Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ!


Αν ακούσετε πως κάποιο σημαίνον πρόσωπο πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή, τότε να είστε καχύποπτοι..
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ!
Πέντε πρώην πράκτορες της CIA περιγράφουν πώς η αρχική τους υπερηφάνεια και ο ενθουσιασμός στην εξυπηρέτηση του έθνους τους, μετατράπηκε σε αγωνία και τύψεις, όταν συνειδητοποίησαν ότι στην πραγματικότητα υπονόμευαν τη δημοκρατία με τη δολοφονία αθώων πολιτών στο όνομα της "εθνικής ασφάλειας"..
Το κορυφαίο μυστικό όπλο της CIA χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή παράνομων δολοφονιών χωρίς να αφήνει ίχνος αποδείξεων. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο όπλο είναι ένα πιστόλι που ρίχνει ένα μικρό δηλητηριασμένο βέλος προκαλώντας καρδιακή προσβολή στον στόχο, σύμφωνα με μαρτυρία από ένα σύντομο βίντεο κλιπ που τέθηκε ενώπιον του Κογκρέσου, αποκαλύπτοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της CIA και του βαθέος κράτους.

Το βέλος διαπερνά όλα τα είδη ένδυσης και δεν αφήνει κανένα ίχνος, παρά μια μικρή κόκκινη κουκκίδα πάνω στο δέρμα. Με τη διείσδυση του θανατηφόρου βέλους, το άτομο στόχος δυνατόν να αισθανθεί σαν ένα τσίμπημα από κουνούπι, ή ακόμα και τίποτα. Το δηλητηριώδες βελάκι αποσυντίθεται εντελώς κατά την είσοδό του στον στόχο και το θανατηφόρο δηλητήριο εισέρχεται ταχέως στην κυκλοφορία του αίματος προκαλώντας του καρδιακή προσβολή. Μόλις η ζημιά γίνει, το δηλητήριο μετουσιώνεται γρήγορα, ούτως ώστε η αυτοψία να είναι σχεδόν αδύνατο να ανιχνεύσει ότι η καρδιακή προσβολή προήλθε από οτιδήποτε άλλο εκτός από φυσικά αίτια..


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα