Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ…. Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (μέρος… ΒΗΤΑ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Στο Γαλαξιακό μας Διάστημα… έχουμε και τις «Αθάνατες» Ψυχές, αυτές που δημιουργήθηκαν στις Ανώτερες Διαστάσεις και προέρχονται από την Μία και Μοναδική Θεϊκή Πηγή της Δημιουργίας. Είναι λοιπόν αυτές οι Ανώτερες (Ψυχές)… που αφυπνίζονται εδώ πρώτες (…από το σπήλαιο του Πλάτωνος) δηλαδή… «αυτοί που αφυπνίζονται και ενεργοποιούνται… πρώτες πρώτες.
Για να γίνει λίγο πιο κατανοητός σε αυτό… θα σας αναφέρω το εξής:
Η μία εν γένει Ιδέα, η Πρώτη Αιτία του Σύμπαντος Κόσμου, το Εν, συλλαμβάνει την Ιδέα της Δημιουργίας των Συμπάντων. Αυτή λοιπόν η Πρώτη Αιτία… είναι ο Ένας και Μοναδικός «Θεός», όπως εμείς εδώ τον αποκαλούμε εδώ στην Γαία. Ο «Θεός» αυτός… είναι ο Πρώτος Δημιουργός. Δημιουργεί όμως τον «Δεύτερο Θεό» – Δημιουργό… όπου αναλαμβάνει να δημιουργήσει τα Αρχέτυπα, δηλαδή τα πρωτότυπα «καλούπια» του Σύμπαντος Κόσμου… στις Ανώτερες Διαστάσεις. Αυτά λοιπόν είναι τα Αρχέτυπα είναι Αιθέρια… και τ’ όνομα του Δεύτερου Δημιουργού είναι… «Φάως»… που εκφράζει ακριβώς και δημιουργεί το Φως. Αυτός λοιπόν ο «Δεύτερος Δημιουργός»… είναι γνωστός σ’ εμάς με το όνομα… «Δίας-Ζεύς» (ο Δίδων Ζωή). Από εκείνον λοιπόν… εκπορεύονται όλοι οι υπόλοιποι θεοί – Δημιουργοί… όπου αναλαμβάνουν μαζί του… την Δημιουργία του «Αιθέριου - Κρυστάλλινου Σύμπαντος Κόσμου». Αυτό το Αιθέριο Κρυστάλλινο Σύμπαν… δονείται από την 5η διάσταση και επάνω. 

Μετά λοιπόν την δημιουργία των Αρχέτυπων, το Αιθέριο Κρυστάλλινο (με την έννοια της καθαρότητας και της διαφάνειας) Σύμπαν… προεκτείνεται στην 4η διάσταση λαμβάνοντας όμως μορφή… Αιθέρια-Υλική. Το Σύμπαν αυτό συμπυκνώνεται και λαμβάνει το όνομα «Αιθερικό». Σ’ αυτό λοιπόν ενυπάρχουν Αιθερικές μορφές των Αρχέτυπων. Οι Αιθερικές αυτές μορφές εμπεριέχουν ένα είδος Αιθερικής Ύλης… δηλαδή «Αιθέρα»… δηλαδή είναι σε μία συμπυκνωμένη μορφή. 
Από την 4η διάσταση λοιπόν… η Αιθερική αυτή μορφή κατέρχεται στην κατώτερη… 3η διάσταση… όπου λαμβάνει και την συμπυκνωμένη μορφή ύλης… δηλαδή αυτή την «ψευδεπίγραφη» που βλέπουμε εμείς σήμερα. [Για να καταλάβουμε κάπως αυτό σας αναφέρω ένα παράδειγμα π.χ. τα μάτια μας… τα οποία συλλαμβάνουν «εικόνες» και αποτυπώνονται στον εγκέφαλο… αλλά στην ουσία οι «εικόνες» αυτές έρχονται και περνούν μέσα από τα μάτια μας ως είδωλα και μάλιστα αντεστραμμένα ως προς την αρχική εικόνα που βλέπουμε και μην ξεχνάτε ότι τα μάτια μας έχουν μία οπτική να βλέπουν από επάνω προς τα κάτω την κάθε εικόνα. 

Οι φωτεινές ακτίνες του Ήλιου… από το κάθε αντικείμενο καταλήγουν στο μάτι μας, αφού περάσουν πρώτα από τον κερατοειδή χιτώνα και την κόρη του ματιού μας και συγκεντρώνονται πίσω στον αμφιβληστροειδή χιτώνα. Αυτό το σημείο ξέρουμε ότι είναι γεμάτο νευρικά κύτταρα, τα οποία στέλνουν μηνύματα μέσω των οπτικών νευρών στον εγκέφαλο μας, έτσι ώστε να γνωρίζουμε τι ακριβώς βλέπουμε. Το όργανο αντίληψης λοιπόν είναι τα μάτια μας… ενώ το αντικείμενο της αντίληψης μας είναι το φως. Από τις υπόλοιπες αισθήσεις που ήδη έχουμε στο σώμα μας… είναι το πιο σημαντικό αισθητήριο όργανο μας, γιατί με αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτός ο εξωτερικός χώρος… της 3ης Διάστασης του Υλικού μας χώρου. 
Περίπου το 30% του ανθρώπινου εγκεφάλου μας ασχολείται με την επεξεργασία και ερμηνεία των ερεθισμάτων της όρασης… οπότε γι’ αυτό μας δόθηκαν τα μάτια… για να αντιληφθούμε όχι μόνον το οπτικό ερέθισμα… αλλά και το πνευματικό το οποίο χρειάζεται το φως του Δημιουργού «Φάως»… που είναι ο Δίας Ζεύς… ο οποίος «Διαχωρίζει» και «Ζευγνύει» την ύλη… διότι το κάθε ωάριο ωριμάζει και ελευθερώνεται κάθε 28 μέρες (που είναι η έμμηνος κύκλος που επαναλαμβάνεται μέχρι την εμμηνόπαυση) και αυτή η διαδικασία γίνεται όπως ξέρουμε εναλλάξ και στις 2 ωοθήκες. 
Μετά λοιπόν την απελευθέρωσή του, το ωάριο προχωρεί στον ωαγωγό για να καταλήξει στη μήτρα. Με την παραγωγή και την ελευθέρωση του ωαρίου παρατηρείται μία αύξηση της έκκρισης ορμονών από την ωοθήκη, που προκαλούν πάχυνση και εμπλουτισμό με αίμα του βλεννογόνου του τοιχώματος της μήτρας.
 Οι αλλαγές όλες αυτές προετοιμάζουν την μήτρα να θρέψει το έμβρυο… εάν φυσικά το ωάριο γονιμοποιηθεί. Για να γίνει λοιπόν η γονιμοποίηση του ωαρίου… χρειάζεται κατά τη σεξουαλική επαφή… το πέος (που ζευγνύει), να βρίσκεται σε στύση και τα σπερματοζωάρια να εισχωρήσουν μέσα στη μήτρα, όπου θα βρίσκονται εκεί 72 ώρες. 
Σε αυτό λοιπόν το διάστημα… το «σπερματοζωάριο» πρέπει να γονιμοποιήσει το ωάριο. Εάν το ωάριο δεν γονιμοποιηθεί, η προετοιμασία της μήτρας δεν χρειάζεται και αρχίζει μια αντίστροφη διαδικασία απομάκρυνσης διαμέσου του κόλπου, των ουσιών (βλέννα) και του αίματος που μαζεύτηκε. Μετά την καταστροφή του ωαρίου… ωριμάζει νέο ωάριο. 
Όμως η σεξουαλική-ερωτική επαφή δεν ξεκινάει μόνον με τη πράξη… διότι είναι μία διαδικασία προετοιμασίας… όπου η διάρκεια των ερωτικών φιλιών που ανταλλάσσονται σ’ ένα ζευγάρι… μέσω του σάλιου (φερομόνες) ή αλλιώς ορμόνες της ευτυχίας… δημιουργούν το κατάλληλο εκείνο κλίμα και την ίδια στιγμή ο εγκέφαλος μας νιώθει μία τέτοια «πληρότητα», ώστε απελευθερώνει δυο ορμόνες την γνωστή μας «ωκυτοκίνη», που είναι γνωστή και σαν «ορμόνη της αγάπης» και την «κορτιζόλη», η οποία ρυθμίζει τα επίπεδα του άγχους στον οργανισμό μας. 
Εάν ζευγάρια ανταλλάσσουν πολύ συχνά ερωτικά φιλιά, περνάει από το μυαλό τους κάποιες ευχάριστες σκέψεις κι έτσι αυξάνεται το αίσθημα της εφορίας και της ανακούφισης… ώστε να προετοιμαστεί όχι μόνον το σώμα… αλλά και το αιθερικό σώμα… διότι αμέσως μετά θα γίνει ανταλλαγή ενεργειών… όπου τα δύο «σώματα» γίνονται ένα. 
Εδώ να σημειώσω… όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο μου… παίζει με ποιον ή ποια συνευρισκόμαστε κάθε φορά… διότι οι «αύρες» μας ενώνονται και η αδύνατη αύρα… «ρουφάει» από την πιο ισχυρή… ώσπου να υπάρξει μία ισορροπία 50% . 
Μόλις τελειώσει λοιπόν η σεξουαλική πράξη… τότε αφού γίνει η όλη διαδικασία… η γυναίκα μένει έγκυος για εννέα μήνες… που ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο αυτό… διότι μας υπενθυμίζει τη θέαση του αριθμού ΕΝΝΕΑ [ΕΝ-ΝΕΑ(ρχή)]… με τη λιγότερη διάρκεια τους επτά μήνες (επαμηνήτικο μωρό)… διότι μετά από αυτή τη διάρκεια ολοκληρώνονται όλα τα όργανα του σώματος του εμβρύου… όπου και ο σεπτός αυτός ιερός αριθμός 7 (ΕΠΤΑ) μας δηλώνει την ιερότητα του… αφού «αγιάζει» και ολοκληρώνει την «αιθερική» διαδικασία… ώστε να προετοιμάσει το ΕΜΒΡΥΟΝ… να γίνει ένα ΟΝ… έτοιμο για να βγει από τη μήτρα (σκοτάδι)… στο φως… του «Φαώς» … για να δει το (ΦΩΣ)… που έχει επτά χρώματα (ίριδα)… όπου και τα επτά ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρας)… τα οποία όλα μαζί δημιουργούν το λευκό φως… και την περιρρέουσα ΑΥΡΑ που περικλείει γύρω από το σώμα μας. 
Οπότε στη Δημιουργία βλέπουμε ότι ο Δίας-Ζεύς… (διαχωρίζει και ζευγνύει) όχι μόνον το σπερματοζωάριο με το ωάριο… αλλά μας υποδεικνύει ώστε να κάνουμε κατανοητό ότι η ερωτική αυτή διαδικασία έχει σημαντική ουσία και σημασία στην ύπαρξη των Όντων και μέσα σε ολόκληρο το Σύμπαν… όπου συμβολικά στη Μυθολογία… ο Δίας συνευρίσκεται με άλλες «γυναίκες»… διότι δημιουργεί τις διαδικασίες εκείνες ως «πατέρας» και «Θεών» και «Ανθρώπων»… όπου οι Ελληνικοί Μύθοι μας παρουσιάζουν τον Δία να έχει πολλές ερωτικές σχέσεις με διαφορετικές γυναίκες… όπου γέννησε και πολλούς απογόνους, ενώ είναι χαρακτηριστικό είναι ότι ποτέ κανένας μα κανένας μύθος δεν έχει παρουσιάσει τον Δία ως άκαρπο… όπου μάλιστα άλλαζε και μορφή του για να πλησιάσει και να ενωθεί με τις ερωμένες του… για να μας υποδείξει τη διαχρονικότητα και τη ροή κίνησης που υπάρχει μέσα στο αέανο Σύμπαν. ]
Έτσι λοιπόν από αυτή την «Πηγή» Δημιουργίας… προέρχονται κι όλες οι Αθάνατες Ψυχές που προανέφερα. Τώρα… οι Υλικές αυτές (Ψυχές)… δηλαδή αυτές που δημιουργήθηκαν στις τέσσερις διαστάσεις της ύλης (γη-ύδωρ-αήρ-πυρ), έχουν το δικό τους «φως» και το δικό τους (θεό). Το φως όμως αυτό… προέρχεται από χαμηλότερες δονήσεις και αναπαράγει το δικό τους χαμηλότερο (θεό). Ένα (θεό) όμως… που δεν δημιούργησε… αλλά προσέξτε… δημιουργήθηκε από τους κατώτερους (θεούς) δημιουργούς τους λεγόμενους «αποστάτες» της Θεϊκής Δημιουργίας (γνωστούς σ’ εμάς… ως επικυρίαρχους), μόνο και μόνο για να μπορέσουν να εγκλωβίσουν τις (Ψυχές) μας… μέσα στο Υλικό μας Σύμπαν και να τρέφονται από την δική μας δόνηση, για να συνεχίσουν να υπάρχουν μέσα (το Σύμπαν)… δηλαδή στο χωροχρόνο… οπότε χρησιμοποιούν «εμάς» ενεργειακά ως τροφή τους… σαν δηλαδή μια «Διατροφική Αλυσίδα». 
Να ξέρετε λοιπόν… ότι σε κανένα ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ… δεν θέλει να είναι και να εξυπηρετεί μια τέτοια διαδικασία… μιας και καταστρατηγείται κι ο ΝΟΜΟΣ του Σύμπαντος Κόσμου. Διότι σε διαφορετική περίπτωση… το «Υλικό» αυτό Σύμπαν θα διαλυθεί… και μαζί με αυτό και οι Υλικές (Ψυχές)… αλλά συγχρόνως και οι επικυρίαρχοι.
Γι’ αυτό λοιπόν και οι «Ολύμπιοι»… που βρίσκονται τώρα από τη 5η διάσταση και επάνω… μας παραοτρύνουν…: «Ανεβάστε τις Δονήσεις σας». Επίσης οι «Ολύμπιοι»… μετά από «εντολή» του Πατέρα μας Δία-Ζευ, (ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ-ΖΕΥΞΙΣ)… μας αναφέρουν ότι δίδεται η «άδεια»… ακόμα και στις Υλικές αυτές (Ψυχές), δηλαδή αυτές που δημιουργήθηκαν μέσα στο Υλικό μας Σύμπαν… εφόσον όμως μετουσιώσουν ένα μεγάλο ποσοστό των υλικών τους καταγραφών… τους επιτραπεί δηλαδή η είσοδος στην 5η διάσταση. Το ξέρω ότι τέτοια γραφόμενα… που σε αρκετούς να μην είναι και τόσο κατανοητά… αλλά όμως προτού τ’ απορρίψουν όλα αυτά… ας τα έχουν όμως υπ’ όψιν τους… στο πίσω μέρος του μυαλού τους.
 Είναι σαν τη «Πληροφορία» που δεχόμαστε κάποια στιγμή… που ενώ είμαστε μικροί… και πάμε στο σχολείο… έρχεται ο δάσκαλος μας… και μας εξηγεί ότι η Γαία γυρίζει… κι εμείς δεν μπορούμε στην αρχή να το καταλάβουμε αυτό πλήρως… διότι λέμε καλά εμείς… γιατί δεν γυρίζουμε ταυτόχρονα κι εμείς… αλλά μεγαλώνοντας όμως και μαθαίνοντας περισσότερα πράγματα… αρχίζουμε να αποδεχόμαστε ότι πράγματι η γη γυρίζει… κι ας μην φαίνεται αυτό. Κάπως έτσι… είναι και με την αποδοχή των «Γνώσεων» που λαβαίνει ο καθένας μας ξεχωριστά… αλλά και ο καθένας μας βρίσκεται όμως σε διαφορετικό σημείο… π.χ. εάν είσαι σ’ ένα τρένο με 1.000 βαγόνια… αυτοί που είναι ήδη μπροστά… θα βλέπουν ότι μπαίνουν εκείνη την ώρα σ’ ένα τούνελ… και οι τελευταίοι δεν θα έχουν αυτή την πληροφορία… χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι άσχημο αυτό… διότι κάποια στιγμή… κι αυτοί θα δούνε την είσοδο του τούνελ… αλλά σε διαφορετική όμως χρονική στιγμή… όταν δηλαδή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Και η «χρονική στιγμή» για τον καθένα μας… δεν είναι πάντα η ίδια… και ούτε είναι ποσοτικής σημασίας… αλλά ποιοτικής…!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα