Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Επισκέπτονται την Γη εξωγήϊνες φυλές; Είναι η Ελληνική φυλή εξωγήϊνη;

















Επισκέπτονται την Γη εξωγήϊνες φυλές; ζουν ανάμεσα μας; είναι καλοί ή κακοί; αυτό είναι αλήθεια ή ψέματα;

Το ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι σε άλλους πλανήτες και γαλαξίες είναι σίγουρο. Η εμφάνιση τους όμως και το σώμα τους σίγουρα διαφέρει από την δική μας. Διότι κάθε πλανήτης όπου εκδηλώνονται τα σώματα έχει την δική του σύνθεση των Τεσσάρων στοιχείων, με σώματα θεϊκά ή θνητά. Άρα είναι αδύνατον να είναι όμοιοι στο σώμα αλλά και στην λογική του σώματος αλλά και στα αισθητήρια όργανα του σώματος τους με εμάς. Για να γίνουν όμοιοι σαν εμάς θα πρέπει να γίνουν σαν εμάς. Και αν γίνουν σαν εμάς θα έχουν πλέον ξεχάσει την προηγούμενη υπόσταση τους. Διότι θα αισθάνονται και θα σκέφτονται πλέον ως γήϊνοι σαν εμάς.

Η Λήθη των σωμάτων ισχύει για όλους. Εξαίρεση αποτελούν οι άνθρωποι οι οποίοι κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με το θείο πνεύμα στην ψυχή τους. Και όσοι άνθρωποι το κατάφεραν, είναι αδύνατον να μην είναι και αγαθοί. Τίποτα λιγότερο δεν μπορεί να είναι ο θεϊκός Νους της ψυχής, η εικόνα της ζωής.

Άρα σου λέω ότι δεν υπάρχουν εξωγήϊνοι στην Γη σαν εμάς, διότι αν υπήρχαν, θα έχουν ήδη γίνει γήϊνοι σαν εμάς, και δεν θα είχαν τίποτα κοινό με τα προηγούμενα σώματα τους, διότι το μόνο κοινό για όλους τους ανθρώπους στον κτιστό κόσμο των Επτά Ουρανών, είναι ο κοινός Νους της θεϊκής ψυχής μας, ο Ιδεατός Άνθρωπος, η εικόνα της ζωής.





Είναι η Ελληνική φυλή εξωγήϊνη;
Άνθρωποι των σπηλαίων μην ξεχνάμε ποτέ, ότι ομοίαζαν στα μάτια των Ελλήνων ολόκληρος ο υπόλοιπος αρχαίος κόσμος.
Τι πάει να πει αυτό; ότι η Ελληνική φυλή είναι εξωγήϊνη; Αν ναι, τότε συμφωνώ ότι είμαστε εξωγήϊνοι, διότι ναι, διαφέρουμε από τους άλλους γήϊνους, διότι αυτά που έχουν ειπωθεί από τους Ελληνες δεν τα είχε διανοηθεί κανείς πουθενά αλλού στην Γη, μα ούτε και σήμερα δεν ειπώθηκε κάτι καινούριο από όσα έχουν ειπωθεί από τους Έλληνες.

Αρα ως εξωγήϊνη φυλή που είμαστε, δεν διαφέρουμε στα εξωτερικά χαρακτηριστικά σε τίποτα από τους γήϊνους, παρά μόνον διαφέρει ο δικός μας Νους, αν και πλέον εκφυλιστήκαμε από τους γήϊνους.

Αρα σου λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να εισέλθει μία εξωγήϊνη φυλή στην Γη και να μην εκφυλιστεί και να γίνει σαν τους γήϊνους και την γήϊνη νοοτροπία-λογική. Αφού δεν το μπόρεσαν οι Έλληνες να αλλάξουν αυτόν τον κόσμο, τότε δεν το μπορεί κανείς άλλος.


Ότι έχει να κάνει σε σχέση με τα Α.Τ.Ι.Α. μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης είναι αποκλειστικά γήϊνη τεχνολογία που υπάρχει και μας την αποκρύβουν, και έξω από την Γη είναι αποκλειστικά εξωγήϊνη διότι απαγορεύεται αυστηρώς να εισέρχεται εξωγήϊνη τεχνολογία στην ατμόσφαιρα της Γης, παρά μόνον να δίνεται τηλεπαθητικώς ως πληροφορία-σκέψη η όποια τεχνολογία ώστε να μπορέσουν να την κατασκευάσουν οι γήϊνοι.

To τι συμβαίνει στην σελήνη, είναι εύκολο να το διανοηθούμε, διότι εκεί βρίσκεται ο σταθμός μετενσάρκωσης της συνειδητότητας των εξωγήϊνων ανθρώπων, μέσα στα γεννημένα γήϊνα ανθρώπινα σώματα.

Το ποιος ελέγχει την σελήνη, άρα και την σκέψη των γήϊνων ανθρώπων, έχει σχέση με το ανθρώπινο γένος που είναι Ουσιωδώς όμοιο με το Άπλετο Φως, σε σχέση με το γένος των ανθρώπων που έχει άμεση σχέση με τον εκπεσών δημιουργό αυτού του κόσμου.


Για σκέψου το αυτό τώρα, ανάποδα... κατά πάσα πιθανότητα, εμείς ερχόμενοι εδώ... να εκφυλιστήκαμε από τα Ερπετοειδή και το πρόγραμμα τους.


Η Ελίτ που ελέγχει τον Πλανήτη κι αυτή η ψυχρή αναλγησία τους, που μας φαίνεται τόσο αλλόκοτη, είναι γιατί πιστεύουμε, ό,τι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινα όντα!!! Γενικά οι άνθρωποι, αρέσκονται να πιστεύουν χωρίς να σκέφτονται... άλλωστε με τι να σκεφτούν, με ένα κατειλημμένο μυαλό! Έτσι πιστεύουν σε θρησκείες και λατρεύουν φίδια- ερπετά που τους είπαν να τα αποκαλούν Σωτήρα, Χριστό, Υιό, Γιαχβέ, Κρίσνα, Βούδα, Μωάμεθ, Σατανά, Διάβολο … και κάθε καρυδιάς καρύδι. Όλοι ίδιοι κι απαράλλακτοι, αφού προέρχονται από την ίδια ερπετική πηγή, με κύριο σκοπό να φυλάξουν μακριά την ανθρώπινη φάρμα από την πολύτιμη «Απαγορευμένη κι Απόκρυφη Γνώση» και τους δικούς τους Θεούς… αλήθεια ξέρεις ποιοί είναι οι Δικοί Τους Θεοί;"

Αυτό δεν λέω; ότι δεν είναι όλοι οι γήϊνοι, Ανθρωποι του Φωτός! αλλά οι περισσότεροι γήϊνοι είναι άνθρωποι του εκπεσών δεύτερου Νου δημιουργού!

Και ναι εμείς οι Έλληνες ως γένος των ανθρώπων του Φωτός, εκφυλιστήκαμε από το γένος των ανθρώπων του εκπεσών δεύτερου Νου δημιουργού.

morfeas sky
.........
...................

Ερωτήσεις - Απαντήσεις


Οι ερπετοειδείς έχουν κλείσει σαν τανάλια γύρω από την ανθρώπινη φυλή, μας αποκαλούν κοροϊδευτικά «Μη Τηλεπαθητικές Δυσλειτουργικές Μαϊμούδες Της Εδέμ»... (Αυτό Είμαστε Για Δαύτους).

Οι υλικές τους εκφάνσεις κατοικούν κάτω από το έδαφος και συνεργάζονται στις υπόγειες βάσεις τους με ανθρώπους και υβρίδια ανθρώπων-ερπετών, επιστήμονες και στρατιωτικούς ηγέτες. Βγαίνουν στην επιφάνεια και κάνουν απαγωγές. 

Όμως τον έλεγχο τον ασκούν κυρίως μέσω της απόλυτης τηλεπαθητικής κυριαρχίας πάνω σε σώματα ανθρώπινων ζώων. Το πρόγραμμα διασταύρωσης μέσω σαρκικής επαφής αλλά και δοκιμαστικών σωλήνων περιγράφεται στις Σουμερικές Δέλτους και στην Παλαιά Διαθήκη «οι Γιοι του Θεού Συνευρέθηκαν με τις Γυναίκες των Ανθρώπων». 

Αυτά τα υβρίδια ερπετών και ανθρώπων μεταφέρουν τον ερπετοειδή γενετικό κώδικα και έτσι μπορούν πολύ πιο εύκολα να ελεγχθούν από ερπετοειδή της κατώτερης τέταρτης διάστασης.

Τα υβρίδια αυτά έγιναν οι κατοπινές βασιλικές οικογένειες και η αριστοκρατία της Ευρώπης, ενώ, χάρη στην αυτοκρατορία της Μεγάλης Βρετανίας, εξαπλώθηκαν και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτές οι οικογένειες έχουν αναλάβει θέσεις πολιτικής, στρατιωτικής, δημοσιογραφικής, τραπεζικής και επιχειρηματικής εξουσίας κι έτσι τα πόστα εξουσίας ελέγχονται από ερπετοειδείς της κατώτερης αστρικής διάστασης με ανθρώπινη μορφή ή από ανθρώπους-μαριονέτες των ίδιων πλασμάτων. Χρησιμοποιούν όντα από κάθε φυλή, αλλά κυρίως από την λευκή.

Εκεί έξω είναι περισσότερο περίεργα τα πράγματα από τη φαντασία. Το δικαίωμα για τη δημοσιοποίηση της αλήθειας ανήκει πάντα στους νικητές, ενώ μετά από λίγο καιρό ενδέχεται η αλήθεια να γεννηθεί μέσα σου, αν αλλάξεις συχνότητα. 

Εσύ προσέχεις ανά διαστήματα και παρατηρείς αν η αλήθεια έχει αλλάξει, αλλά ποτέ δεν αλλάζει. Μερικές φορές τυχαίνει να δεις κάποια αλήθεια που διδάχθηκες, να προβάλλεται στην τηλεόραση ή στην εφημερίδα και με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεσαι ότι εσύ και πολλοί περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πραγματικό, είναι απλώς προγραμματισμός, έλεγχος κι εμφυτεύσεις. 
Οτιδήποτε πιστεύει ως αλήθεια ο όχλος είναι εμφυτεύσεις, meme και πρόγραμμα ελέγχου.

Ποτέ δεν θα γίνει γνωστή η Μυστική Πραγματικότητα αυτών των κρυμμένων ειδών που βρίσκονται ανάμεσά μας και θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους κι εμάς σαν το κοπάδι τους. Το έργο μας εδώ στο terrapapers.com ξεκινάει πρώτα μιλώντας για την Αληθινή Ιστορία της Ανθρωπότητας (TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη) με μία περισσότερο ρεαλιστική και ΛΟΓΙΚΗ προσέγγιση σχετικά με την προέλευση του ανθρωπίνου γένους. Αυτός ο κόσμος είναι θανάσιμος για τους ανθρώπους, γεγονός που δεν δικαιολογείται μεν, αλλά είναι η πραγματικότητα.

Το κατεστημένο των Ερπετοειδών έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά ώστε να συγκαλύπτει την ανωτερότητά τους πίσω από ένα πέπλο πολιτιστικών αναφορών και συμβολισμών, στην μουσική, στην τέχνη, στην μυθολογία, στην ιστορία, στην λογοτεχνία, στον κινηματογράφο κλπ. Χρησιμοποιεί λέξεις-κωδικούς κάθε φορά που θέλει να κάνει αναφορά στην καταγωγή και στον πρωταρχικό ερμαφρόδιτο Αδάμ και την δημιουργία την πρώτης γαλαζοαίματης ένωσης, όπως κρίνα, όστρακα, φίδια, ερπετά, αστέρια, φως, θεούς, αγγέλους, διαβόλους … και τριβόλους.

Ναι σωστά, έχουν βάση αυτά που λες, απλά εμείς οι άνθρωποι είμαστε οι θεοί και το έχουμε ξεχάσει, σε αντίθεση με τους ανθρώπους με ερπετικο μυαλό που είναι κτιστά όντα, αποκλειστικά δημιουργήματα ενός κτιστού δημιουργού που θέλησε να εγκλωβίσει στην Λήθη τις θεϊκές ανθρώπινες ψυχές ώστε να κρατά όμηρο τον άνθρωπο δεύτερο θεό στα κατώτερα σώματα κρατώντας σε Λήθη τις ανθρώπινες ψυχές, τα οποία δεν είναι συμβατά σε δόνηση ώστε να επικοινωνεί μαζί τους ο Άνθρωπος δεύτερος θεός μέσα από τους δικούς του ελεύθερους ανθρώπους του Φωτός.

Και ο Άνθρωπος δεν είναι ο ερμαφρόδιτος Αδάμ, αλλά ο Αδάμ είναι το πρώτο συμβατό σώμα που ενσαρκώθηκαν οι ανθρώπινες θεϊκές ψυχές.

Η διαίσθησή μου με πάει σήμερα στα μηνύματα που σου μεταφέρω, μέσω ενός μπλογκ. Δεν τα λέω η ίδια. Παντού στην Μυθολογία-Ιστορία αναφέρονται επίσης, ο κοινός μύθος κάποιου «ιερού μέρους» που φυλάσσεται από ένα φίδι ή δράκο ή δρακόφιδο. Και το κυρήκειο περιγράφεται με δύο φίδια-συμβολισμό... που κάτι θέλει, να μας πει επίσης.

Το φίδι είναι ο κατωφερής σπειροειδής κτιστός κόσμος των Οκτώ Ουρανών. 

Τα φίδια είναι δύο όμως πλεγμένα μεταξύ τους αντικριστά... οπότε αυτό σημαίνει?
Το δίπολο, όπου καθετί έχει το αντίθετο του.
Είτε το καλό, είτε το κακό, ανήκουν στα δύο κεφάλια, στα δύο φίδια. Τα έχουμε πει και αναλύσει αυτά. Το καλό και το κακό είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, τα δύο φίδια, οι δύο αντίθετοι πόλοι.

Εσύ ο ίδιος, πηγαίνοντας σε παλαιότερες αναλύσεις σου λες, ότι με μια δεύτερη ματιά, βλέπεις κάποιες φορές, κάτι που πριν δεν είχες προσέξει. Οπότε η επανάληψη δεν γίνεται για να μας κουράσει, αλλά για να μας πάει ένα βήμα παραπέρα.

Απλά μας βοήθησε όλη αυτή η συζήτηση να συνδυάσουμε τα τεκταινόμενα της Γης, σε σχέση με τα άλογα όντα=κακούς εξωγήινους, και τις θρησκείες που δημιούργησαν, όπως και την αποκλειστικά υλιστική εποχή που διανύουμε ακόμη και τώρα.

Σήμερα συνειδητοποιώ, ότι ζω μέσα σε ένα ψέμα, που το περιβάλλον του, μου δείχνει αυτά που θέλει αυτό να μου δείξει, κι ότι ποτέ δεν πρέπει να επαναπαυτώ στα όσα έτοιμα βρίσκω, αλλά ούτε να εμμένω σε αυτά που ανακαλύπτω, υπάρχει πάντα κάτι παραπάνω και παραπέρα από αυτό, το οποίο ακόμα είναι κρυφό. Σίγουρα θα συμφωνήσω όμως, και θα κατασταλάξω στο ότι βρισκόμαστε όντως στην κόλαση, ανάμεσα σε ερπετά, ζόμπι και αναλώσιμους. Όσο σκληρό και "τρομακτικό" κι αν μου φαίνεται... είναι μια πραγματικότητα.

Το ερπετικό μας κομμάτι οπότε είναι το δίπολο και μας χειραγωγεί παραπλανώντας μας, ένα Εγώ φλύαρο και πανούργο, ώστε να απομακρυνόμαστε από την θεική μας φύση και να παραμένουμε κακοί και στάσιμοι εξελικτικά, νοητικά μέσα μας. Παραμένοντας στο νοερό ερπετικό μας περιβάλλον, όπως τους αρέσει... τραγικό.


Μόνον ο δρόμος προς το Αγαθό είναι η Αλήθεια της Ζωής. 
Για να φτάσουμε όμως στο Αγαθό, πρέπει πρώτα να περάσουμε μέσα από τα δύο φίδια, το δίπολο, φέροντας την Αρμονία στα δύο φίδια που ενσαρκωθήκαμε μέσα μας, καλό-κακό, τους δύο ανόμοιους πόλους του αισθητού ανθρώπινου γήϊνου σώματος. Τα Τέσσερα ανόμοια στοιχεία, που δρουν ισόποσα απέναντι στα άλλα με στόχο να κυριαρχούν επί των άλλων, γεννώντας το σύνθετο ανθρώπινο γήινο θνητό σώμα με τις μεταβαλλόμενες αισθήσεις, διότι αισθήσεις είναι τα Τέσσερα στοιχεία, με λογική έναν επεξεργαστή εγκέφαλο αυτών των αισθήσεων όπου η λογική του κινείται από τις άλογες αυτές αισθήσεις και όχι από το Νου, τον νοητό κόσμο, την ζωή, που είναι ο Αδιαίρετος Νους και Λόγος.

Οι αισθήσεις γι'αυτό και είναι άλογες αισθήσεις όταν δεν οδηγούνται με Αρμονία από τον Αδιαίρετο Νου και Λόγο της ανθρώπινης ψυχής

..........
...................

morfeas sky
oneirosky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα