτό οι άλλες ιδιότητες στηρίζονται κυρίως στον οραματισμό. Όπως ανακάτεψε τον καφέ με την φορά των δεικτών του ρολογιού όλα θα πάνε καλά. Με την αντίθετη φορά απομακρύνεται την αρνητικότητα. Αν μια γυναίκα δεν μπορεί να απολαύσει το σεξ ας θυμιάσει αιματίτη και ας τον αφήσει στο σεξουαλικό τσάκρας μισή ώρα, επαναλαμβάνοντας μερικές μέρες. Ας σπάσει τους κόκκους του καφέ σε ένα μήλο σκεπτόμενος ότι καταστρέφει μια αρνητικότητα και ας πιει το ρόφημα. 

Κέδρος

Χρήση σε ξόρκια και φυλαχτά για την προώθηση της δύναμη, τα χρήματα, την προστασία, θεραπεία και τον καθαρισμό.
Ο κέδρος αφαιρεί την αρνητική ενέργεια και φέρνει καλές επιρροές. Όταν καίγεται, ο κέδρος δρα ως καθαριστής, καθαρίζοντας την περιοχή στην οποία καίγεται και εκπέμπει ένα ευχάριστο άρωμα.
Είναι το κύριο βότανο καθαρισμού που χρησιμοποιείται στην τελετή χορού ήλιου Lakota. Πιστεύεται ότι βοηθάει τη διόραση, ξεκουράζει το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα και αποτρέπει την ασθένεια.
Χρησιμοποιείται επίσης εξωτερικά σε μορφή ελαίου ή αλοιφής για πονόλαιμους και θωρακική συμφόρηση ή κρυολογήματα. Όταν αναμειγνύεται με φασκόμηλο για ένα τσάι, καθαρίζει το σώμα από όλες τις λοιμώξεις, τα λουτρά κέδρου είναι επίσης πολύ θεραπευτικά.

Κεχριμπάρι

Κεχριμπάρι χρησιμοποιείται για την προστασία από το κακό και για την επιτυχία . Βοηθά να καθαρίσει το μυαλό και να φέρει ευημερία. Καίγεται ως θυμίαμα για να μετατρέψει τη έξαψη από αρνητική ενέργεια σε θετική ενέργεια.

Κλήθρα

Η Κλήθρα χρησιμοποιείται για ξόρκια προστασίας και τη μαντεία . Σχετίζεται με τη μουσική και τη μαγεία του καιρού, είναι ιερό για τις Δρυίδες . Μια σφυρίχτρα από κλήθρα δίνει το σφύριγμα του ανέμου.

Κρόκος

Το τσάι σαφράν είναι το πιο ακριβό βότανο στον κόσμο. Ευτυχώς, χρειάζεστε μόνο ένα μικρό ποσό για να κάνετε ένα πολύ ισχυρό πνευματικά ενεργοποιημένο τσάι. Ερευνητικές δοκιμές έχουν δείξει ότι ο σαφράν βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου και των συναισθημάτων της κατάθλιψης. Πνευματικά, ο κρόκος ξεκλειδώνει τα μυστήρια του Σύμπαντος, επιτρέποντάς σας να μάθετε βαθιές, εσωτεριστικές έννοιες. Αφυπνίζει και καθαρίζει όλα τα ενεργειακά σας κέντρα και σας συνδέει με τον Θεό, καθιστώντας το ένα ουσιαστικό πνευματικό βότανο για τον αναζητητή.

Copal

Copal χρησιμοποιούνταν ως ιερό θυμίαμα από τους Maya, (Aztec). Είναι στην πραγματικότητα ρητίνη δέντρου που είναι γλυκιά, πικάντικη, γήινη και ξυλώδη.  Οι Μάγια το χρησιμοποιούσαν ως τροφή για τους Θεούς. Ο καπνός Copal μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προστασία, καθαρισμό του σώματος και μαντεία. Το θυμίαμα Copal είναι ένα υπέροχο ενεργειακό εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια των διαλογισμών σας. Συνδέεται με το τσάκρα της κορυφής, εμβαθύνοντας στην συνείδησή σας και ενθαρρύνοντας τις καθαρές σκέψεις κατά τη διάρκεια του διαλογισμού. Το Copal βοηθά επίσης να ενισχύσει το αυρικό σώμα, αφαιρώντας όλες τις ενεργειακές εμπλοκές.

Κουρκουμάς

Η κουρκουμίνη είναι μια ένωση που βρίσκεται μέσα στον κουρκουμά, το οποίο γίνεται με άλεση της ρίζας του φυτού κουρκούμη. Η ρίζα κουρκούμη έχει χρησιμοποιηθεί ως αντιφλεγμονώδες στην Αγιουρβέδα και στην κινεζική ιατρική εδώ και αιώνες. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι η κατάθλιψη και το άγχος μειώθηκαν με εκχυλίσματα κουρκουμίνης, σε σχέση με το εικονικό φάρμακο πλασέμπο. Όπως και σε προηγούμενες μελέτες, η επίδραση στο άγχος ήταν μεγαλύτερη από την επίδραση στην κατάθλιψη.

Λεβάντα

Η Λεβάντα είναι ένα θρυλικό πνευματικά αναζωογονητικό βότανο που χαλαρώνει το μυαλό σας και σβήνει τη φωνή του εγώ. Είναι όμορφο πριν από ένα διαλογισμό, καθώς αντηχεί με το τσάκρα τρίτου ματιού, το κέντρο της διφωτεινότητας. Προκαλεί ψυχικά οράματα και διαισθητικές ιδέες. Η λεβάντα φέρνει μια βαθύτερη πνευματική κατανόηση . Αυτό το βότανο βοηθά να αποβάλλεις κάθε φόβο για να αγκαλιάσεις τα πνευματικά σου δώρα.

Λεμονόχορτο  

Το λεμονόχορτο  είναι ένα λιγότερο γνωστό πνευματικό βότανο που απομακρύνει τις περισπασμούς και την αναβλητικότητα. Εάν αγωνίζεστε να κάνετε κάτι και βρείτε πολλές δικαιολογίες για να μην το κάνετε, τότε χρειάζεστε τσάι λεμονόχορτου! Σας κάνει σαφή το  σκοπό που έχετε ώστε να μπορέσετε να εργαστείτε. Σας δείχνει επίσης το τεράστιο όφελος μιας εργασίας σας, που ολοκλήρωση αυτής θα εξυπηρετήσει τόσο εσάς όσο και τους άλλους. Το Lemongrass οξύνει την εστίασή σας και εμποδίζει τους ανθρώπους να διακόψουν τη σημαντική δουλειά σας.

Λεύκες Λουλούδια

Οι χρήσεις των μπουμπουκιών λεύκας στη λαϊκή μαγεία είναι πολλές και συνήθως επικεντρώνονται στην μαγεία της αγάπης. Αυξάνει την ψυχική ικανότητα για την επίτευξη της φυσικής εκδήλωσης των πνευμάτων. Η λεύκα είναι ένα από τα πολλά φυτά στους μαγικούς κήπους της Εκάτης και της Αρτέμιδος σύμφωνα με το μύθο. Θεωρήθηκε ένα ταφικό δέντρο από τους αρχαίους Έλληνες που σημαίνει ότι πιθανώς το χρησιμοποιούσαν ως ξύλο για να κάψουν προσφορές για τους νεκρούς και τα κλαδιά σε τελετές για να τιμήσουν τους νεκρούς. 
Μερικοί λευκοί μάγοι ή σαμάνοι χρησιμοποιούν τα κλαδιά για να διακοσμήσουν τον τελετουργικό χώρο, κάνουν στεφάνι από ένα λεπτό κλαδί και το φορούν κατά τη διάρκεια της τελετουργίας. Ο ατμός από το έγχυμα φύλλων ή μπουμπουκιών κατά την  εισπνοή απαλύνει τον λαιμό και τους πνεύμονες ή χρησιμοποιείται για την αύξηση ψυχικών δυνάμεων πριν από ένα τελετουργικό. Χρησιμοποιείται για αλοιφές ή θυμίαμα για την βελτίωση των ψυχικών ικανοτήτων.

Λιβάνι

Λιβάνι παράγει μια αυξημένη συνειδητοποίηση των πνευματικών πεδίων και εμβαθύνει σε κάθε κοσμική εμπειρία. Αυξάνει την προσωπική και πνευματική αγάπη και αυξάνει την ευαισθητοποίηση σε όλα τα επίπεδα, εμπνέοντας και αφυπνίζοντας τις πνευματικές αισθήσεις. Μειώνει το άγχος επισημαίνοντας ότι οι ζωές μας συνδέονται με περισσότερες από μία πραγματικότητες. Προωθεί την υψηλότερη συνείδηση ​​και είναι ιδανικό για χρήση πριν από το διαλογισμό. Το λιβάνι απελευθερώνει ισχυρούς κραδασμούς για προστασία και καθαρισμό. Αυξάνει τη θεϊκή σύνδεση και φέρνει την εσωτερική ειρήνη.

Μανδραγόρας

Μανδραγόρας αρχαίο μαγικό βότανο, δημοφιλές στις ταινίες του Χάρι Πότερ. Χρησιμοποιείται για προστασία, γονιμότητα, ευημερία και γοητεία. Δηλητηριώδης.

Μάραθο

Το μάραθο έχει από καιρό συνδεθεί με τη μακροζωία, το θάρρος και τη δύναμη. Εξασφαλίζει τις αρνητικές ενέργειες με τις ιδιότητες καθαρισμού του και παρέχει προστασία στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο ενώ παράλληλα ενισχύει τα υγιή όρια. Το μάραθο θεωρείται επίσης ότι βοηθάει να επηρεάσετε τους άλλους να εμπιστεύονται τα λόγια σας. Μάραθο συμβολίζει τη νίκη, τον ηρωισμό, την κολακεία, τη δύναμη, την αξιοπρέπεια, την αγριότητα στη μάχη και την επιτυχία. Μάραθο συνδέεται επίσης με την ζωτικότητα και ανδρεία. 

Μαντζουράνα

Μαντζουράνα χρησιμοποιείται για να βοηθήσει να δεχτείτε μεγάλες αλλαγές στη ζωή, να προωθήσει την ευτυχία και να ενισχύσει την αγάπη.

Μέντα

Το Peppermint είναι ένα κοινό αλλά ακόμα ισχυρό πνευματικό φυτό που σας βοηθά φέρνοντας εμπνεύσεις και νέες δημιουργικές ιδέες για το πώς μπορείτε να επιτύχετε τα όνειρά σας . Καθαρίζει και εξισορροπεί το ιερό τσάκρα και του ηλιακού πλέγματος, δίνοντάς σας εμπιστοσύνη και αυτοεκτίμηση.
Η μέντα βοηθά στην τόνωση των εκκριτικών αδένων και στην ηρεμία του στομαχιού. Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι όταν έχετε πιει ένα φλιτζάνι τσάι με μέντα που σας ενεργοποιεί πνευματικά, τα χέρια σας είναι πιο ζεστά. Αυτό δεν συμβαίνει όλη την ώρα, αλλά όταν συμβαίνει αυτό, δείχνει ότι η ενέργεια στα τσάκρα της παλάμης σας έχουν ξυπνήσει. Τα χέρια σας είναι πλέον πιο ευαίσθητα στην ενέργεια και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως φυσικό εργαλείο μαντείας.
Όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά και έχετε χειραψία, εμπιστευτείτε την εντύπωση που αισθάνεστε. Το τσάι με μέντα θα σας βοηθήσει να έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε αυτά τα διαισθητικά μηνύματα.

Μήλο

Μερικές φορές θεωρείται η τροφή των θεών. Τα μήλα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε πολλές μυθολογίες και είναι δεμένα με τους θεούς της γονιμότητας. Επίσης, θεωρείται η τροφή των νεκρών. Η μηλιά θεωρείται ιερό δέντρο από τους Δρυίδες.

Μολόχα

Μολόχα είναι το βότανο για την προσέλκυση καλοπροαίρετων πνευμάτων. Μέσα στην πρακτική λαϊκή μαγεία η ταπεινή μολόχα θεωρείται ένα ισχυρό βότανο εξορκισμού και χρησιμοποιείται για την εξόντωση των πνευμάτων, την αποτροπή της κατοχής και την προστασία ενός ατόμου από τις κατάρες. Οι καλύτεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το μολόχα είναι να κάνετε μια κρύα έγχυση από νωπές ρίζες ή να δημιουργήσετε μια αλοιφή από τα αποξηραμένα φύλλα.
Στεφανώστε τον εαυτό σας με μολόχα σαν κορώνα λουλουδιών όταν εκτελείτε υπαίθριες τελετουργίες επικαλούμενοι το πνεύμα του τόπου, μαγειρεύετε με φύλλα μολόχας για τα ιερά γλέντια σας, καπνίζετε τα αποξηραμένα φύλλα, κάνετε σιρόπι ή τονωτικά ποτά με τις ρίζες, προσθέστε μια μεγάλη ξηρή ρίζα στην ιατρική σας τσάντα ή το τελετουργικό κιτ, ή χρησιμοποιήσετε τα λουλούδια για να διακοσμήσετε τις προσφορές πνευματικών ποτών.

Παπαρούνα

Η παπαρούνα το κόσμημα του θεού ύπνου των αρχαίων Ελλήνων. Ιερό φυτό που συνδέεται με τις τελετουργίες της μετάβασης στον κάτω κόσμο.  Χρησιμοποιήθηκε ως ηρεμιστικό και παυσίπονο, για να ηρεμήσει την υστερία, να ελαφρύνει την μελαγχολία και να θεραπεύσει τους κολικούς, τη διάρροια και τους επίμονους σπασμωδικούς βήχες. Θεωρήθηκε επίσης ως ισχυρό Αφροδισιακό.  Οι άφθονοι σπόροι που κρύβονταν στην κάψουλα της στρογγυλής κοιλιάς θεωρήθηκαν από καιρό ως σύμβολο γονιμότητας και ευημερίας. Κατά τον μεσαίωνα είχε μεγάλη φήμη στην λαϊκή μαγεία. Χρησιμοποιούσαν τις παπαρούνες για να πάρουν προφητικά όνειρα για τον μελλοντικό σύζυγο.

Palo Santo 

Το Palo Santo έχει τις ενεργειακές καθαριστικές και θεραπευτικές ιδιότητες παρόμοιες με το φασκόμηλο και τον κέδρο. Είναι ένα ισχυρό φάρμακο που έχει διαδοθεί για την παραδεισένια παρουσία του, διατηρώντας γειωμένες και ξεκάθαρες ενέργειες. Χρησιμοποιείται σε τελετές ayahuasca , και η ανάλαφρη μυρωδιά σας καθαρίζει το μυαλό από τις αρνητικές σκέψεις και τις ενέργειες.  Το Palo Santo είναι ένα μυστηριώδες δέντρο που αναπτύσσεται στην ακτή της Νότιας Αμερικής και σχετίζεται με το Λιβάνι, το Μύρο και το Copal.
Στα ισπανικά, το όνομα σημαίνει κυριολεκτικά το "Holy Wood". Παραδοσιακά, το Palo Santo χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τα συνήθη κρυολογήματα, τα συμπτώματα της γρίπης, το άγχος, το άσθμα, τους πονοκεφάλους, το άγχος, την κατάθλιψη, τη φλεγμονή, τον συναισθηματικό πόνο και πολλά άλλα.

Περγαμόντο

Περγαμόντο χρησιμοποιείται σε ξόρκια και φυλαχτά που αφορούν χρήματα, ευημερία, την προστασία, σταματώντας τις παρεμβολές και βοηθούν τον ξεκούραστο ύπνο.

Πιπέρι Μαύρο

Πιπέρι χρησιμοποιείται σε ξόρκια και φυλαχτά για να εξορίσει την αρνητικότητα και την προστασία από το κακό. Επίσης χρησιμοποιείται σε εξορκισμό.


Πικραλίδα

Πικραλίδα ο φίλος του γιατρού, αλλά και ο φίλος της μάγισσας, η πικραλίδα χρησιμοποιείται στη λαϊκή μαγεία για να καλέσει πνεύματα. Χρησιμοποιήστε τη ρίζα για να καλέσετε τα χθόνια πνεύματα, τα φύλλα για να καλέσετε τα πνεύματα της φύσης και τα πνεύματα του μεσαίου χώρου, και τα λουλούδια και τους σπόρους για να καλέσετε τους θεούς, τα πνεύματα του ουρανού και τους ουρανούς. Κάνε μια επιθυμία έξω φωναχτά και χτύπησε το χνουδωτό σπόρο από μια πικραλίδα. Τα πνεύματα θα σας ακούσουν και θα απαντήσουν στις προσευχές σας, κάθε σπόρος που μεγαλώνει ενισχύει την πιθανότητα ότι η επιθυμία σας θα γίνει πραγματικότητα.
Η πικραλίδα χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της ψυχικής ικανότητας, ειδικά της διανοητικής ανδρείας. Χρησιμοποιήστε την πικραλίδα πριν να διαβάσετε τις κάρτες ταρώ, ή για να έχετε προφητικά όνειρα.                            

Συμπεριλάβετε παρασκευάσματα πικραλίδας ή θυμιάστε αποξηραμένη πικραλίδα πριν μιλήσετε με τα γνωστά σας πνεύματα, είτε πρόκειται για ζώα, φυτά, είτε για προγόνους. Η μέσα στον ήλιο αναπτυσσόμενη πικραλίδα, η αγαπημένη από τις μέλισσες, μπορεί να μας βοηθήσει στη σύνδεση με τη φύση, τη γη και τους κατοίκους της. Η πικραλίδα είναι πικρή, πεπτική, καθαριστική του αίματος, αποτοξινώνει το συκώτι και ενεργεί ως τονωτικό για όλο το σύστημά σας. Εκτός από το να είναι καλό για εσάς και γεμάτο βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και φάρμακα, μπορεί να μας βοηθήσει να μας φέρει πιο κοντά στους θεούς μας και τα γνωστά μας πνεύματα.

Προσθέστε τη ρίζα σε σκόνη ή τα αποξηραμένα λουλούδια και τα φύλλα σε μείγματα ή τσάγια καπνίσματος, εγχύστε τα πέταλα στο μέλι για να φάτε μια κουταλιά, τηγανίζετε ολόκληρα τα λουλούδια, βάλετε βάμμα από όλο το φυτό όταν δεν ανθίζει, χρησιμοποιήστε τη φρυγμένη ρίζα ως υποκατάστατο του καφέ με κρέμα γάλακτος και καφέ ζάχαρη. Χρησιμοποιείστε ρίζα από πικραλίδα σε τελετουργικό για ένα ταξίδι ανάμεσα σε εσάς και τα πνεύματα.

(Και μια από τις πολλές συγχρονικότητες είναι και το άρθρο, (H ρίζα της πικραλίδας λειτουργεί καλύτερα από τη χημειοθεραπεία;) το οποίο εμφανίστηκε στις 9.00μμ στις 13/05/18 όταν είχα τελειώσει την αναφορά μου στην πικραλίδα και έκανα διορθώσεις. Μπορείτε να δείτε το άρθρο Η επίδραση της σκέψης στο χωροχρονικό συνεχές έτσι θα έχετε εξήγηση σε αυτήν την συγχρονικότητα.
Η απάντηση είναι: Και βέβαια η δράση των βοτάνων είναι ήπια και δεν δύναται με σιγουριά να προκαλέσει θεραπεία καρκίνου. Αυτό όμως που τους διαφεύγει για να έχουμε το μέγιστο δράσης των βοτάνων, το έγραψα παραπάνω. Χρειάζεται οραματισμό των δυνατοτήτων του βοτάνου, ευχαριστίες, τελετουργία.Ψυχοσωματική ισορροπία του ασθενούς, σβήσιμο όλων των αρνητικών αποτυπωμάτων στο συνειδητό και ασυνείδητο. Μη ξεχνάμε το φαινόμενο πλασέμπο και αναφορές έως και 40% σε θεραπείες.Και πάλι όταν η ασθένεια έχει εκδηλωθεί στο σώμα η ιατρική παρακολούθηση είναι μονόδρομος και όλα τα άλλα είναι απλώς ενισχυτικά).

Ρίγανη

Η ρίγανη είναι ένα προστατευτικό βότανο με δύναμη να απομακρύνει τα ενοχλητικά άτομα, ειδικά εκείνα που μπορεί να επιθυμούν να παρεμβαίνουν στις προσωπικές χρηματοοικονομικές συναλλαγές σας. Επιπλέον, η ρίγανη λέγεται ότι έχει σημαντική δύναμη να διατηρεί το νόμο μακριά . Πολλοί άνθρωποι δεν θα ήταν με χωρίς αυτήν, όταν επιθυμούν να διεξάγουν ιδιωτικές επιχειρήσεις . Λένε ότι αν ο νόμος παρεμβαίνει στο έργο τους, αναμιγνύουν ρίγανη με φλοιό της Cascara Sagrada, τα καίνε με ξυλάνθρακα, και προσεύχονται για απαλλαγή πριν από την ημερομηνία του δικαστηρίου τους, έτσι ώστε τα πράγματα να έχουν αίσιο αποτέλεσμα γι’ αυτούς.    

Σαμπούκος άνθος, (Sambucus nigra)

Ο  Ζαμπούκοςδιατίθεται σε δύο μορφές, το μούρο και το λουλούδι. Το Elderberry (Ζαμπούκος) είναι ένα εξαιρετικό αντιικό. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, μας ενδιαφέρουν περισσότερο τα μεγάλα λουλούδια, καθώς συμβάλλουν στην αύξηση της εφίδρωσης.
Το παλαιότερο δέντρο έχει μια μακρά ιστορία συνδεδεμένη με τον αρχαίο μυστικισμό. Ακόμη και οι αγρότες θα αναφερόταν στο πνεύμα αυτού του δέντρου ως η «Παλαιότερη Μητέρα». Αυτό το πνευματικό βότανο έχει μια ισχυρή ενέργεια που ξυπνάει τη διαίσθησή σας και ανοίγει τα τσάκρα σας . Τα ώριμα λουλούδια έχουν κάποια σύνδεση με το κεφάλι και είναι εξαιρετικά για άτομα με συνεχή κρυολογήματα, ρινικές καταρροές ή πυρετό.


Σμύρνα – Μύρο ή Μύρρο

Μύρο ή Μύρρο ονομάζεται το αρωματικό ρετσίνι του δέντρου «Κομμιφόρος η μύρρα».  Γνωστό από την αρχαιότητα το μύρο ονομάζεται και σμύρνα ή βδέλλιο. Ήταν ένα πολύ ακριβό εμπόρευμα κάτι το οποίο φαίνεται και από τα δώρα των Τριών Μάγων στον νεογέννητο Ιησού Χριστό (λιβάνι, σμύρνα και χρυσός).
Το μύρο  χρησιμοποιούνταν εκτενώς στους Ναούς της αρχαιότητας ως κάτι που φαίνεται και από τους Ορφικούς ύμνους, στους οποίους μια σειρά Θεών καλούνται από το Μύρο. Του έχουν αποδοθεί πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και χρησιμοποιείται και από την Κινέζικη ιατρική, την ομοιοπαθητική και την αρωματοθεραπεία.

Sweetgrass

Το Sweetgrass, που ονομάζεται επίσης βόρειο γλυκόφυτο, χορτάρι βανίλιας, ιερό χορτάρι, γρασίδι Seneca και αλπικό γλυκόγαλο, καίγεται με φασκόμηλο για να καλωσορίσει τα καλά πνεύματα ειρήνης και αγάπης μετά την εξόντωση των κακών πνευμάτων. Είναι ένα από τα "τέσσερα ιερά φάρμακα", για τους αυτόχθονες πληθυσμούς της Βόρειας Αμερικής, ενώ τα άλλα τρία είναι o κέδρος, το φασκόμηλο και ο καπνός. 

Τζίνσενγκ Κορέας (Panax ginseng)

Κορεατικά ginseng (Panax ginseng) είναι ένα ισχυρό, τονωτικό πνευματικό βότανο που αξίζει πολύ σεβασμό. Διεγείρει και ξυπνά ολόκληρο το σώμα. Σε αντίθεση με τον τρόπο που διεγείρει η καφεΐνη, το κορεάτικο ginseng θεραπεύει και αποκαθιστά.
Τρέφει την καρδιά και καθαρίζει τα συναισθήματα  αδυναμίας. Το κορεατικό ginseng σάς επιτρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις άγχους με υγιεινό τρόπο και μάλιστα έχει δείξει ότι αυξάνει την πνευματική εγρήγορση και τη μνήμη. Λαμβάνοντας μια δόση λίγο πριν από ένα διαγωνισμό μπορεί να σας βοηθήσει να θυμάστε περισσότερες πληροφορίες, ένα αποτέλεσμα που γίνεται ακόμη πιο ισχυρό όταν το συνδυάσετε με ginkgo.

Τζίντζερ

Τζίντζερ τσάι απελευθερώνει θυμό και απογοήτευση. Σας βοηθά να αφήσετε τη δυσαρέσκεια και τη ζήλεια, φέρνοντάς σας σε έναν τόπο ευχαρίστησης και ισορροπίας.  


                            


Τσάι μαύρο

Οφέλη στην υγεία του μαύρου τσαγιού
Μειώνει τον καρκίνο, ρυθμίζει τον διαβήτηβοηθά στην άνοια και τη νόσο του Alzheimer αποτρέπει το εγκεφαλικό επεισόδιο, μειώνει την οδοντική πλάκα, προστατεύει τους πνεύμονες, μειώνει τη ζημιά μετά από έκθεση στο κάπνισμα
Μαγικές ιδιότητες του μαύρου τσαγιού
Ρυθμίζει την ροή του yin. Θάρρος. Διώχνει την πλήξη. Χρησιμοποιείται σε ξόρκια που ρυθμίζουν τη ροή των χρημάτων. Διεγείρει το συνειδητό μυαλό (με πιο ήπιο τρόπο από τον καφέ )
Τελετουργία για την ροή των χρημάτων. Παίρνετε το τσάι που θέλετε να κάνετε ρόφημα. Βάζουμε ελάχιστο κουκουρμά που αντιπροσωπεύει αφθονία και γείωση. Ελάχιστο χαμομήλι που επίσης συνδέεται με τη αφθονία, την άνθηση και την καρποφορία. Καπνίζουμε λίγο από το μείγμα στην αύρα μας. Ολοκληρώνεται οραματιζόμενοι την αφθονία που επιθυμούμε με ευχαριστίες και οραματισμό κοιτάζοντας αστραπιαία τον ήλιο. (Ήλιος,άνθη, λευκή μαγεία, φεγγάρι,γη, μαύρη). Πίνομε το τσάι του μείγματος ευχαριστώντας και οραματιζόμενοι την αφθονία σαν να την έχουμε. 

Τσάι πράσινο

Οφέλη στην υγεία του πράσινου τσαγιού
Προλαμβάνει και μειώνει τους τύπους καρκίνου, ενισχύει το μεταβολισμό, βοηθά στην απώλεια βάρους ή τον έλεγχο βάρους, μειώνει την LDL (κακή χοληστερόλη),  ρυθμίζει ντοπαμίνη και ρυθμίζει τα εγκεφαλικά κύματα, ωφελεί την καρδιά,  μειώνει την πιθανότητα εγκεφαλικού επεισοδίου.
Μαγικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού

Υγεία Μακροζωία. Σεξουαλική απόδοση. Ξόρκια για Αγάπη και Πάθος. Ενεργειακά ξόρκια.  Τα ξόρκια της αθανασίας.   Καθαριστικά ξόρκια, εξάλειψη της αρνητικότητας.

Dan Shen (Salvia miltiorrhiza)

Το Dan Shen (Salvia miltiorrhiza)  είναι ένα πνευματικό βότανο που έχει ισχυρή σχέση με την καρδιά. Εξισορροπεί την αρτηριακή πίεση και αποτρέπει την πηκτικότητα του αίματος σας. Το Dan Shen προστατεύει την καρδιά και μπορεί να μειώσει την ταχυπαλμία.
Αυτό το βότανο μπορεί να είναι χρήσιμο όταν οι άνθρωποι που έχουν έξαρση ενέργειας και είναι φαινομενικά θυμωμένοι και επιθετικοί. Ένα κόκκινο πρόσωπο που προέρχεται από θυμό ή υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι αυτό το βότανο είναι απαραίτητο.

Hawthorn (Crataegus monogyna)

Το Hawthorn (Crataegus monogyna) είναι ένα από τα πνευματικά βότανα που θεραπεύουν την καρδιά.  Σε φυσικό επίπεδο, προστατεύει τον καρδιακό μυ. Τροφοδοτεί αυτό το πολύτιμο όργανο, συμβάλλοντας στην ενίσχυση και ρύθμιση του. Συναισθηματικά και ενεργητικά, καταπραΰνει μια συναισθηματικά πληγωμένη καρδιά. Έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της θλίψης και δυσκολίες στις σχέσεις.  Το Hawthorn έχει μια απαλή ενέργεια, σαν έναν τρυφερό φίλο που σας δίνει υποστήριξη.

Τριαντάφυλλο

Το ροζ τσάι είναι ένα αρχαίο, ιερό πνευματικό βότανο που ανοίγει την καρδιά σας. Προσελκύει συμπόνια. Κατανόηση, αγάπη. Όταν πίνετε αυτό το τσάι, γνωρίζετε πολύ καλά τη γλώσσα σας. Κάθε λέξη που μιλάτε θα έχει την ουσία της αγάπης που συνδέεται με αυτήν. Όλες οι επικοινωνίες σας θα αναζωογονηθούν και θα επικεντρωθούν στην διευθέτηση. Θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε χρόνο για κουτσομπολιά ή αρνητικότητα. Αντ'  αυτού, θα γίνετε έμπνευση για όσους βρίσκονται γύρω σας που θα αναρωτιούνται γιατί είστε τόσο ειρηνικοί και στη συνέχεια θα θελήσετε να συμμετάσχετε σε αυτό το μονοπάτι της ηρεμίας.

Τσουκνίδα

Το τσάι της τσουκνίδας είναι ιδανικό για όταν αισθάνεστε κουρασμένοι και καταπονημένοι. Είναι μια εξαιρετικά θρεπτική έγχυση που υποστηρίζει το σώμα σας. Παρέχει ενεργειακή προστασία, δίνοντάς σας χρόνο να επαναφορτίσετε. Καθώς το σώμα και το μυαλό σας παίρνουν ενέργεια, μαθαίνετε νέους τρόπους χειρισμού καταστάσεων. Κατανοείτε τα μαθήματα που εμπλέκονται στην τρέχουσα κατάσταση σας και δεν θα χρειαστεί να τα επαναλάβετε.


Φασκόμηλο

Το Φασκόμηλο έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια για την εξουδετέρωση αρνητικών ενεργειών. Ο καπνός από το λευκό φασκόμηλο είναι γνωστός από τους Ινδιάνους της Βόρειας Αμερικής για την καθαρότητα του. Η φασκόμηλο εκπέμπει αρνητικά ιόντα, τα οποία βρίσκετε στον αέρα αμέσως μετά από μια καταιγίδα ή στον ωκεανό και προκαλούν την γνωστή ευεξία και μπορεί να έχει άμεση επίδραση στη μείωση του στρες. Μπορείτε να αλείψετε με αιθέριο έλαιο στα σημεία των τσάκρας του σώματός σας. Οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι γνώριζαν ότι ο καπνός παρείχε σοφία και ψυχική οξύτητα. Με τον καπνό ενός ραβδιού λευκού φασκόμηλου εξουδετερώνετε τις αρνητικές ενέργειες στο σπίτι σας. Τραβώντας απαλά τον καπνό γύρω από το σώμα σας και μέσα στο αυρικό σας πεδίο, μπορείτε να εξουδετερώσετε τις αρνητικές ενέργειες του αυρικού σας πεδίου. Τα ίδια οφέλη θα είχατε αν φυτεύατε φασκόμηλο γύρω από το σπίτι σας. 

Φύλλα αποξηραμένου φασκόμηλου έχουν χρησιμοποιηθεί για μακρά περίοδο στις σαμανικές τελετές ως τρόπος προστασίας και καθαρισμού του ιερού χώρου. Λέγεται ότι οποιαδήποτε σύγκρουση, οργή, ασθένεια ή κακό απορροφήθηκε από τον καπνό του φασκόμηλου, απελευθερώνεται από το ενεργειακό πεδίο ενός ατόμου. Το φασκόμηλο εξισορροπεί επίσης τα τσάκρα, αυξάνει τη χαλάρωση κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και καθαρίζει τον εαυτό σου από το ψυχικό και συναισθηματικό τραύμα. Η χρήση των φύλλων φασκόμηλου στο τσάι βοηθά στην ηρεμία, την εστίαση στο κέντρο του νου. Είναι επίσης αντιμυκικό, αντισηπτικό καθώς και στυπτικό.


Χαμομήλι

Το χαμομήλι βοηθά στην προσέλκυση αφθονίας. Αυτό το ευχάριστο γευστικό πνευματικό βότανο χαλαρώνει την νευρικό σας σύστημα και σας επιτρέπει να γίνετε δεκτικοί. Γίνεται χρήση σε ξόρκια και φυλαχτά για να φέρει την αγάπη, τη θεραπεία, και τη μείωση του στρες. Πασπαλίζεται γύρω από το σπίτι για την προστασία του και να διαλύσει τις κατάρες. Καίγεται ως θυμίαμα για διαλογισμό. Χρησιμοποιείται για τύχη σε τυχερά παιχνίδια και να προσελκύσει τον πλούτο.


Πηγές:



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα