Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

Είμαστε αστρόσκονη !


Γεια σας φίλες και φίλοι μου
Η συνεχής κριτική είναι ένας από τους λόγους που κάνουν την ενέργειά μας να μην είναι αρμονική και οδηγεί σε προβλήματα τόσο την υγεία όσο και τη ζωή μας.

Ο καθένας μας σε οτιδήποτε λέει ή κάνει είναι «σωστός» για κάποιους και «λάθος» για κάποιους άλλους. Αυτό δεν θα πρέπει να χαλάει την δική μας αρμονία. Η αποδοχή, όπως όλοι ξέρουμε, οδηγεί σε ηρεμία και ειρήνη τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό μας κόσμο.

Είναι ελεύθερος ο καθένας να εκφράζει την άποψή του, αρκεί να μη προσπαθεί να την επιβάλει. Η άσκηση στην μη κριτική και την αποδοχή, είναι από τις πιο δύσκολες ασκήσεις που οδηγούν σε ηρεμία και υγεία.

Μην παρεξηγηθούν όμως τα πιο πάνω. Δεν σημαίνει αυτό πως θα πρέπει να μένουμε άπρακτοι μπροστά σε καταστάσεις που δεν μας αρέσουν. Πρέπει να δεχόμαστε πως ο καθένας είναι ελεύθερος να σκέφτεται και να δρα όπως εκείνος νομίζει, αλλά,  στην περίπτωση που έχουμε αντίθετη άποψη, αντί να χαλάμε την ενέργειά μας με άσκοπη κριτική, είναι καλύτερο να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τους άλλους γύρω μας, για να αλλάξουμε την κατάσταση. Έτσι εμείς θα νιώθουμε καλά, θα έχουμε ενθουσιασμό και σκοπό, πράγματα που βελτιώνουν την ενέργειά μας και οδηγούν σε υγεία και καλή ζωή.

Λίγοι είναι αυτοί που μπροστά σε καταστάσεις που δεν τους αρέσουν, αποφασίζουν να δράσουν και να κάνουν κάτι, έστω και μικρό για την αλλαγή της κατάστασης προς την κατεύθυνση που εκείνοι θεωρούν καλύτερη. Συνήθως αναλώνονται σε κριτικές και παράπονα, πιστεύοντας πως δεν είναι δική τους ευθύνη η αλλαγή που επιθυμούν.

Και όμως ΕΙΝΑΙ!

Ο καθένας μας, μοναδικός και ανεπανάληπτος καθώς είναι, μπορεί να βάλει το δικό του λιθαράκι στην ανθρώπινη κοινωνία. Και έχει χρέος να το κάνει, γιατί μόνο τότε η ζωή του αποκτά νόημα και αξία. Δεν πρέπει κανένας να νιώθει μικρός και ανήμπορος. 

Μπορεί οι διάφορες εξουσίες, πολιτικές, θρησκευτικές κ.λπ να φροντίζουν σταθερά, με τον τρόπο τους και για τα οφέλη τους, να νιώθουμε μικροί και ανήμποροι, όμως η αλήθεια είναι πως είμαστε όλοι αστρόσκονη!  Είμαστε συστατικά αυτού του εκπληκτικού σύμπαντος! Έχουμε μέσα μας τη δύναμή του!
Η καινούργια φυσική το έχει αποδείξει, πια. Μένει να το ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ!

Με αγάπη


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα