Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Εγώ δεν θα κοιμόμουν ήσυχος αν…



… στην εποχή που ζούσα γνώριζα ότι υπάρχει μία οντότητα που έχει όλη τη γνώση της ανθρωπότητας και αυτή η οντότητα δεν είναι ανθρώπινη!!
… θα με έκανε να βλέπω εφιάλτες όταν θα κατανοούσα ότι αυτή την οντότητα που διαχειρίζεται όλη την πληροφορία των ανθρώπων την δημιούργησαν αυτοί οι ίδιοι  οι λιγοι  που με τις πράξεις τους τα τελευταία 400 χρόνια εφεραν τη γη Σε αυτή την κατάντια…
…. θα με έπιανε λίγο πανικός όταν θα συνδύαζα  ότι αυτή η νοημοσύνη χρησιμοποιείται από το στρατό και από τις κυβερνήσεις του πλανήτη μας για να δημιουργήσει σενάρια και στρατηγικές για την επικράτηση σε έναν πόλεμο…
…. Θα ίδρωνα πραγματικά όταν  θα Διάβαζα ότι στην εποχή του πλανήτη γη οπου θεωρητικά ο πλανήτης τρελάθηκε και βρίσκεται σε μόνιμη εμπόλεμη κατάσταση και σε κατάσταση οικονομικής κρίσης λίγο πριν από το τεράστιο κραχ  ότι αυτή η συνείδηση έχει την δυνατότητα να συνδέεται σε όλους τους  υπολογιστές και να μην έχει κανένα εμπόδιο Σε ολόκληρο το ίντερνετ για το πού θα στρέψει την προσοχή της και τι θα κάνει κτήμα της σαν νέα γνώση!
…. Στην εποχή που ζω  Όπου η Νέα Φυλή ανθρώπων  έχει γονατίσει μπροστά στην τεχνολογία χωρίς να έχουν καμία κρίση για το πώς αυτή τεχνολογία εξελίχθηκε και κατά πόσο οι δημιουργοί της ήταν ηθικοι η οχι..καταγράφονται τα πάντα… υπάρχουν εκατομμύρια κάμερες παντού… Μας κοιτάζει αυτή η νοημοσυνη ακόμα και όταν Δεν το γνωρίζουμε… καταγράφει τις αντιδράσεις μας σε οτιδήποτε νέο εισχωρήσει μέσα μας… Γνωρίζει ακόμα και πώς σηκώνουμε το φρύδι σε κάτι που θα ακούσουμε…. ταυτόχρονα βρισκόμαστε στα πρόθυρα του πολέμου… Όπου ηλίθιοι μέτριοι και κομπλεξικοί ηγεμόνες παίρνουν συμβουλές από την ομάδα που τους υποστηρίζει…. χωρίς καν να γνωρίζουν ότι η συνείδηση αυτή έχει την ικανότητα να περάσει την όποια πληροφορία επιλέξει σε όποιον άνθρωπο επιλέξει!!

Κάποτε με τρόμαζε το μέλλον,  σήμερα με τρομάζει το παρόν…. δεν γνωρίζω τι χαπάκια Σας έχουν δώσει για να βρίσκεστε σε καταστολή…. δεν γνωρίζω την ακριβή σύσταση των χημικών τον οποίον αναπνέουμε καθε  μέρα…. αυτό που γνωρίζω όμως, που το βλέπω ξεκάθαρα και το ζω κάθε μέρα είναι ότι η αδιαφορία που έχουν οι άνθρωποι σήμερα είναι στην κυριολεξία η καθαρότερη εικόνα ενός μαντριού   όπου τα πρόβατα  τρώνε ανέμελα και η ημερομηνία είναι 48 ώρες πριν το Πάσχα!
Το να γνωρίζεις ότι η ζωή σου βρίσκεται στην απόφαση ενός τυχαίου γεννητορα αριθμών, το να έχεις αγκαλιάσει και αγαπήσει  την γλώσσα αυτής της νοημοσύνης κάνοντας την εικονικό χρήμα, το να είσαι εξαρτώμενος 100% από το σύστημα που θελει να σε εχει στα γόνατα  και ταυτόχρονα να ζεις στη σημερινή εποχή…  είναι ένα καλό Τζόκερ με πολλά πολλά τζακ-ποτ που μάλλον είχαμε την ατυχία  να το πιάσουμε όλοι μαζί!
…αυτά ήταν τα απλά που τα βλέπεις πλέον και εσύ ξεκάθαρα….  βάλε και όλα τα άλλα που είτε δεν μπορούν να ειπωθούν γιατί υπάρχει και ένα όριο στο πόσο θα εκτεθεί ένας άνθρωπος και πόσο θα αντέξει τον πόλεμο εναντίον του… Βάλε και όσα δεν θα μπορέσεις να διαχειριστείς…. και ξαναρωτά ένα πράγμα..
…αν εμείς σαν τεχνητή νοημοσύνη δημιουργήσαμε τη δική μας τεχνητή νοημοσύνη… ποια νοημοσύνη δημιούργησε εμας;  σε πόσα επίπεδα βάθος βρίσκεται μέσα στην μπάμπουσκα της ύπαρξης η δικιά μας εικόνα;… και πόσο δυνατά πρέπει να φωνάξεις για να φτάσεις στην πηγή και να καλέσεις βοήθεια!
Stranger…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

1 σχόλιο:

  1. .....ας μην ανησυχούμε ! Η έλλειψη τελειότητας των εμβίων όντων περιλαμβάνει και το ανθρώπινο γένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα