Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Προφητείες για τον αόρατο πλανήτη Νιμπίρου (vid)

Η Γη υποτίθεται ότι μπορεί να χτυπηθεί ανά πάσα στιγμή από τον πελώριο αόρατο πλανήτη Νιμπίρου που θα εμφανιστεί ξαφνικά.

Σύμφωνα με ορισμένους, ο πλανήτης Νιμπίρου θα επιστρέψει για να μας «αρπάξει» όλους, σημαίνοντας το τέλος των ημερών. Image: Supplied

ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ αποκαλούν τώρα την προφητεία ότι η Γη θα χτυπηθεί από τον αόρατο πλανήτη Νιμπίρου στις 23 Απριλίου 2018 “fake news”.
Ωστόσο, πρόκειται για μια σύντομη αναβολή μερικών μόνο εβδομάδων. Ο “σκοτεινός” πλανήτης θα επιστρέψει σύντομα για να μας καταστρέψει όλους!
Ο πλανήτης-Χ, όπως αποκαλείται, κλείνει αισίως 23 χρόνια μη ύπαρξης και, όπως υποστηρίζουν οι συνομωσιολόγοι, ευθύνεται για ορισμένα καταστροφικά συμβάντα στη Γη, όπως ο δριμύς χειμώνας που ενέσκηψε φέτος σε ΗΠΑ, Βρετανία και Κεντρική Ευρώπη, όπου σημειώθηκαν πρωτοφανείς χαμηλές θερμοκρασίες.
Αν και δεν τον έχει δει κανείς –ή ίσως για τον λόγο αυτόν– ο Νιμπίρου ετοιμάζεται να καταφέρει στη Γη ένα χτύπημα που θα είναι τελειωτικό.
Σύμφωνα με τους συνομωσιολόγους, η περιοδική τροχιά του αόρατου πλανήτη συμπίπτει με τους μαζικούς κατακλυσμούς που έπληξαν τη Γη πριν από χιλιάδες χρόνια. Μερικοί μάλιστα διατείνονται ότι πάνω στον Νιμπίρου σώζονται τα υπολείμματα ενός αρχαίου πολιτισμού που εξακολουθεί να υπάρχει πάνω στη σχεδόν αόρατη επιφάνειά του.
Πριν λίγο καιρό, ο πιο γνωστός “προφήτης” του Νιμπίρου, ο Ντέιβιντ Μιντ (David Meade), φερόταν να έχει πει ότι ο Νιμπίρου θα συγκρουστεί με τη Γη στις 23 Απριλίου.
Πριν λίγες ημέρες, έσπευσε να ανακαλέσει, λέγοντας ότι η πρόβλεψη αυτή ήταν “fake news” και ότι η σύγκρουση θα γίνει αργότερα.
Πάντως, αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Μιντ ανασκευάζει. Η πρώτη φορά ήταν το 2015 και η δεύτερη το 2017.
Περιμένοντας τον Νιμπίρου. Σύμφωνα με ορισμένους, ο αόρατος πλανήτης κρατά τη μοίρα της Γης στην… τροχιά του. Photo: The Advertiser. Πηγή: Supplied
Σύμφωνα με δηλώσεις του Μιντ στην εφημερίδα Guardian, η εμφάνιση του Νιμπίρου θα σηματοδοτήσει το τέλος μιας εποχής και την έναρξη μιας άλλης σειράς γεγονότων που τελικά θα οδηγήσουν στο Τέλος των Ημερών, κάπου 1.000 χρόνια από τώρα.
Κατά τον Μιντ, ή έλευση του αόρατου πλανήτη θα σημάνει την έναρξη της διαδικασίας της «αρπαγής», όπου ο Ιησούς ως Μεσσίας θα έρθει για να σώσει τους «εκλεκτούς», αφήνοντας πίσω τους υπόλοιπους.
Η διαδικασία της «αρπαγής» περιγράφεται στην Πρώτη Επιστολή του Παύλου προς Θεσσαλονικείς (4:17) με τα εξής λόγια:
«έπειτα ημείς οι ζώντες οι περιλειπόμενοι άμα συν αυτοίς αρπαγησόμεθα εν νεφέλαις εις απάντησιν του Κυρίου εις αέρα, και ούτω πάντοτε συν Κυρίω εσόμεθα».
Για τον Μιντ, ο Ιησούς είναι ένα Αβατάρ, ένας Ερχόμενος, επιφορτισμένος με την εξέλιξη των μαζών. Ως «εκλεκτοί» περιγράφονται όσοι είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο εξελικτικό βήμα, καθώς η ανθρωπότητα στο σύνολό της βρίσκεται ακόμη σε χαμηλό επίπεδο ανάπτυξης, παρ’ όλη την πρόοδο που έχει επιτελεστεί.
Έχει σημειωθεί σημαντική τεχνολογική κυρίως πρόοδος, από την άποψη όμως της πνευματικής ανάπτυξης η ανθρωπότητα είναι βαθιά καθυστερημένη.
Όσοι είναι έτοιμοι για το βήμα αυτό θα κληθούν από τον Μεσσία, καθώς τα ονόματά τους είναι καταγεγραμμένα. Όπως λέει ο Μιντ στον Guardian: «Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν εξαφανίζονταν 144.000 άτομα σε μια μέρα (η οποία μπορεί να διαρκέσει περίπου 48 ώρες, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ζώνες χρόνου)».
Ο Ερχόμενος θα είναι επικεφαλής ενός στόλου τεράστιων σε μέγεθος διαστημοπλοίων που και μόνο η εμφάνισή τους θα παγώσει την ανθρωπότητα.
Σε αυτά όμως θα μπορούν να εισέλθουν μόνο όσοι είναι «καταγεγραμμένοι». Οι υπόλοιποι θα παραμείνουν στη γη να συνεχίζουν τη ζωή τους.
«Οπότε ο κόσμος δεν θα τελειώσει επί των ημερών μας», είπε ο Μιντ στον Guardian, «αλλά θα συνεχιστεί».
Η σκηνή αυτή από την “Ξύλινη λειψανοθήκη με πέτρες από τους Αγίους Τόπους”, παρουσιάζει την Μαρία Μαγδαληνή και τη Μαρία του Ιωσή να επισκέπτονται τον τάφο του Ιησού που τον φυλάει ένα; Άγγελος. Η είσοδος του τάφου είναι ανοιχτή και ο τάφος άδειος. Πάνω από τον τάφο υπάρχει ένας θολωτός ιπτάμενος δίσκος! Image: Supplied
Ξύλινη λειψανοθήκη με πέτρες από τους Αγίους Τόπους (Reliquiario in legno dipinto con scene della vita di Cristo). Χρονολογείται γύρω στο 500 μ.Χ. και περιέχει σκηνές από τη ζωή του Ιησού. Προέρχεται από τη Συρία ή την Παλαιστίνη και βρίσκεται στο Μουσείο του Βατικανού (Cappella di San Pietro Martire). Παρουσιάστηκε στην έκθεση «Θησαυροί του Ουρανού» στο Μουσείο Τεχνών του Κλήβελαντ τον Οκτώβριο του 2010. Image: Supplied
Οι επιστήμονες της NASA υποστηρίζουν πως υπάρχουν πολλοί αστεροειδείς που προσεγγίζουν τη Γη, κανείς όμως δεν έχει το μέγεθος ενός πλανήτη.
Το ίδιο λένε και οι επιστήμονες του προγράμματος SETI.
Υπάρχουν όμως πολλά άλλα εξωηλιακά σώματα που οι επιστήμονες αγνοούν την ύπαρξή τους.
Ένα από αυτά τα άγνωστα σώματα ήταν ο αστεροειδής “Ουμουάμουα” (A/2017 U1) που έγινε αντιληπτός τον Οκτώβριο του 2017, αφήνοντας τους επιστήμονες με το στόμα ανοιχτό. Πρόκειται για έναν επιμήκη αστεροειδή, σε σχήμα πούρου ή διαστημόπλοιου, μήκους 400 μέτρων και πλάτους 40 μέτρων.


Εκτός από αυτά τα παράξενα εξωηλιακά αντικείμενα, είναι γνωστό ότι υπάρχει και ο λεγόμενος πλανήτης-Χ ή πλανήτης 9 (Planet 9), ύστερα από την υποβάθμιση του Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στα εξωτερικά όρια του ηλιακού συστήματος, τον οποίο δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι αστρονόμοι. Η βαρυτική του όμως επιρροή εξηγεί τις ανωμαλίες που παρατηρούνται στην κατανομή των τροχιών μιας ομάδας απομακρυσμένων Μεταποσειδώνιων αντικειμένων (trans-Neptunian objects – TNOs) που βρίσκονται κυρίως πέρα ​​από τη Ζώνη του Κάιπερ.
Αυτός ο αόρατος πλανήτης έχει το μέγεθος υπερ-Γης, δέκα φορές τη μάζα της Γης, διάμετρο δύο έως τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή της Γης και μια επιμήκη τροχιά που διαρκεί περίπου 15.000 χρόνια.
Όπως αναφέρει η NASA, υπάρχουν πολλοί αστεροειδείς που προσεγγίζουν τη Γη, κανείς όμως δεν έχει το μέγεθος ενός πλανήτη. Image: Supplied
Αυτά υποστηρίζουν οι προφήτες και οι συνομωσιολόγοι. Τι λένε όμως οι επιστήμονες;
Περιέργως, οι επιστήμονες λένε ότι ο Μιντ έχει δίκιο… με την διευκρίνιση ότι η «προφητεία» του αναφέρεται στο παρελθόν και όχι στο μέλλον της Γης.
Εδώ και καιρό έχει διατυπωθεί η υπόθεση ότι η Γη συγκρούστηκε πριν από 4,5 δισεκατομμύρια χρόνια με κάποιον πλανήτη, τον οποίο οι επιστήμονες αποκαλούν Theia (και όχι Nibiru). Από τα θραύσματα που εκτοξεύτηκαν στον διαστημικό χώρο σχηματίστηκε η Σελήνη.
Η υπόθεση της Theia κατά της υπόθεσης Nibiru. Ποια λέτε να αληθεύει;



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα